Burn Out Poli Rotterdam

Burn Out Poli Rotterdam

Burn Out Poli is één van de eerste burn out klinieken in Nederland en behandelt sinds 2007 mensen met burn out klachten multidisciplinair.

Een burn out is een mentale, emotionele en fysieke uitputting.  Multidisciplinaire begeleiding is essentieel voor serieus resultaat. 95% start met re-integreren binnen 12 weken zónder terugval.

Burn Out coach in Rotterdam

Bij Burn Out Poli word je door drie coaches begeleid. De doorbraakcoach coacht op de mentale toestand, de emotiecoach leert je gezond met emoties omgaan en de osteopaat bevordert het herstel van het lichaam.

Ontdek wat Burn Out Poli voor jou kan betekenen

Ontmoet de coaches van Burn Out Poli Rotterdam

Bianca van Dalen

Doorbraakcoach
De juiste stap naar vrijheid begint in het NU!

Lees verder

Merel de Rooy

Doorbraakcoach
Volledig jezelf kunnen
en mogen zijn

Lees verder

Ivo van Dijk

Osteopaat
Wat het lichaam te vertellen heeft.

Lees verder

Nick de Jong

Doorbraakcoach
Wie is de echte jij achter de verhalen die je jezelf en anderen vertelt?

Lees verder

Arna Vliegen-Verschure

Emotietherapeut / doorbraakcoach
Van ‘shit naar shiny’Lees verder

Rosaline Tóth

Emotietherapeut
De weg naar innerlijke kracht en vrijheid!

Lees verder

Stéphanie Hulleman

Emotietherapeut

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten

Lees verder


Contact

Contactgegevens

Laat je hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Of neem gelijk contact op

Voor een intake/afspraak, bel of e-mail.

Algemeen Telefoonnummer: 070 7370392

E: info@burnoutpoli.com
null
De vestiging van Burn Out Poli Rotterdam bevindt zich in Het Coachhuis:Wijnhaven 36
3011WS Rotterdam

Ontdek wat Burn Out Poli voor jou kan betekenen

Bianca van Dalen, doorbraakcoach

De juiste stap naar vrijheid begint in het NU!

Ik ben Bianca van Dalen, getrouwd met een liefdevolle partner en moeder van een prachtige zoon. Mijn passie is dat ik het iedereen gun vanuit vrijheid en met veel plezier zijn leven te leven! Ik ben tijdens een burn out in 2015 vastgelopen in mijn eigen zelfbeeld en overtuigingen. Na mijn traject bij Unlimited People ben ik er achter gekomen wie ik werkelijk mag zijn: vrij en onbegrensd van bepaalde gedachten-, gevoels- en gedragspatronen. Deze positieve ervaring wil ik graag overbrengen op anderen. Als mentale doorbraakcoach begeleid ik jou heel graag op je mentale en emotionele ontwikkeling om jou persoonlijk te zien groeien naar jouw eigen vrijheid. Het maakt mij enorm blij wanneer iemand het pad van verandering kan inslaan en zijn vrijheid in het NU mag ervaren!

Ga terug naar overzicht team

Ivo van Dijk, Osteopaat

Wat het lichaam te vertellen heeft.

In 2005 maakte ik als patiënt kennis met osteopathie. Sinds mijn 14e had ik na een partijtje voetballen of trainen zo’n last van mijn rug dat ik steevast op de bank lag uit te rusten. Na 20 jaar met pijn geleefd te hebben, kwam ik via mijn partner bij een osteopaat terecht. Het resultaat van deze behandeling heeft ervoor gezorgd dat ik mij ben gaan verdiepen in de osteopathie. En voor ik het wist had ik me ingeschreven voor de studie Osteopathie in Amsterdam. Wat mij tijdens de opleiding vooral aansprak is de holistische benadering van osteopathie. Het gehele lichaam wordt in het onderzoek meegenomen, op zoek naar de oorzaak van de klachten die je als patiënt voelt. En heel vaak blijkt dat de oorzaak in een heel ander gedeelte van het lichaam zit dan waar de klacht gevoeld wordt. Elke keer laat ik mij weer verrassen door wat het lichaam mij te vertellen heeft.

Ga terug naar overzicht team

Nick de Jong, doorbraakcoach

Wie is de echte jij achter de verhalen die je jezelf en anderen vertelt?

