Over Burn Out Poli

Over Burn Out Poli

Barbara Kok en Victor Overmars zijn de initiatiefnemers van Burn Out Poli, een onderdeel van Unlimited People. Samen met een team van experts werken zij sinds 2007 vanuit hun vestigingen in Voorburg, Rotterdam, Zwolle en Amsterdam. Burn Out Poli begeleidt als gespecialiseerde zorgaanbieder mensen naar hun onbegrensde authentieke kracht.


Wij begeleiden cliënten die zijn ‘vastgelopen’. Geen vage of langdurige trajecten maar gedegen resultaat in een compleet programma. Uniek is hierbij de multidisciplinaire aanpak, onze 3D formule. Sinds 2007 hebben wij duizenden mensen binnen 12 weken succesvol laten starten met re-integreren, snel en duurzaam terug naar hun werkplek.

Alle Burn Out Poli doorbraakcoaches zijn opgeleid aan de Unlimited Academy. De Jaaropleiding Unlimited Doorbraakcoach is HBO-geaccrediteerd door Stichting Nederlands Register voor Opleidingen (SNRO.) Een onafhankelijk instituut voor kwaliteitsborging van (beroeps)opleidingen in het particulier onderwijs.


                                                                       

Onze missie

Het is de missie van Burn Out Poli ieder mens, team en organisatie holistisch te begeleiden. Onze coaching, training, team ontwikkeling en consultancy is een transformatie proces.

Onze visie

Burn Out Poli beziet de wereld vanuit een holistisch mensbeeld. Ieder mens is een combinatie van mentale, emotionele- en lichamelijke processen, die continu interacteren met elkaar. Daarbij speelt een vierde element een prominente rol; je essentie, je volledige potentieel. Wil jij je ontwikkelen, of de beste versie van jezelf zijn, dan zal begeleiding ook in die combinatie moeten plaatsvinden. 

Ons team

Victor Overmars

Doorbraakcoach / eigenaar
Vrijheid en gezondheid / Stress is gif / Burn out

Lees verder

Barbara Kok

Emotietherapeut / eigenaar
Persoonlijke begeleiding * Missie * Geluk voelen

Lees verder

Michael Beers

Doorbraakcoach
De ultieme doorbraak…leven vanuit jeZelf!

Lees verder

Yolan Biemans

Emotietherapeut


Lees verder

Bianca van Dalen,

Doorbraakcoach
De juiste stap naar vrijheid begint in het NU!

Lees verder

Ivo van Dijk

Osteopaat
Wat het lichaam te vertellen heeft.

Lees verder

Manon de Haan

Doorbraakcoach


Lees verder


Saskia Hulleman

Doorbraakcoach
De weg naar jezelf

Lees verder


Rose Jansen

Psycholoog / doorbraakcoach
Jij creëert jouw leven!

Lees verder

Nick de Jong

Doorbraakcoach
Wie is de echte jij achter de verhalen die je jezelf en anderen vertelt?

Lees verder

Richard Sulkers

Osteopaat
Bevredigend en doeltreffend

Lees verder

Rosaline Tóth

Emotietherapeut
De weg naar innerlijke kracht en vrijheid!

Lees verder

Patrick Treffers

Relatiemanager / loopbaanadviseur
Verander je gedachten, verander je wereld.

Lees verder

Erik Veldman

Osteopaat
De totale samenhang van alle bewegingen in het lichaam vormt het terrein van de osteopathie.

Lees verder


Katrien Visser

Emotietherapeut
Emotional well-being is the key for a happy life!

Lees verder

Picolette van Starrenburg

Office medewerker

Met elkaar' is mijn dagelijks motto...

