Binnen 12 weken terug op de werkvloer
16 augustus 2022 

Binnen 12 weken terug op de werkvloer

Wat we vaak horen bij burn-out en burn-outgerelateerde klachten is: “Ga ik nou met die burn-out een jaar thuis zitten?” Er bestaat een beeld dat het ontzettend lang moet duren om van een burn-out af te komen. Maar bij Burn Out Poli zijn we hier totaal niet van overtuigd. Sterker nog, bij ons werk je met een coach, emotietherapeut en een osteopaat, omdat we ervan overtuigd zijn dat deze integrale samenwerking ervoor kan zorgen dat een cliënt binnen 12 weken weer terug op de werkvloer kan zijn. 

Dit ‘teruggaan naar de werkvloer’ kan alleen een kopje koffie drinken zijn, uren opbouwen, of zelfs meer dan dat. Dit is afhankelijk van hoe iemand binnenkomt en hoever deze persoon in burn-out is geraakt. In ieder geval geloven wij dat als je adequaat geholpen wordt en integraal op elkaar inwerkt – mentaal, emotioneel en fysiek – je binnen 12 weken de gereedschapskist kunt opbouwen om zelf door te kunnen gaan.

Vanaf dat moment kun je uren weer gaan opbouwen. Je hebt nu geleerd hoe je anders met je patronen, vermijdingsstrategieën, je lichaam en je emoties om kunt gaan. Het is dus zaak dat je zowel mentaal, emotioneel als fysiek begeleid wordt. Dan hoef je absoluut niet zo lang thuis te zitten als nu gemiddeld in Nederland gebeurt. 

Meer weten?
Kijk eens rond op www.burnoutpoli.com of neem contact met ons op.Over de schrijver
Ik ben bevoorrecht dat ik hier al sinds 2007 dagelijks anderen mag begeleiden naar een prettiger en moeitelozer leven. We zitten soms vast in negatieve gevoelens en belemmerende overtuigingen, die haast als de waarheid voelen. Als dat te vaste vormen aanneemt in ons dagelijkse leven, in het werk, waar de uitdagingen soms te groot worden, lopen we vast. Ik kijk zowel op mentaal, emotioneel als fysiek niveau naar de ander. Als we namelijk naar de totale mens in zijn gehele omgeving kunnen kijken, kunnen we naar de oorzaak van de problematiek. Op dat diepste niveau alle belemmeringen weg te nemen creëert ongekende rust en vrijheid.
Reactie plaatsen