True Friend Sessies - Tijdelijke actie
02 april 2020 

True Friend Sessies - Tijdelijke actie

Het zijn verwarrende tijden. We spreken de afgelopen weken veel mensen die ondanks hun wens positief te kijken naar de actuele wereld, toch in angst zijn geschoten. Ook al hebben we geleerd te leven vanuit positieve gedachten en gevoelens, blijkt het toch een uitdaging daarop te vertrouwen in spannende tijden. Emoties komen nu eenmaal op en zijn er om gevoeld te worden. Helaas is dat soms te spannend. We onderdrukken die emoties onbewust waardoor biochemische processen onze cellen blokkeren en ons fysiek en mentaal doen afsluiten. Dat voelt niet goed. Dat is niet wat je wenst. Hoe ga je daar gezond mee om? Niet alleen nu, maar alle dagen van je leven? In de wonderlijke wereld van vandaag willen wij zoveel mogelijk mensen ondersteunen. Als we met elkaar in een positieve flow kunnen blijven, dragen we collectief bij aan goede hoop voor de komende maanden. Daarom hebben we bij Unlimited People iedere dag 10 sessies via Skype of ZOOM voor een vriendelijke prijs: Een True Friend Sessies noemen we dat.

Landelijke dekking emotiecoaching en doorbraakcoaching

Heb je behoefte aan een sessie om van die hardnekkige angsten of vastgezette emoties af te komen? Voel je dan welkom voor een sessie emotiecoaching. Wil je eindelijk eens iets doen aan belemmerende patronen waar je nu al jaren tegen aanloopt? Voel je dan welkom voor een sessie doorbraakcoaching. De populairste coachingsessies met landelijke dekking De coaches van Unlimited People staan klaar voor jou. Kies uit de 3 meest populaire coachingsessies en bereik jouw doel veilig vanuit huis. Waar heb jij nu behoefte aan? 1. Spiegelsessie Een effectieve doorbraakcoachingsessie waarin je bewust wordt wat er op onbewust niveau speelt. Zodat je daar los van kunt komen. 2. Loslaat sessie Voel je dat je 'vol' zit en moeilijk los kunt laten? Tijdens deze coachingsessie gaat de emotiecoach je hierin begeleiden. 3. Recharge sessie Nu jij wat jou belemmert hebt losgelaten, ben jij in optimale staat om vanuit flow te creƫren. Je energie is in balans en jij staat weer in je kracht.

Investering

Met de coaches van Unlimited People kom jij weer terug in je positieve flow. De coachingsessies worden nu tijdelijk aangeboden van 375,- voor 250,- excl. btw per sessie van 2,5 uur. Neem direct contact op en plan jouw thuis coachingsessie(s) naar keuze direct in. Thank you for growing with us.
Over de schrijver
Ik ben bevoorrecht dat ik hier al sinds 2007 dagelijks anderen mag begeleiden naar een prettiger en moeitelozer leven. We zitten soms vast in negatieve gevoelens en belemmerende overtuigingen, die haast als de waarheid voelen. Als dat te vaste vormen aanneemt in ons dagelijkse leven, in het werk, waar de uitdagingen soms te groot worden, lopen we vast. Ik kijk zowel op mentaal, emotioneel als fysiek niveau naar de ander. Als we namelijk naar de totale mens in zijn gehele omgeving kunnen kijken, kunnen we naar de oorzaak van de problematiek. Op dat diepste niveau alle belemmeringen weg te nemen creƫert ongekende rust en vrijheid.
Reactie plaatsen