Uitnodiging mini event misverstanden bij een burn out
10 juni 2019 

Uitnodiging mini event misverstanden bij een burn out

Kom naar ons mini event op donderdag 4 juli 19:00 – 20:00 om kennis te maken met Burn Out Poli. De behandelend experts van Burn Out Poli hebben al meer dan 1400 cliënten van een burn out afgeholpen. Misverstanden rondom burn out worden de wereld uit geholpen, we bespreken taboes & schaamte en geven handvatten voor een directe start van het herstel. Één op de zes werknemers krijgt volgens de laatste cijfers van TNO te maken met een burn out. Bij Burn Out Poli komen zeer regelmatig cliënten binnen, die te lange tijd onnodig met burn out klachten hebben rondgelopen of oppervlakkig zijn behandeld. Dit proces kan volgens de behandelaars snel worden verbeterd.

Experts over burn out

Burn Out Poli behandelt onder leiding van Barbara Kok en Victor Overmars al meer dan twaalf jaar cliënten, die over hun eigen grenzen zijn heen gegaan en burn out zijn geraakt. Binnen 12 weken worden zij dankzij het multidisciplinaire programma van Burn Out Poli weer naar de werkvloer begeleid. Barbara Kok en twee andere experts van Burn Out Poli beantwoorden vragen zoals:
  • Wat gebeurt er fysiek, emotioneel en mentaal met je bij een burn out?
  • Hoe help ik iemand met een burn out optimaal?
  • Wat zijn de do’s en dont's bij een burn out?
  • Waarom is het nou eigenlijk van belang dat je mentaal, emotioneel en fysiek wordt behandeld?
  • Wat kan ik doen voor start herstel?
Uiteraard wordt ook de mogelijkheid geboden om vragen te stellen. We nodigen je graag uit om deel te nemen aan dit evenement. Interesse? Laat ons s.v.p. weten dat je komt middels het contactformulier.

Mini event misverstanden rondom burn out

Datum: Donderdag 4 juli 2019 Locatie: Herenstraat 55A, Voorburg Tijd: 1900 – 20:00 Onderwerp: Misverstanden rondom burn-out

Over de schrijver
Ik ben bevoorrecht dat ik hier al sinds 2007 dagelijks anderen mag begeleiden naar een prettiger en moeitelozer leven. We zitten soms vast in negatieve gevoelens en belemmerende overtuigingen, die haast als de waarheid voelen. Als dat te vaste vormen aanneemt in ons dagelijkse leven, in het werk, waar de uitdagingen soms te groot worden, lopen we vast. Ik kijk zowel op mentaal, emotioneel als fysiek niveau naar de ander. Als we namelijk naar de totale mens in zijn gehele omgeving kunnen kijken, kunnen we naar de oorzaak van de problematiek. Op dat diepste niveau alle belemmeringen weg te nemen creëert ongekende rust en vrijheid.
Reactie plaatsen