Wanneer ben je ‘geslaagd’ in ons programma?
10 januari 2023 

Wanneer ben je ‘geslaagd’ in ons programma?

95 procent van onze cliënten slaagt in hun programma.

Maar wat is dat dan, slagen? Wanneer ben je succesvol? In ons geval gaat 95 procent van de mensen binnen twaalf weken terug naar de werkvloer. In het behandelproces gaan ze zich gaandeweg al steeds beter voelen, en krijgen een figuurlijke gereedschapskist met tools die ze voor de rest van hun leven kunnen gebruiken. Een stuk effectiever dan dat we alleen maar cognitief in gesprek gaan over wat er nu precies aan de hand is.

Maatwerkprogramma

Bij Burn Out Poli gaan we naar de oorzaak van de burn-out. We kijken mentaal, emotioneel en fysiek naar de patronen die er zijn. Het is daarmee een maatwerkprogramma, afgesteld op wat zij in hun leven gedaan hebben en waarom ze vastgelopen zijn, maar ook wat zij niet wilden voelen, waardoor ze in een vermijdingsstrategie terecht zijn gekomen.

Als je zo’n prachtig slagingspercentage wilt krijgen – 95 procent, al vijftien jaar lang – dan moet je kijken naar de gehele mens. Bezie de mens in zijn geheel, in zijn omgeving, en begeleidt hem of haar ook op die manier. Dat is wat we doen bij Burn Out Poli, op onze locaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Zwolle.

Wil je daar meer over weten, lezen, of misschien eens een vrijblijvend gesprek met ons aangaan?  
We helpen je graag.

Over de schrijver
Reactie plaatsen