Podcast: In deze Q&A vertelt burn out specialist Barbara Kok hoe je een burn out voorkomt
25 mei 2020 

Podcast: In deze Q&A vertelt burn out specialist Barbara Kok hoe je een burn out voorkomt

Tijdens de lockdown is ons stressniveau volgens onderzoek van het Trimbos Instituut 40 procent hoger. Dit brengt bij 60% depressieve gevoelens met zich mee. Bij een structurele toename van stress, ook wel chronische stress genoemd, ben je maanden verwijderd van een burn out. Hoe voorkom je nou dat je daarin terecht komt? We praten hierover met de directeur van Burn Out Poli Barbara Kok. Luister mee en voel je vrij om contact op te nemen voor mogelijke vragen.

Hoe voorkom je een burn out?

We vroegen het Barbara Kok Directeur en emotietherapeut van Burn Out Poli. We nodigen je uit om de podcast te beluisteren of de Facebook live video te bekijken.

Podcast met Barbara Kok

[audio m4a="https://www.burnoutpoli.com/wp-content/uploads/2020/05/76448451-44100-2-a4f1190de5bbd.m4a"][/audio]

Facebook live video met Barbara Kok

Twijfel je of jij ook te veel stress ervaart, doe dan de Burn Out Test. Middels 28 vragen wordt je getest op burn out symptomen en ontvang je vrijblijvend een persoonlijke analyse.
Over de schrijver
Ik ben bevoorrecht dat ik hier al sinds 2007 dagelijks anderen mag begeleiden naar een prettiger en moeitelozer leven. We zitten soms vast in negatieve gevoelens en belemmerende overtuigingen, die haast als de waarheid voelen. Als dat te vaste vormen aanneemt in ons dagelijkse leven, in het werk, waar de uitdagingen soms te groot worden, lopen we vast. Ik kijk zowel op mentaal, emotioneel als fysiek niveau naar de ander. Als we namelijk naar de totale mens in zijn gehele omgeving kunnen kijken, kunnen we naar de oorzaak van de problematiek. Op dat diepste niveau alle belemmeringen weg te nemen creƫert ongekende rust en vrijheid.
Reactie plaatsen