Lees verder

Arna Vliegen-Verschure

Emotietherapeut / doorbraakcoach
Van ‘shit naar shiny’

Lees verder

Sophie Goes

Manager bedrijfsvoering

Lees verder

Fleur

Office medewerker


Lees verder

Harriët Cabout

Doorbraakcoach
Vanuit innerlijke vrijheid sta jij straks weer zelf aan het roer 

Lees verder

Paula Vlaar

Relatiemanager
De beste versie van jezelf

Lees verder

Enkele opdrachtgevers

null
null
null

Ontdek wat Burn Out Poli voor jou kan betekenen

Victor Overmars, doorbraakcoach / eigenaar

Vrijheid en gezondheid / Stress is gif / Burn out

Vrijheid en gezondheid zijn geen vanzelfsprekendheid in een mensenleven. Als vader, partner en professional heb ik het zelf ervaren, tot en met een burn out. Doorlopend onderhoud aan lichaam, geest en emotie is daarom essentieel. Zeker met de lading ongezonde prikkels zoals stress waaraan we dagelijks worden blootgesteld. Vergis je niet, stress is gif en heeft schadelijke effecten ook al voel je er niets van. Net als koolmonoxide is stress een sluipmoordenaar waarvan je niets merkt tot het soms al te laat is…

Ga terug naar overzicht team

Barbara Kok, emotietherapeut / eigenaar

Persoonlijke begeleiding * Missie * Geluk voelen

Ik ben Barbara Kok, moeder van drie prachtige kinderen, woon samen met een bijzondere man en zie het iedere dag als een uitdaging om werk en privé te combineren. Het is voor mij een voorrecht dagelijks anderen te begeleiden naar een prettiger en moeitelozer leven. Ik weet dat we soms vastzitten in negatieve gevoelens en belemmerende overtuigingen die waarheid zijn geworden. Als dat te vaste vormen aanneemt in ons dagelijkse leven lopen we vaak vast, zowel op emotioneel als fysiek niveau.

Ga terug naar overzicht team

Michael Beers, doorbraakcoach

De ultieme doorbraak…leven vanuit jeZelf!

Als doorbraakcoach ben ik op een missie om zoveel mogelijk mensen zich weer vrij te laten voelen. Deze missie is het resultaat van een jarenlange ontdekkingsreis langs uiteenlopende filosofische stromingen, trainingen, opleidingen en urenlange (zelf)reflecties en meditaties. Mijn conclusie: íets in mij is vrij én iets in jou is vrij! Vrij van gedachten, conditioneringen en angsten. Als wij ons bewust verbonden voelen met die vrijheid ervaren we kracht, vertrouwen, helderheid, innerlijke rust. Dat is dan ook het doel van mij als doorbraakcoach bij Unlimited People…jou weer verbinden met dat vrije deel in jou, noem het jeZelf. Samen doorbreken we oude patronen waardoor jij vervolgens andere keuzes gaat maken en kunt gaan creëren wat jij wilt…vanuit vrijheid en liefde voor jezelf. Ik help je graag op weg, vanuit diezelfde vrijheid en liefde.

Ga terug naar overzicht team

Yolan Biemans, emotietherapeut

Door verschillende ervaringen uit mijn jeugd, ben ik erachter gekomen dat ik voel wat er zich in andere mensen afspeelt en hoe hun stemmingen zijn. Mijn passie is het coachen en helpen van mensen op allerlei vlakken. Ik ben getrouwd sinds 1995 en samen hebben we 3 kinderen mogen opvoeden, ik geniet onwijs van mijn 3 kinderen, hun aanhang en van mijn mooie kleinkind. Ik hou van dansen, cardio- krachtraining, bootwalk.  Ik woon in Nijverdal en ik ben zeer flexibel, daardoor werk ik ook op meerdere plekken in Nederland zoals Oostzaan, Amsterdam, Zwolle en Beek (Limburg).

In 2004 leerde ik de Journey methode kennen. Er ging een mooie wereld voor me open; het voelt voor mij als een kostbare verdieping in mijn werk. Ik heb de volledige opleiding tot Journey Practitioner gevolgd bij Brandon Bays en Ik ben sinds oktober 2006 gediplomeerd Journey Practitioner. Vervolgens ben ik in 2006 naar Amerika gegaan en ik heb daar trainingen gevolgd die ik eigen gemaakt heb en deze geef in groepen en individueel: ontdek je levensdoel, succesvol denken, eigenwaarde-zelfvertrouwen. Ook heb ik de opleiding en de vervolgopleiding / mastery gedaan van familie/systeemopstellingen in het Bert Hellinger Instituut in Groningen. En met diploma succesvol afgerond.

