Burn Out Behandeling in Amsterdam
door Burn Out Poli

Burn Out Behandeling in Amsterdam door Burn Out Poli

Het leven in Amsterdam is druk en hectisch, er wordt veel gevraagd op werk, agenda's stromen over van de deadlines, daarnaast lijkt ook iedereen in Amsterdam een bruisend sociaal leven te hebben. Drankjes in de stad, uit eten met vrienden en dan wordt alles ook nog eens duurder. Dit alles en nog vele andere factoren kunnen een ongelofelijk gevoel van druk veroorzaken bij veel mensen die leven in onze hoofdstad.

Het begint met stress, slecht kunnen slapen, geen zin hebben in sociale activiteiten en voor je het weet zit je in een Burn Out. Je bent bij ons aan het goede adres, Burn Out Poli is één van de eerste burn out klinieken in Nederland en behandelt sinds 2007 mensen met stress- en burn out klachten multidisciplinair. Zo ook bij Burn Out Poli Amsterdam.

Burn Out coach in Amsterdam

Bij Burn Out Poli word je door drie coaches begeleid met de unieke holistische 3D methode. Als enige in Nederland combineren we tegelijkertijd:

1. Doelgerichte doorbraak coaching op de mentale toestand

2. Emotietraining op onderliggende overtuigingen door de emotiecoach
3. Fysieke behandeling, leefstijladvies en bevordering van het herstel van het lichaam met osteopathie

Dit zijn de symptomen van een Burn Out, herken je ze?

  • Piekeren
  • Slecht slapen
  • Beetje afstand nemen van het werk
  • Terugtrekken uit je sociale omgeving
  • Opzien tegen morgen
  • Opzien tegen werk

Ontdek wat Burn Out Poli voor jou kan betekenen

Ontmoet de coaches van Burn Out Poli Amsterdam

Michael Beers

Doorbraakcoach

Lees verder

Katrien Visser

Emotietherapeut

Lees verder

Erik Veldman

Osteopaat

Lees verder

Fleur Huigsloot

Doorbraakcoach

Lees verder

Inez Hafkamp

Emotietherapeut

Lees verder

Pauline Hoogland

Osteopaat

Lees verder

Contact

Contactgegevens

Laat je hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op

Voor een intake/afspraak, bel of e-mail.

Algemeen Telefoonnummer: 070 7370392

E: info@burnoutpoli.com
Burn Out Poli Amsterdam. Wilhelmina Gasthuis
Burn Out Poli Amsterdam Wilhelmina Gasthuisplein 326 1054 SC Amsterdam

Ontdek wat Burn Out Poli voor jou kan betekenen

Michael Beers, doorbraakcoach

De ultieme doorbraak…leven vanuit jeZelf!

Als doorbraakcoach ben ik op een missie om zoveel mogelijk mensen zich weer vrij te laten voelen. Deze missie is het resultaat van een jarenlange ontdekkingsreis langs uiteenlopende filosofische stromingen, trainingen, opleidingen en urenlange (zelf)reflecties en meditaties. Mijn conclusie: íets in mij is vrij én iets in jou is vrij! Vrij van gedachten, conditioneringen en angsten. Als wij ons bewust verbonden voelen met die vrijheid ervaren we kracht, vertrouwen, helderheid, innerlijke rust. Dat is dan ook het doel van mij als doorbraakcoach bij Unlimited People…jou weer verbinden met dat vrije deel in jou, noem het jeZelf. Samen doorbreken we oude patronen waardoor jij vervolgens andere keuzes gaat maken en kunt gaan creëren wat jij wilt…vanuit vrijheid en liefde voor jezelf. Ik help je graag op weg, vanuit diezelfde vrijheid en liefde.

Ga terug naar overzicht team

Erik Veldman, Osteopaat

De totale samenhang van alle bewegingen in het lichaam vormt het terrein van de osteopathie.

Mijn naam is Erik Veldman, 51 jaar en woon in Amsterdam. Ik heb de zeven jarige HBO opleiding Osteopathische geneeskunde afgerond bij College Sutherland. Dit opleiding instituut staat bekend om haar integere en subtiele manier van opleiden en was daarom voor mij een logische keuze. Bij osteopathische behandelingen wordt er altijd van uitgegaan dat het lijf (en geest) één geheel is. Het richt zich op het vinden en vervolgens stimuleren van datgene wat gezond is en daar waar je krachten liggen. Een klacht wordt gezien als een teken dat het lichaam uit balans is geraakt door bijvoorbeeld stress, trauma of simpelweg het leven zelf. Het lijf kan dingen “vertellen” die je soms zelf niet meer zo ziet of niet kunt zien. Oude gebeurtenissen bepalen zo hoe je nu reageert en wie je nu bent, zowel geestelijk als lichamelijk. Osteopathie geeft je lijf alle kansen terug om zich te herstellen naar jouw eigen authentieke gezondheid. Ik voel mij elke dag weer bevoorrecht dit mooie vak te mogen uitoefenen.

