Burn out herstel programma

Burn out herstel programma

15 jaar
#1 in burn out preventie & herstel
3.000+
Mensen terug naar de werkvloer
60+
Coaches door heel Nederland

95%

Binnen 12 weken terug naar de werkvloer

Ervaar jij stress klachten, overspannenheid, of heb je symptomen van een burn out? Binnen 12 weken kun je weer goed in je vel zitten en niet meer overspannen door het leven gaan met de burn out behandeling van Burn Out Poli. 

Sinds 2007 coachen wij mensen met burn out gerelateerde klachten in ons bewezen effectieve driedimensionaal coaching programma. Deze unieke multidisciplinaire benadering, bestaande uit doorbraak coaching, emotietraining, leefstijladvies en osteopathie, levert zeer snel en duurzaam resultaat op.

Het Burn Out Herstel programma is te volgen in Voorburg, Rotterdam, Zwolle en Amsterdam.

Wat mag je van Burn Out Poli verwachten?


Wij kiezen voor een intensieve, soms confronterende, maar veelvuldig bewezen, effectieve aanpak. Binnen 12 weken voel jij je weer goed.

Meer weten over onze behandeling?

Maak een vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek!


Hoe werkt een burn out programma bij Burn Out Poli?


Bij Burn Out Poli gaan drie verschillende coaches met je aan de slag. De sessies zijn intensief en duren 2,5 uur. De coaches hebben allemaal een eigen werkveld en vergaderen iedere week.

1. Doorbraakcoaching

De doorbraakcoach helpt je ongewenste patronen en negatieve gedachten veranderen, het piekeren te stoppen en leert je anders met uitdagende situaties om gaan.

2. Emotietraining

De emotietherapeut begeleidt je om vastgezette emoties en belemmerende overtuigingen weg te nemen. Bovendien leer je in de toekomst gezond met dagelijkse emoties om te gaan.

3. Osteopathie

De osteopaat laat je lichamelijk ontspannen, fysieke stress weg te nemen en hoe nieuwe energie op te bouwen en voortaan te bewaken.De ervaring van Marcel

"Eindelijk iemand die naar mij luisterde en de volgende stappen duidelijk in kaart kon brengen"

De ervaring van Marcel

"Eindelijk iemand die naar mij luisterde en de volgende stappen duidelijk in kaart kon brengen"

Burn out behandeling stappenplan

Binnen 3 dagen krijg je een intakegesprek

Binnen 5 dagen na goedkeuring offerte ontvang je jouw persoonlijke programma

De professionele begeleiding door 3 behandelaars vindt plaats onder één dak onder regie van je persoonlijke coördinator, die ook aanspreekpunt is voor verwijzer en werkgever.

Binnen 12 weken start je met re-integreren

Je krijgt een jaar lang nazorg en intervisie

Stap 6

Dit levert je een duurzaam, blijvend resultaat op, zonder terugval.

Heb ik de kenmerken van een burn out?

Heb jij veel burn out gerelateerde klachten? Heb je zelfs last van angst, stress, depressie of voel je je overspannen? Herken je symptomen als paniek, neerslachtige gevoelens, onzekerheid, emotionele buien, ruzies en irritaties? Heb je het gevoel dat je controle en overzicht kwijtraakt?

In een vrijblijvend en gratis intakegesprek stellen we vast of jij daadwerkelijk burn out klachten hebt en welke behandeling hiervoor noodzakelijk is. De ervaring van Anne-Greet

"De groei die ik heb meegekregen, is dat ik mijn grenzen weet te stellen. Ik ben veranderd, maar nog steeds dezelfde persoon"

De ervaring van Anne-Greet

"De groei die ik heb meegekregen, is dat ik mijn grenzen weet te stellen. Ik ben veranderd, maar nog steeds dezelfde persoon"
Goed om te weten
 • Het intakegesprek kan plaats vinden zonder verwijzing van bedrijfsarts of huisarts

 • Een burn out programma wordt altijd persoonlijk in maatwerk opgesteld

 • Daarna gaan drie verschillende coaches intensief met jou aan de slag

 • De coach pakt de regie van jouw programma op om je te adviseren en begeleiden in het contact met verwijzer en werkgever

 • Eventuele kosten van jouw burn out programma bespreken wij met je verzekeraar en werkgever; 80 % van onze programma’s worden betaald door de werkgevers

 • Bij Burn Out Poli kun je direct starten; wij hebben geen wachtlijst

Twijfel je of je een intakegesprek nodig hebt? Doe de burn out test.​​​​

Na ons gratis kennismakingsgesprek maken wij voor jou een persoonlijk coaching programma, toegespitst op jouw individuele situatie.  Een gedeelte van het Burn Out Programma wordt vergoed door de ziektekostenverzekeraars. Aan de hand van jouw verzekeringspolis kunnen we je inzicht geven in de totale investering van jouw programma. Het is onze ervaring dat veel werkgevers het grootste gedeelte van het programma voor hun rekening nemen, omdat snelle re-integratie enorm kostenbesparend is; een pré voor jou en de werkgever.

Na een intakegesprek werken wij een overzicht voor je uit. Dit leggen wij in overleg aan jouw werkgever voor. Hier hoef jij je dan geen zorgen over te maken.


Scholingskosten (inclusief de btw), zoals loopbaan- of jobcoaching, zijn af te trekken. Voorwaarde is daarbij wel dat de kosten in functie zijn van het verkrijgen van een nieuwe baan, of oriëntatie daarop. Bijna alle kosten voor loopbaanbegeleiding zijn aftrekbaar. Je dient wel meer dan €250 te besteden wil het aftrekbaar zijn. Geadviseerd wordt om indien je de kosten aftrekbaar zou willen maken hierover contact op te nemen met de Belastingdienst.


Als je een werkgever hebt dan heeft deze veelal een ontwikkelbudget beschikbaar voor personeelsontwikkeling. Als werknemer kun je aanspraak hierop maken en dit besteden aan coaching, training of opleiding. Vraag jouw werkgever of deze wil investeren in jouw groei of employability.

Nazorg burn out behandeling

Voorkom het terugkeren van burn out verschijnselen en klachten
Na jouw burn out programma ontvang je van Burn Out Poli nazorg op maat.
 

Het is onze visie en de rode draad in de programma’s van Burn Out Poli  dat onze cliënten na hun programma zelfstandig, met zelfkennis en een toolbox voor de komende 40 jaar door kunnen naar de volgende fase in hun leven. 


Spiegelclubs

 • De 2e dinsdag van de maand een live sessie om 19:30-21:00 uur in Voorburg door Harriët.
 • De laatste dinsdag van de maand live sessie 19:30-21:00 door Katelijne.
 • De 3e dinsdag van de maand een online sessie om 19:30-21:00 uur door Harriët.
 • In de december vindt de Spiegelclub niet plaats.
 •  

Ervaring van cliënten

"Na een intake gesprek met Barbara, heb ik onder begeleiding van een coach, emotiecoach en ostheopaat een mooie reis door/met mezelf gemaakt en heb ik ontdekt wat ik miste."


Kitty

"Ik zag het even helemaal niet meer zitten. Ik moest om alles huilen terwijl ik juist een opgeruimd en vrolijk mens ben. Door intensieve begeleiding van Burn Out Poli ben ik er weer boven op gekomen." 


Anita

"De meerwaarde zat voor mij echt in de multidisciplinaire aanpak waarbij je op verschillende niveaus aan jezelf werkt. Het grootste inzicht was wel mijn 'controlemechanisme'."


Leonhard

Zet vandaag je eerste stap