Ik geef familie, organisatie, systeem en gezins-opstellingen in groepen en in individuele sessies. Vervolgens heb ik in 2011 de HBO medische basiskennis opleiding Summa Cum Laude afgerond. Ook heb ik EMDR methode succesvol afgerond in 2019.

Ga terug naar overzicht team

Bianca van Dalen, doorbraakcoach

De juiste stap naar vrijheid begint in het NU!

Ik ben Bianca van Dalen, getrouwd met een liefdevolle partner en moeder van een prachtige zoon. Mijn passie is dat ik het iedereen gun vanuit vrijheid en met veel plezier zijn leven te leven! Ik ben tijdens een burn out in 2015 vastgelopen in mijn eigen zelfbeeld en overtuigingen. Na mijn traject bij Unlimited People ben ik er achter gekomen wie ik werkelijk mag zijn: vrij en onbegrensd van bepaalde gedachten-, gevoels- en gedragspatronen. Deze positieve ervaring wil ik graag overbrengen op anderen. Als mentale doorbraakcoach begeleid ik jou heel graag op je mentale en emotionele ontwikkeling om jou persoonlijk te zien groeien naar jouw eigen vrijheid. Het maakt mij enorm blij wanneer iemand het pad van verandering kan inslaan en zijn vrijheid in het NU mag ervaren!

Ga terug naar overzicht team

Ivo van Dijk, Osteopaat

Wat het lichaam te vertellen heeft.

In 2005 maakte ik als patiënt kennis met osteopathie. Sinds mijn 14e had ik na een partijtje voetballen of trainen zo’n last van mijn rug dat ik steevast op de bank lag uit te rusten. Na 20 jaar met pijn geleefd te hebben, kwam ik via mijn partner bij een osteopaat terecht. Het resultaat van deze behandeling heeft ervoor gezorgd dat ik mij ben gaan verdiepen in de osteopathie. En voor ik het wist had ik me ingeschreven voor de studie Osteopathie in Amsterdam. Wat mij tijdens de opleiding vooral aansprak is de holistische benadering van osteopathie. Het gehele lichaam wordt in het onderzoek meegenomen, op zoek naar de oorzaak van de klachten die je als patiënt voelt. En heel vaak blijkt dat de oorzaak in een heel ander gedeelte van het lichaam zit dan waar de klacht gevoeld wordt. Elke keer laat ik mij weer verrassen door wat het lichaam mij te vertellen heeft.

Ga terug naar overzicht team

Manon de Haan, doorbraakcoach

Na een studie in oa HR, communicatie en filosofie, heb ik prachtige kansen gekregen in mijn leven om mensen te ondersteunen en te coachen in communicatie, presentatie, omgaan met de media, teambuilding en werken aan persoonlijk leiderschap. Vanuit deze functie heb ik veel mogen reizen en ook op internationaal vlak verdieping ervaren in diverse culturen, met name Engelstalige.

Na een vol en fascinerend leven ben ik neergestreken in het Noorden van Nederland. De opleiding tot doorbraakcoach bij Unlimited People heeft voor mij alle puzzelstukjes op zijn plaats doen vallen en me gevormd tot volwaardig coach. Ik help je helderheid te scheppen in de gedachten, gevoelens en ervaringen die jou belemmeren of je laten vastlopen en laat je ervaren hoe het is om jouw beste leven te leven. Met toewijding, doortastendheid én een vleugje humor. Je bent van harte welkom.

Ga terug naar overzicht team

Saskia Hulleman, doorbraakcoach

De weg naar jezelf

Mijn naam is Saskia Hulleman en ik woon met mijn man en twee kinderen in Voorburg. Op de weg naar mijzelf ben ik bij Unlimited People thuisgekomen. Een plek waar ik me verder heb mogen ont-wikkelen waardoor ik me nu vrij voel om helemaal mezelf te zijn. Wanneer de behoefte wegvalt aan bijvoorbeeld goedkeuring, waardering, veiligheid en controle, ontstaat er ruimte om vol te leven. Die complete vrijheid ervaren om helemaal jezelf te kunnen zijn vind ik het mooiste dat er is, dat gun ik iedereen. Ik vind het daarom geweldig om mensen te begeleiden in het bewandelen van ieder zijn eigen weg naar zichzelf.

