Burn Out Poli breidt uit naar Rotterdam en Amsterdam met 10-jarig bestaan
15 februari 2018 

Burn Out Poli breidt uit naar Rotterdam en Amsterdam met 10-jarig bestaan

Opening Burn Out Poli Amsterdam en Burn Out Poli Rotterdam

Burn Out Poli breidt uit naar Rotterdam en Amsterdam. Daarnaast start het moederbedrijf twee dochters om nieuwe doelgroepen te bedienen. Shiny Happy People Company richt zich op consultancy voor werknemersgeluk en Young & Unlimited begeleidt scholieren, studenten en young professionals. Ruim duizend professionals en particulieren werden afgelopen tien jaar al door de driedimensionale begeleiding bij een burn out teruggebracht in hun onbegrensde kracht.

Burn Out Poli behandelt al 10 jaar met succes

Drs. Barbara Kok en Victor Overmars richtten tien jaar geleden, op 14 februari 2008, hun praktijk op in de Herenstraat in Voorburg. Unlimited People begeleidt als gespecialiseerde zorgaanbieder professionals, privépersonen, afdelingen en groepen naar hun onbegrensde, authentieke kracht. Met doorbraakcoaching, emotie- en fysieke training begeleiden zij cliënten die zijn vastgelopen en brengen ze de transformatie van het individu tot stand.

Burn Out Poli breidt uit naar Rotterdam en Amsterdam

Sinds de oprichting van Burn Out Poli in 2008 kwamen cliënten uit heel Nederland naar Voorburg om zich door Unlimited People binnen twaalf weken uit hun burn-out te laten begeleiden. Burn Out Poli werkt met een unieke vorm van coaching die veel impact heeft gehad op ruim duizend cliënten die te maken kregen met een burn-out, uitval door stress of overspannenheid, een carrièreswitch, een rouwproces, relatieproblemen of scheiding. Geen vage of langdurige trajecten maar een gedegen resultaat; snel, blijvend en duurzaam. Het werd een droom om meer vestigingen in het land te starten en zo nog meer mensen te helpen naar hun onbegrensde kracht. Dit voorjaar is het eindelijk zover! Een grote speler in de zorg heeft zijn vertrouwen uitgesproken en besloten om met Unlimited People nieuwe vestigingen te openen in Rotterdam en Amsterdam. De jaaropleiding Unlimited Coach heeft aan de Unlimited Academy een team van coaches klaargestoomd en momenteel worden praktijkruimtes opgezet.

Shiny Happy People Company

Organisaties transformeren tot plaatsen waar mensen tot bloei komen, fictie? Het is zeker nog geen gemeengoed, maar enkele vooruitstrevende bedrijven wereldwijd, geven het goede voorbeeld. Ook onderzoek door binnen-, en buitenlandse instituten toont aan dat er veel winst behaald kan worden met blije medewerkers, die zich betrokken voelen bij hun organisatie. Waar worden medewerkers nu echt gelukkig van?

Consultancy voor joy op de werkvloer!

Gisteren maakte Unlimited People de start van een derde dochterbedrijf bekend: Shiny Happy People Company. Opgericht om werkgevers te adviseren hoe zij kunnen vooral te investeren in het geluk van hun medewerkers, want dit levert de hoogste Return on Investment op. Middels consultancy wordt gecoacht op de 3 M’s om meer Joy op de werkvloer te krijgen: Mastery, Membership en Meaning. Dit is noodzakelijk, want in een veranderende maatschappij is een nieuwe bedrijfscultuur en -strategie nodig om het beste uit de medewerker te halen. De eerste pilots zijn afgerond en vanaf nu wordt gestart met het certificeringsprogramma; Shiny Happy People Company Certification!

Young & Unlimited: coaching voor jongeren

Al jaren maakt Unlimited People zich zorgen over de trend dat mensen steeds jonger burned out raken. Gisteren maakte CBS/ TNO bekend dat een vijfde van de vrouwen tussen de 25 en 35 jaar zich psychisch uitgeput voelt door hun werk. Duizenden twitigers, dertigers en tieners weten zich niet meer staande te houden. De sociale media- en prestatiedruk, keuzestress en individualisering maken dat deze groepen uitermate kwetsbaar zijn. In dit vierde dochterbedrijf gaan kersverse Unlimited coaches Michael Beers en Nick de Jong middels weekendprogramma’s, masterclasses en Millennialcafés deze doelgroep actief coachen naar hun onbegrensde kracht! In het najaar van 2018 past Young & Unlimited onze succesvolle programma's toe op scholieren, studenten en professionals.

Unlimited Coach: nieuwe jaaropleiding start in april

Wie wil er met zijn werk het verschil maken voor een ander en diepgaande, blijvende verandering realiseren in mensen? In april start de nieuwe jaaropleiding Unlimited Coach. In deze jaaropleiding leren deelnemers hoe ze de driedimensionale, holistische principes in coaching kunnen toepassen. Door deze werkwijze kunnen hun toekomstige cliënten een leven veranderende transformatie doormaken! Zo verwezenlijken ze niet alleen hun eigen dromen, maar ook die van anderen. Ga naar Unlimited Academy voor meer informatie over de jaaropleiding tot Unlimited Coach. Unlimited Coach organiseert op dinsdag 20 februari van 19.30 tot 21.30 uur een informatieavond in Voorburg.
Over de schrijver
Ik ben bevoorrecht dat ik hier al sinds 2007 dagelijks anderen mag begeleiden naar een prettiger en moeitelozer leven. We zitten soms vast in negatieve gevoelens en belemmerende overtuigingen, die haast als de waarheid voelen. Als dat te vaste vormen aanneemt in ons dagelijkse leven, in het werk, waar de uitdagingen soms te groot worden, lopen we vast. Ik kijk zowel op mentaal, emotioneel als fysiek niveau naar de ander. Als we namelijk naar de totale mens in zijn gehele omgeving kunnen kijken, kunnen we naar de oorzaak van de problematiek. Op dat diepste niveau alle belemmeringen weg te nemen creëert ongekende rust en vrijheid.
Reactie plaatsen