Werken aan je ‘gereedschapskist’
26 juli 2022 

Werken aan je ‘gereedschapskist’

Bij Burn Out Poli werken we met een combinatie van coaches, emotietherapeuten en osteopaten. Deze samenwerking zijn we ooit zo begonnen, omdat we zien dat een mens meer nodig heeft dan een beetje cognitief inzicht.

Voor iemand met burn-outgerelateerde klachten is het niet voldoende om alleen een paar weken bij ons te komen voor wat coaching om de huidige problemen op te lossen. We willen ervoor zorgen dat iemand een gereedschapskist krijgt voor de komende veertig jaar om in de toekomst soortgelijke problemen ook te voorkomen. Hierin is de samenwerking tussen coach, emotietherapeut en osteopaat cruciaal.

Onze visie is dat ieder mens eigenlijk al vrij is, alleen in de loop van het leven daar allemaal laagjes overheen heeft gelegd door dingen die iemand meemaakt. Die laagjes zijn bijvoorbeeld overtuigingen, regels, ideeën over hoe dingen zouden moeten en horen. Het doel van onze behandeling bij Burn Out Poli is om al die laagjes eraf te gaan pellen.

Daarmee bieden we je een gereedschapskist om mentaal, emotioneel en fysiek de rest van je leven jezelf in balans te kunnen houden. Vandaar de term ‘gereedschapskist’: je krijgt de tools om dit zelf te kunnen onderhouden. Dit is de essentie van het programma bij ons, want we willen ervoor zorgen dat je inzicht krijgt, zelfstandig door kunt en nooit meer bij ons terug hoeft te komen. Een gereedschapskist voor de rest van je leven, dat wensen wij je toe.


Over de schrijver
Reactie plaatsen