Ga terug naar overzicht team

Rose Jansen, psycholoog / doorbraakcoach

Jij creëert jouw leven!

‘Hoe kan het dat sommige mensen een uitzonderlijk leven leiden terwijl anderen mensen altijd worstelen?' Dat is een vraag die mij meer dan 20 jaar heeft bezig gehouden. Het verschil komt niet door motivatie, wilskracht, karma of opvoeding, het verschil komt door zelfkennis en persoonlijk leiderschap. Als doorbraakcoach bij Unlimited People leer ik je herkennen wat jouw gedrag, gevoel en energie op het diepste niveau aanstuurt, zodat je geen slaaf meer bent van je gewoontes en patronen en in vrijheid kunt kiezen voor een leven waar je gelukkig van wordt.

Ga terug naar overzicht team

Nick de Jong, doorbraakcoach

Wie is de echte jij achter de verhalen die je jezelf en anderen vertelt?

Destijds heb ikzelf een burn out gehad. Een periode in mijn leven die ik in het begin mentaal, emotioneel en fysiek als heel zwaar, moeilijk, uitzichtloos en pijnlijk heb ervaren. Uiteindelijk kwam ik bij Unlimited People terecht. In mijn leven vóór deze periode was ik altijd op zoek naar hoe het leven werkt, wat de mens werkelijk drijft en beweegt, wat erachter zit op een diepere laag. Met behulp van een aantal gesprekken bij Unlimited People vond ik het missende puzzelstukje waarnaar ik altijd op zoek was geweest. Van alles waartegen ik heb gevochten ben ik bevrijd (èn… van alle verhalen die ik mijzelf en anderen vertelde). Het is een waanzinnige ontdekkingstocht geweest naar wie ik werkelijk ben, voorbij alle conditioneringen waarmee ik mijzelf ben gaan identificeren.

Vanuit die verbinding met mijzelf, mijn eigen ervaring en eerdergenoemde fascinatie voor ‘wat beweegt de mens’, heb ik mij omgeschoold tot doorbraakcoach. Hoe dankbaar en energie gevend is het om iemand van uitgeput te zien transformeren naar levendig. Iemand die weer zin heeft in dingen, weer ruimte heeft gekregen voor nieuwe dingen. Iedere keer raakt het mij opnieuw als ik iemand na, of al tijdens, het traject stralend de toekomst tegemoet zie gaan.

De kunst van het loslaten, is jezelf toestemming geven te mogen vertrouwen.

Ga terug naar overzicht team

Richard Sulkers, osteopaat

Bevredigend en doeltreffend

Tijdens mijn studie fysiotherapie trok osteopathie mijn aandacht. Ik kon toen nog niet vermoeden wat een prachtig en fascinerend vakgebied osteopathie is. Al ruim 17 jaar onderzoek en behandel ik patiënten waarbij osteopathie zich keer op keer bewijst als uitermate bevredigende en doeltreffende methode.

Ga terug naar overzicht team

Rosaline Tóth, emotietherapeut

De weg naar innerlijke kracht en vrijheid!

Iedereen ervaart emoties in zijn leven, sommige maken ons blij en gelukkig, andere vermijden we liever en verstoppen we onbewust in ons lichaam. Dit kan ervoor zorgen dat we ziek worden, ongelukkig zijn of blijven steken op ons levenspad. Tijdens onze sessies begeleid ik jou naar je innerlijke kracht en vrijheid. We maken samen de weg weer vrij door het opruimen van ver weg gestopte emoties, patronen en andere blokkades. Dit zodat je een gezonde relatie krijgt met alle emoties die bij het leven horen. Uit eigen ervaring weet ik dat dit werkelijk het grootste cadeau is wat je jezelf kunt geven!

Ga terug naar overzicht team

Patrick Treffers, relatiemanager/ loopbaanadviseur

Verander je gedachten, verander je wereld.

Mijn naam is Patrick, getrouwd met een fantastische vrouw en de trotse vader van een zoontje. Mijn werk als Manager Relaties stelt me in staat nieuwe verbindingen aan te gaan met mensen en bestaande relaties te verdiepen. Het in verbinding staan met anderen is mijn hoogste goed. Tevens werk ik bij Unlimited People als loopbaanadviseur waarbij ik cliënten help vanuit vrijheid bewust te kiezen voor hun loopbaan.