Destijds heb ikzelf een burn out gehad. Een periode in mijn leven die ik in het begin mentaal, emotioneel en fysiek als heel zwaar, moeilijk, uitzichtloos en pijnlijk heb ervaren. Uiteindelijk kwam ik bij Unlimited People terecht. In mijn leven vóór deze periode was ik altijd op zoek naar hoe het leven werkt, wat de mens werkelijk drijft en beweegt, wat erachter zit op een diepere laag. Met behulp van een aantal gesprekken bij Unlimited People vond ik het missende puzzelstukje waarnaar ik altijd op zoek was geweest. Van alles waartegen ik heb gevochten ben ik bevrijd (èn… van alle verhalen die ik mijzelf en anderen vertelde). Het is een waanzinnige ontdekkingstocht geweest naar wie ik werkelijk ben, voorbij alle conditioneringen waarmee ik mijzelf ben gaan identificeren.

Vanuit die verbinding met mijzelf, mijn eigen ervaring en eerdergenoemde fascinatie voor ‘wat beweegt de mens’, heb ik mij omgeschoold tot doorbraakcoach. Hoe dankbaar en energie gevend is het om iemand van uitgeput te zien transformeren naar levendig. Iemand die weer zin heeft in dingen, weer ruimte heeft gekregen voor nieuwe dingen. Iedere keer raakt het mij opnieuw als ik iemand na, of al tijdens, het traject stralend de toekomst tegemoet zie gaan.

De kunst van het loslaten, is jezelf toestemming geven te mogen vertrouwen.

Ga terug naar overzicht team

Rosaline Tóth, emotietherapeut

De weg naar innerlijke kracht en vrijheid!

Iedereen ervaart emoties in zijn leven, sommige maken ons blij en gelukkig, andere vermijden we liever en verstoppen we onbewust in ons lichaam. Dit kan ervoor zorgen dat we ziek worden, ongelukkig zijn of blijven steken op ons levenspad. Tijdens onze sessies begeleid ik jou naar je innerlijke kracht en vrijheid. We maken samen de weg weer vrij door het opruimen van ver weg gestopte emoties, patronen en andere blokkades. Dit zodat je een gezonde relatie krijgt met alle emoties die bij het leven horen. Uit eigen ervaring weet ik dat dit werkelijk het grootste cadeau is wat je jezelf kunt geven!

Ga terug naar overzicht team

Arna Vliegen-Verschure, emotietherapeut / doorbraakcoach

Van ‘shit naar shiny’

Ik vind het heerlijk om mensen te kunnen helpen van ‘shit naar shiny’. Waardoor mensen fysiek, mentaal en emotioneel beter in balans zijn. Wanneer mijn cliënten er sterker uitkomen dan ze vooraf voor mogelijk hielden, dan ben ik tevreden. Mijn motto is dat "waar een wil is, ook een weg is" en iedereen, ongeacht de situatie, de mogelijkheid heeft om zijn/haar eigen leven op een positieve manier te beïnvloeden. Ontdek je ware zelf en zet die op nummer één. Waardoor je in je flow komt, je vrij voelt en steeds makkelijker bereikt wat je wilt bereiken. Dat wens ik iedereen toe.
Ga terug naar overzicht team

Merel de Rooij, doorbraakcoach

Volledig jezelf kunnen en mogen zijn

Ook ik weet hoe het is om een burn-out te hebben en volledig uitgeput vast te zitten in angst. Mijn keuzes waren gebaseerd op angst, ik had een hunkering naar bevestiging en danste naar de pijpen van een ander. Tijdens het traject bij Unlimted People/ Burn Out Poli leerde ik mezelf op een hele andere manier kennen en klom ik uit mijn dal. Het onder ogen komen van mijn angsten was een grote overwinning. Het mooiste was dat ik weer in contact kwam met de vrije en gelukkige ik die vrij is van patronen en belemmerende gedachten. En dat is wat ik anderen ook gun! Ik gun iedereen alle rust, vrijheid en energie die de wereld ons kan geven. Heel graag help ik jou om weer in contact te komen met jezelf op het diepste niveau zodat je het leven kunt leiden dat je zo graag wil.

Ga terug naar overzicht team

Stephanie Hulleman,  Emotietherapeut

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten

Mijn naam is Stéphanie Hulleman. Ik woon samen met mijn partner en kinderen in Voorburg. Zelf heb ik mogen ervaren dat het enorm bevrijdend is als je je niet meer met je verhaal, lichaam en emoties hoeft te identificeren. Je creëert rust en ruimte voor jezelf om weer je pad van geluk te belopen en te creëren wat je werkelijk wenst.

Het is een cadeau om nu mensen die vastgelopen zijn, weer terug te brengen bij zichzelf. En het is een nog groter cadeau als zij hun ware zelf weer in ontmoeten. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Ga terug naar overzicht team

Ontdek wat Burn Out Poli voor jou kan betekenen