Over ons

Over Burn Out Poli

Al 10 jaar een expert in burn-out behandeling!

Victor Overmars en Barbara Kok zijn de initiatiefnemers van Burn Out Poli en Unlimited People en werken samen met een team van professionals vanuit hun praktijk in Voorburg.

Unlimited People begeleidt als gespecialiseerde zorgaanbieder professionals, privé-personen, afdelingen, bedrijven en groepen naar hun onbegrensde authentieke kracht.

Door doorbraakcoaching, training en consultancy helpen wij de cliënt die is vastgelopen. Geen vage of langdurige trajecten maar gedegen resultaat, snel, blijvend en duurzaam. Uniek is hierbij de multidisciplinaire aanpak, onze 3D formule, bij burn-outs. De afgelopen tien jaren heeft Burn Out Poli, onderdeel van Unlimited People, duizenden cliënten binnen 12 weken succes vol laten re-integreren naar hun werkplek.

Preventie en executive coaching en consultancy zijn daarnaast werkvelden en ook risicodoelgroepen als jongeren en young professionals worden begeleid in de praktijk door Unlimited People. Via Unlimited Academy leidt Unlimited People coaches, therapeuten en psychologen op om het enorme potentieel van burn-out cliënten in heel Nederland op te vangen. In de toekomst zullen franchisevestigingen van Unlimited People starten.

Onze visie

Ons team

Certificering & resultaten

Casuïstiek

Testimonials

Onze zusterbedrijven

Unlimited People

Unlimited Franchise

Unlimited Academy