Gratis e-book: Het komt goed met mij

In het gratis e-book ‘het komt goed met mij’ neemt Barbara je mee in wat een burn out is en doet. Misschien zit je al thuis met een burn out. Misschien ben je er bang voor, omdat je merkt dat je steeds meer op je tandvlees loopt. Wij beloven dat het goed komt met je. 

Download het e-book ‘Het komt goed met mij’ voor inzicht en perspectief. 


  • Helderheid over wat een burn out nu precies is en doet met je
  • Inzicht over wat er gebeurt in jou en hoe daarmee om te gaan
  • Perspectief dat het goed komt, en vooral hoe
  • Experts over burn out
50%
Ik blijf graag op de hoogte van Burn Out Poli
Gratis Download

Ik miste mijn echte zelf zijn. Wie ben ik, wat wil ik en wat weerhoudt mij ervan te zijn wie ik werkelijk ben en te doen wat ik werkelijk wil. Waarom hou je vast of laat je juist los? Hoe kan het anders? Wat voel je erbij? 

Het is een heerlijke ervaring geweest om de weg naar wat ik miste te vinden onder woorden te kunnen brengen, maar vooral om het te voelen en er mee aan de slag te gaan. Ik ervaar het als een nieuw begin, bedankt Team Burn Out Poli

Kitty

De missie van Barbara

Ik zag al jaren mensen vastlopen op de repeterende gedachten van hun mind. Emotioneel uitgeput door het alsmaar goed te moeten doen en…het was nooit goed genoeg. Als dan op een gegeven moment ook het lichaam het uitgeput opgeeft, is de pijn en het verdriet te groot. 

 

Ik wenste hen dezelfde vrijheid te laten ervaren die ik nu beleef door mentaal, emotioneel en fysiek in balans te zijn. Zo ontstond Burn Out Poli in 2007. Een groep van bevlogen coaches en therapeuten die iedereen compleet hersteld terug brengen naar de werkvloer.

Lees in dit e-book hoe anderen jou voorgingen, welke hobbels zij overwonnen hebben en daar zo sterk en blij uitgekomen zijn.


  • Wat gebeurt er nu precies op dat moment dat het echt mis gaat? 
  • Schaamte, kwetsbaarheid, niet goed genoeg, afwijzing. Over alles wat we niet willen voelen en waarom je dat weg houdt bij (werk)geluk en zingeving.
  •  Een burn out heeft ook een groot effect op je werk. Hoe pak je dat aan?
  • Hoe is het leven na een burn out en hoe kijk je daarna terug op die periode in jouw leven?

Download het gratis e-book

Voor iedereen die meer inzicht en perspectief wenst over burn out
50%
Ik wil op de hoogte blijven van Burn Out Poli
Download now