Burn Out Poli Zwolle

Burn Out Poli Zwolle

Burn Out Poli is één van de eerste burn out klinieken in Nederland en behandelt sinds 2007 mensen met stress- en burn out klachten multidisciplinair. Zo ook bij Burn Out Poli Zwolle. 

Een burn out is een mentale, emotionele en fysieke uitputting.  Multidisciplinaire begeleiding is essentieel voor serieus resultaat. 95% start met re-integreren binnen 12 weken zónder terugval.

Burn Out coach in Zwolle

Bij Burn Out Poli word je door drie coaches begeleid. De doorbraakcoach coacht op de mentale toestand, de emotiecoach leert je gezond met emoties omgaan en de osteopaat bevordert het herstel van het lichaam.

Ontdek wat Burn Out Poli voor jou kan betekenen

Ontmoet de coaches van Burn Out Poli Zwolle

Manon de Haan-Thomas

Doorbraakcoach

Lees verder

Yolan Biemans

Emotietherapeut
Emotional well-being is the key for a happy life!

Lees verder

Annelies Hofstee

Osteopaat

Lees verder

Eveline Zeldenthuis

Doorbraakcoach

Lees verder

Marline Schreuder

Emotietherapeut
Emoties geven richting

Lees verder

Contact

Contactgegevens

Laat je hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op

Voor een intake/afspraak, bel of e-mail.

Algemeen Telefoonnummer: 070 7370392

E: info@burnoutpoli.com

Burn Out Poli Zwolle Kamperstraat 35A
8011 LK Zwolle

Ontdek wat Burn Out Poli voor jou kan betekenen

Yolan Biemans, emotietherapeut

Door verschillende ervaringen uit mijn jeugd, ben ik erachter gekomen dat ik voel wat er zich in andere mensen afspeelt en hoe hun stemmingen zijn. Mijn passie is het coachen en helpen van mensen op allerlei vlakken. Ik ben getrouwd sinds 1995 en samen hebben we 3 kinderen mogen opvoeden, ik geniet onwijs van mijn 3 kinderen, hun aanhang en van mijn mooie kleinkind. Ik hou van dansen, cardio- krachtraining, bootwalk.  Ik woon in Nijverdal en ik ben zeer flexibel, daardoor werk ik ook op meerdere plekken in Nederland zoals Oostzaan, Amsterdam, Zwolle en Beek (Limburg).

In 2004 leerde ik de Journey methode kennen. Er ging een mooie wereld voor me open; het voelt voor mij als een kostbare verdieping in mijn werk. Ik heb de volledige opleiding tot Journey Practitioner gevolgd bij Brandon Bays en Ik ben sinds oktober 2006 gediplomeerd Journey Practitioner. Vervolgens ben ik in 2006 naar Amerika gegaan en ik heb daar trainingen gevolgd die ik eigen gemaakt heb en deze geef in groepen en individueel: ontdek je levensdoel, succesvol denken, eigenwaarde-zelfvertrouwen. Ook heb ik de opleiding en de vervolgopleiding / mastery gedaan van familie/systeemopstellingen in het Bert Hellinger Instituut in Groningen. En met diploma succesvol afgerond.

Ik geef familie, organisatie, systeem en gezins-opstellingen in groepen en in individuele sessies. Vervolgens heb ik in 2011 de HBO medische basiskennis opleiding Summa Cum Laude afgerond. Ook heb ik EMDR methode succesvol afgerond in 2019.

Ga terug naar overzicht team

Manon de Haan-Thomas, doorbraakcoach

Na een studie in onder andere HR, communicatie en filosofie, heb ik prachtige kansen gekregen in mijn leven om mensen te ondersteunen en te coachen in communicatie, presentatie, omgaan met de media, teambuilding en werken aan persoonlijk leiderschap. Vanuit deze functie heb ik veel mogen reizen en ook op internationaal vlak verdieping ervaren in diverse culturen, met name Engelstalige.

Na een vol en fascinerend leven ben ik neergestreken in het Noorden van Nederland. De opleiding tot doorbraakcoach bij Unlimited People heeft voor mij alle puzzelstukjes op zijn plaats doen vallen en me gevormd tot volwaardig coach. Ik help je helderheid te scheppen in de gedachten, gevoelens en ervaringen die jou belemmeren of je laten vastlopen en laat je ervaren hoe het is om jouw beste leven te leven. Met toewijding, doortastendheid én een vleugje humor. Je bent van harte welkom.

Ga terug naar overzicht team

Annelies Hofstee, Osteopaat

Ga terug naar overzicht team

Eveline Zeldenthuis, doorbraakcoach


Mijn naam is Eveline Zeldenthuis. Samen met mijn partner woon ik in Wilnis.

Lichamelijke klachten waren bij mij het begin van mijn zoektocht. Ik wilde niet zomaar accepteren dat ik mijn leven lang medicatie zou moeten nemen. Ik was ervan overtuigd dat mij dat niet zomaar is overkomen, ik wilde er alles aan doen om naar de oorzaak te zoeken en te kijken waar ik zelf invloed op heb. Toen ik thuis kwam te zitten met een burnout en ik naast lichamelijk, ook emotioneel en mentaal vast zat kon ik niet anders dan mezelf over te geven aan deze ontdekkingstocht. De opleiding tot holistisch therapeut en de opleiding tot doorbraakcoach sloten mooi op elkaar aan en hebben mijn leven veranderd. Alles is op zijn plek gevallen waardoor ik nu in staat ben vanuit vrijheid mijn leven vorm te geven. Heel graag help ik jou om weer in contact te komen met jezelf, zodat jij je mooiste leven kunt leiden.

Ga terug naar overzicht team

Marline Schreude , emotietherapeut

Emoties geven richting

Ik ben een gevoelsmens en inmiddels ook een gevoelsexpert. Jarenlang heb ik me verdiept in emoties. Ik heb met mijn eigen emoties gestoeid. Ze geanalyseerd. Ze willen begrijpen. Erin vastgezeten. Er een drama van gemaakt. Ik heb me overweldigd gevoeld. En gevoelens onbewust diep weggestopt als ze te pijnlijk waren. Inmiddels weet ik dat ik niet mijn emoties ben. Ik kan ze toelaten. Ze als golven door mijn lichaam laten stromen. Tot ze vanzelf uitdoven. En dan ervaar ik rust, vrede, dankbaarheid, meZelf. Emoties zijn richtingaanwijzers. Ze geven aan wat wel of juist niet in lijn is met wie je werkelijk bent. Ze vertellen je hoe het met je gaat en of je doet wat echt bij je past. Al meer dan 25 jaar leer ik volwassenen en kinderen om te gaan met hun emoties en oud zeer alsnog te verwerken. Ik werk vanuit mijn eigen praktijk en voor de Burn Out Poli in Zwolle. Ik neem je graag mee naar jeZelf, waar zoveel liefde, wijsheid en vrijheid ligt.

Ga terug naar overzicht team

Ontdek wat Burn Out Poli voor jou kan betekenen