Wanneer ben je ‘geslaagd’ in ons programma?
10 januari 2023 

Wanneer ben je ‘geslaagd’ in ons programma?

95 procent van onze cliënten slaagt in hun programma.

Maar wat is dat dan, slagen? Wanneer ben je succesvol? In ons geval gaat 95 procent van de mensen binnen twaalf weken terug naar de werkvloer. In het behandelproces gaan ze zich gaandeweg al steeds beter voelen, en krijgen een figuurlijke gereedschapskist met tools die ze voor de rest van hun leven kunnen gebruiken. Een stuk effectiever dan dat we alleen maar cognitief in gesprek gaan over wat er nu precies aan de hand is.

Maatwerkprogramma

Bij Burn Out Poli gaan we naar de oorzaak van de burn-out. We kijken mentaal, emotioneel en fysiek naar de patronen die er zijn. Het is daarmee een maatwerkprogramma, afgesteld op wat zij in hun leven gedaan hebben en waarom ze vastgelopen zijn, maar ook wat zij niet wilden voelen, waardoor ze in een vermijdingsstrategie terecht zijn gekomen.

Als je zo’n prachtig slagingspercentage wilt krijgen – 95 procent, al vijftien jaar lang – dan moet je kijken naar de gehele mens. Bezie de mens in zijn geheel, in zijn omgeving, en begeleidt hem of haar ook op die manier. Dat is wat we doen bij Burn Out Poli, op onze locaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Zwolle.

Wil je daar meer over weten, lezen, of misschien eens een vrijblijvend gesprek met ons aangaan?  
We helpen je graag.

Over de schrijver
Ik ben bevoorrecht dat ik hier al sinds 2007 dagelijks anderen mag begeleiden naar een prettiger en moeitelozer leven. We zitten soms vast in negatieve gevoelens en belemmerende overtuigingen, die haast als de waarheid voelen. Als dat te vaste vormen aanneemt in ons dagelijkse leven, in het werk, waar de uitdagingen soms te groot worden, lopen we vast. Ik kijk zowel op mentaal, emotioneel als fysiek niveau naar de ander. Als we namelijk naar de totale mens in zijn gehele omgeving kunnen kijken, kunnen we naar de oorzaak van de problematiek. Op dat diepste niveau alle belemmeringen weg te nemen creëert ongekende rust en vrijheid.
Reactie plaatsen