Burn Out Poli Eindhoven

Burn Out Poli Eindhoven

Burn Out Poli is één van de eerste burn out klinieken in Nederland en behandelt sinds 2007 mensen met stress- en burn out klachten multidisciplinair. Zo ook bij Burn Out Poli Eindhoven. 

Een burn out is een mentale, emotionele en fysieke uitputting.  Multidisciplinaire begeleiding is essentieel voor serieus resultaat. 95% start met re-integreren binnen 12 weken zónder terugval.

Burn Out coach in Eindhoven

Bij Burn Out Poli word je door drie coaches begeleid. De doorbraakcoach coacht op de mentale toestand, de emotiecoach leert je gezond met emoties omgaan en de osteopaat bevordert het herstel van het lichaam.

Ontdek wat Burn Out Poli voor jou kan betekenen

Ontmoet de coaches van Burn Out Poli Eindhoven

Marca de Greef

Emotietherapeut

Lees verder

Carine Beerens

Doorbraakcoach

Lees verder

Contact

Contactgegevens

Laat je hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op

Voor een intake/afspraak, bel of e-mail.

Algemeen Telefoonnummer: 070 7370392

E: info@burnoutpoli.com

Burn Out Poli EindhovenHurksestraat 60 

5652 AL Eindhoven

Ontdek wat Burn Out Poli voor jou kan betekenen


Marca de Greef, emotietherapeut 

‘Emoties als toegangspoort naar geluk'

Het leven biedt altijd uitdagingen, veranderingen, verlies, ziektes en nog veel meer. Door mijn eigen ervaringen, raakte ik meer en meer gefascineerd. Wat is er nodig om werkelijk verandering in gedrag te realiseren? Ik was al opgeleid als coach toen ik een Burn-Out kreeg. De Journey methode bleek voor mij de sleutel naar herstel. Tijdens de innerlijke reizen ging ik op ontdekking naar antwoorden en inzichten die in mijn onderbewuste opgeslagen lagen en kon ik de stress patronen loslaten. Dat was het begin van herstel. Sindsdien is het mijn missie om meer mensen bewust te maken van de invloed impactvolle gebeurtenissen uit het verleden op gezondheid, zowel fysiek als mentaal. In mijn eigen praktijk heb ik sindsdien talloze mensen geholpen om weer energiek en licht in het leven te staan. En dat, dat gun ik jou ook. Ik kijk ernaar uit om met je te mogen werken.

Ga terug naar overzicht team


Carine Beerens , doorbraakcoach

‘Be the unchanging… '

Mijn naam is Carine Beerens. Ik  ben getrouwd met een liefhebbende hardwerkende man. Samen hebben we 2 zonen en wonen we in het mooie Brabant. Ik heb mij vele jaren zeer loyaal ingezet voor mijn omgeving. Vol meewerkend in het familiebedrijf van mijn man, met daarnaast de zorg voor ons gezin. Uiteindelijk liep ik volkomen vastliep eind 2017. Mentaal, emotioneel en fysiek. Nu zoveel inzichten en bewustwording verder kan ik zeggen dat ik juist heel dankbaar ben voor deze burnout periode. Het zorgde ervoor dat ik wakker werd uit mijn persoonlijke hypnose. 'Iets' liet me weten dat het tijd was om thuis te komen. Vanuit dit besef besloot ik me aan te melden voor de opleiding tot Doorbraak Coach. En het ene positieve zette het andere positieve in werking. Het tij was gekeerd. Ik ontdekte mijn ware potentieel en vanuit deze plek heb ik mijn roer omgegooid. Vanuit deze plek maak ik andere keuzes, keuzes die mij dienen. Daardoor ervaar ik veel meer moeiteloosheid en vertrouwen. Het is dan ook mijn hartenwens zo veel mogelijk mensen te helpen bij het versterken van hun persoonlijke leiderschap en ze weer in contact te brengen met hun ware potentieel. Leven vanuit innerlijke rust en vertrouwen, ondanks de turbulentie in de buitenwereld. Is het jouw tijd om thuis te komen? 

Ga terug naar overzicht team

Ontdek wat Burn Out Poli voor jou kan betekenen