Ga terug naar overzicht team

Erik Veldman, osteopaat

De totale samenhang van alle bewegingen in het lichaam vormt het terrein van de osteopathie.

Mijn naam is Erik Veldman, 51 jaar en woon in Amsterdam. Ik heb de zeven jarige HBO opleiding Osteopathische geneeskunde afgerond bij College Sutherland. Dit opleiding instituut staat bekend om haar integere en subtiele manier van opleiden en was daarom voor mij een logische keuze. Bij osteopathische behandelingen wordt er altijd van uitgegaan dat het lijf (en geest) één geheel is. Het richt zich op het vinden en vervolgens stimuleren van datgene wat gezond is en daar waar je krachten liggen. Een klacht wordt gezien als een teken dat het lichaam uit balans is geraakt door bijvoorbeeld stress, trauma of simpelweg het leven zelf. Het lijf kan dingen “vertellen” die je soms zelf niet meer zo ziet of niet kunt zien. Oude gebeurtenissen bepalen zo hoe je nu reageert en wie je nu bent, zowel geestelijk als lichamelijk. Osteopathie geeft je lijf alle kansen terug om zich te herstellen naar jouw eigen authentieke gezondheid. Ik voel mij elke dag weer bevoorrecht dit mooie vak te mogen uitoefenen.

Ga terug naar overzicht team

Katrien Visser, emotietherapeut

Mensen zijn mijn passie. Ik zie graag dat mensen zich goed voelen en vrij om zichzelf te zijn. Al jaren werk ik als life- en doorbraakcoach en voor Unlimited People als emotie-coach. Daarbij zie ik hoe belangrijk een gezonde emotionele huishouding is. Het zorgt ervoor dat je in balans bent.

Bij UP hebben we een mooie en doeltreffende methode om je emotioneel gezond te krijgen en verborgen saboteurs die jou in je oude patroon houden, los te laten. Het is een misvatting dat, wat we in de volksmond ‘onze rugzak’ noemen, ook ons hele leven moeten meedragen.Op een eenvoudige en efficiënte manier wordt in de emotie-coachsessie ‘oud zeer’ alsnog verwerkt en losgelaten. Dat schept ruimte, rust, daar word je blij van en het resultaat is duurzaam.
Jou begeleiden bij het loslaten van stress, onrust en weerstand maakt mijn werk super de moeite waard.

Emotional well-being is the key for a happy life!

Ga terug naar overzicht team

Picolette van Starrenburg, office medewerker

Met elkaar' is mijn dagelijks motto...

Picolette van Starrenburg is mijn naam en als officemanager verzorg ik met veel plezier de ondersteunende dienstverlening bij Unlimited People. Mijn motto 'met elkaar' laat zich in vele facetten van mijn leven zien, zowel met man en twee kinderen, als actief zijn op sportgebied en zeker ook in mijn werk. Juist het samenwerken in dit team naar een mooi eindresultaat voor onze cliënten geeft mij de voldoening in dit werk. Het is een voorrecht om een onderdeel te mogen zijn van Unlimited People en hier onze cliënten zich 'thuis' te laten voelen.

Ga terug naar overzicht team

Arna Vliegen-Verschure, emotietherapeut / doorbraakcoach

Van ‘shit naar shiny’

Ik vind het heerlijk om mensen te kunnen helpen van ‘shit naar shiny’. Waardoor mensen fysiek, mentaal en emotioneel beter in balans zijn. Wanneer mijn cliënten er sterker uitkomen dan ze vooraf voor mogelijk hielden, dan ben ik tevreden. Mijn motto is dat "waar een wil is, ook een weg is" en iedereen, ongeacht de situatie, de mogelijkheid heeft om zijn/haar eigen leven op een positieve manier te beïnvloeden. Ontdek je ware zelf en zet die op nummer één. Waardoor je in je flow komt, je vrij voelt en steeds makkelijker bereikt wat je wilt bereiken. Dat wens ik iedereen toe.
Ga terug naar overzicht team