Ga terug naar overzicht team

Fleur Huigsloot, doorbraakcoach

Alles wat je probeert te verbergen, niet erkent en uit de weg gaat, zal het leven je laten zien. Stop met het ontkennen en vechten tegen je projecties en ga zien wat de projecties je vertellen.

Alle verwoede pogingen om liefde en erkenning in de buitenwereld te krijgen zullen pas slagen wanneer je erkent het binnen onvoldoende te vinden en jezelf belooft hierin te veranderen.

Accepteer hoe het is, vind van binnen wat je wil en beweeg.’  

Dit korte tekstje heeft 5 jaar geleden mijn hele leven veranderd en beschrijft mijn visie op het leven. Naar binnen keren, leven vanuit mijn hart en anders kijken naar mijzelf en naar de wereld om mij heen heeft mij zoveel vrijheid gegeven. In dit bijzondere proces, ben ik van de ene verbazing in de andere gevallen. Na mijn bachelor Commerciële Economie en bijna vijf jaar in de makelaardij te hebben gewerkt, heb ik gekozen om mij om te scholen tot Doorbraakcoach om zo andere mensen te begeleiden in hun weg naar vrijheid, het mooiste wat er is. 

Ga terug naar overzicht team

Pauline Hoogland

Leven vanuit je vrije Zelf. Zodat je je kunt ontwikkelen vanuit je kern. Hiervoor is het ook nodig vrijheid in het lichaam te kunnen ervaren. Binnen Unlimited People begeleid ik dit fysieke onderdeel vanuit de osteopatische benadering. Op subtiele wijze wordt de kracht van de gezondheid in het lichaam gezocht om vervolgens de balans te herstellen naar fysieke rust en ontspanning. Dat in je meedragen geeft verwondering en vertrouwen in de kracht van je fysieke lichaam. Samen met jou ga ik graag deze ontdekkingstocht aan zodat je met vertrouwen in je vrije lichaam je pad verder gaat bewandelen.

Ga terug naar overzicht team

Inez Hafkamp, emotietherapeut

Ik denk dat wij allemaal in wezen gezond, 'heel', zijn. Dat onze ware natuur meer of minder verduisterd is, maar dat iedereen hier weer mee in contact kan komen. Het is als de hemel die nooit aangetast zal worden door de wolken. Al zien wij alleen maar deze wolken, wanneer we erachter zouden kunnen kijken is daar de hemel, stralend blauw, onaangetast. Maar het oplossen van deze wolken; onze overtuigingen, blokkades, ego patronen, gewoontes en littekens, daar moeten we een weg in vinden. Mijn grote wens is het mensen te helpen weer in contact te komen met wie zij werkelijk zijn.

Dit is een levenslange weg en een groot avontuur!

Ga terug naar overzicht team

Katrien Visser, emotietherapeut

Mensen zijn mijn passie. Ik zie graag dat mensen zich goed voelen en vrij om zichzelf te zijn. Al jaren werk ik als life- en doorbraakcoach en voor Unlimited People als emotie-coach. Daarbij zie ik hoe belangrijk een gezonde emotionele huishouding is. Het zorgt ervoor dat je in balans bent.

Bij UP hebben we een mooie en doeltreffende methode om je emotioneel gezond te krijgen en verborgen saboteurs die jou in je oude patroon houden, los te laten. Het is een misvatting dat, wat we in de volksmond ‘onze rugzak’ noemen, ook ons hele leven moeten meedragen.Op een eenvoudige en efficiënte manier wordt in de emotie-coachsessie ‘oud zeer’ alsnog verwerkt en losgelaten. Dat schept ruimte, rust, daar word je blij van en het resultaat is duurzaam.
Jou begeleiden bij het loslaten van stress, onrust en weerstand maakt mijn werk super de moeite waard.

Emotional well-being is the key for a happy life!

Ga terug naar overzicht team

Ontdek wat Burn Out Poli voor jou kan betekenen