Sophie Goes, manager bedrijfsvoering

Mijn naam is Sophie Goes, moeder van 3 prachtige kinderen en vrouw van Kees. Ik heb al jaren lang een buitengewone interesse in alles wat te maken heeft met me goed voelen, mezelf ontwikkelen en lekker in m’n vel zitten. Ik wil open, onbevangen en vrolijk door het leven gaan. Lol, lichtheid en verbinding zijn daarbij mijn sleutelwoorden. Ik wil ook graag voor jou dat je open, onbevangen en vrolijk door het leven mag gaan. En juist daarom werk ik zo graag voor Burn Out Poli. Door de specialisten en therapeuten te ontzorgen draag ik mijn steentje bij aan jouw mentale en emotionele gezondheid, zo kunnen zij er volledig zijn voor jou! 

Ga terug naar overzicht team

Fleur, office medewerker

Zes jaar geleden zei iemand met een grote smile tegen mij: 

‘ Alles wat je probeert te verbergen, niet erkent en uit de weg gaat, zal het leven je laten zien. Stop met het ontkennen en vechten tegen je projecties en ga zien wat de projecties je vertellen.

Alle verwoede pogingen om liefde en erkenning in de buitenwereld te krijgen zullen pas slagen wanneer je erkent het binnen onvoldoende te vinden en jezelf belooft hierin te veranderen.

Accepteer hoe het is, vind van binnen wat je wil en beweeg.’  

Ik begreep er toen weinig van maar het heeft mijn hele leven veranderd. Naar binnen keren, leven vanuit mijn hart en anders kijken naar mijzelf en naar de wereld om mij heen heeft mij zoveel vrijheid gegeven. In dit bijzondere proces, ben ik van de ene verbazing in de andere gevallen en hier ga ik mijn leven over doen. Na mijn bachelor Commerciële Economie en bijna vijf jaar in de makelaardij te hebben gewerkt, heb ik gekozen om in maart 2021 te starten met de opleiding tot Doorbraakcoach. Ik voel mij ontzettend op mijn plek bij Unlimited People en daarom ben ik er ook trots op dat ik vanaf september 2021 werkzaam ben op de backoffice en onderdeel ben van een bedrijf met een visie waar ik volledig achter sta. 

Ga terug naar overzicht team

Harriët Cabout, doorbraakcoach

Vanuit innerlijke vrijheid sta jij straks weer zelf aan het roer

In mijn gedachtewereld was ik altijd op zoek naar wie ik was en wat ik wilde in het leven. Ik zocht naar verdieping en naar verbinding met mijn echte ik. Ik noemde mezelf een ‘gevoelsmens’ maar liet mijn gedachten leiden in alles. Die gedachten hielden me tegen om alles uit het leven te halen. 

De opleiding tot Unlimited Doorbraak Coach was mijn reis naar binnen en leerde mij in verbinding te staan met mijn innerlijke vrijheid. Dat zorgt ervoor dat ik me vrij voel om te zijn wie ik écht ben en te doen wat ik écht wil. Als coach is het mijn passie om jou te helpen verbinden met jezelf, zodat ook jij alles uit het leven kan halen.

Ga terug naar overzicht team

Paula Vlaar, relatiemanager

De beste versie van jezelf

Hoe fijn is het als je de beste versie van jezelf bent? Je jezelf kunt ontplooien, kan groeien en je potentieel kan benutten? Weten wat je drijfveren zijn om met nog meer plezier naar je werk te gaan en gelukkig te zijn in je leven? Of je als mens/ organisatie nu insteekt vanuit re-integratie, preventie of duurzame inzetbaarheid, in elke fase kun je ontwikkelen en groeien tot het volledige potentieel. Het is mijn missie om hierin mijn steentje bij te dragen en je op weg te helpen. Ik ben relatiemanager bij Unlimited People en vind het belangrijk om te werken (en leven) vanuit eerlijkheid, respect, evenwicht, verbondenheid en doe het graag samen. Ik heb uit eigen ervaring gevoeld hoe belangrijk het is om in een fijne werkomgeving te zijn waarin ontwikkeling/ duurzame inzetbaarheid gestimuleerd wordt. Bij Unlimited People ben ik de beste versie van mijzelf en dat gun ik jou ook.

Ga terug naar overzicht team

Ontdek wat Burn Out Poli voor jou kan betekenen

arrow_drop_up arrow_drop_down