Kom naar de Spiegelclub voor de volgende stap ná jouw programma
24 januari 2020 

Kom naar de Spiegelclub voor de volgende stap ná jouw programma

Hoe zou het zijn voor je om met gelijkgestemden die net als jij een stap hebben gemaakt ná hun Burn Out Poli programma te sparren en op die manier nóg een stap te kunnen maken in jouw groeiproces? Hieronder de aanmelddata voor Spiegelclub Amsterdam, Rotterdam en Voorburg. Burn Out Poli is met veel oud-cliënten in gesprek gebleven en naar aanleiding daarvan hebben we regelmatig de vraag gekregen om na een programma te kunnen sparren met elkaar. Hierdoor is het idee ontstaan een "Spiegelclub" op te richten. Om zo op een informele manier en in een ontspannen sfeer met elkaar in gesprek te blijven, elkaars ervaringen te delen en rond verschillende thema’s de diepte in te gaan zodat andere mensen uit de groep je kunnen helpen met zaken waar je tegenaan loopt. Een mogelijkheid om te leren van elkaar en te groeien door delen. Vanuit de visie "sharing is growing". Het creëren van een veilige sfeer hierin vinden wij essentieel en daarom beloven wij dat vraagstukken met respect en vertrouwen behandeld worden. Onze ervaren Doorbraak Coach zal de Spiegelclub in goede banen leiden en je helpen jouw vrijheid verder te verdiepen. Wij stellen graag ruimte in Amsterdam, Rotterdam en Voorburg beschikbaar om de Spiegelclub te ontvangen. Noteer de komende data vast in jouw agenda.

De Spiegelclub Amsterdam

De Spiegelclub bijeenkomsten vinden plaats van 19.30 tot 21.30 uur in Spaces Amstel aan de Mr. Treublaan 7, onder begeleiding van Doorbraak Coach Michael Beers. We komen eens in de 4 weken bij elkaar, in een groep van 6 tot 8 personen. De bijdrage per bijeenkomst is €15,00 inclusief koffie, thee en koek. Schrijf jij je in voor 3 opeenvolgende sessies, dan betaal je slechts €40,00! Spiegelclub bijeenkomsten: - Woensdag 12 februari - Woensdag 18 maart - woensdag 15 april Heb je interesse? Meld je dan direct aan via info@burnoutpoli.com. Je ontvangt een e-mail van ons ter bevestiging. Locatie: Burn Out Poli, Spaces Amstel kamer 2.17, Mr. Treublaan 7 te Amsterdam.

De Spiegelclub Rotterdam

De Spiegelclub bijeenkomsten vinden in de avond plaats van 19.30 tot 22.00 uur aan de Wijnhaven 15 te Rotterdam, onder begeleiding van Marco Doornekamp. We komen eens in de 4 weken bij elkaar, in een groep van 6 tot 8 personen. De bijdrage per bijeenkomst is €15,00 inclusief koffie, thee en koek. Schrijf jij je in voor 3 opeenvolgende sessies, dan betaal je slechts €40,00! Spiegelclub bijeenkomsten: - Donderdag 30 januari - Donderdag 27 februari - Donderdag 26 maart Heb je interesse? Meld je dan direct aan via info@burnoutpoli.com. Je ontvangt een e-mail van ons ter bevestiging. Plaats: Burn Out Poli, Wijnhaven 15 te Rotterdam ( De Spiegelclub Voorburg De Spiegelclub bijeenkomsten vinden plaats van 19.30 tot 21.30 uur aan de Herenstraat 55A te Voorburg, onder begeleiding van Nick de Jong. We komen eens in de 4 weken bij elkaar, in een groep van 6 tot 8 personen. De bijdrage per bijeenkomst is €15,00 inclusief koffie, thee en koek. Schrijf jij je in voor 3 opeenvolgende sessies, dan betaal je slechts €40,00. Spiegelclub bijeenkomsten: - Maandag 24 februari - Maandag 23 maart - Maandag 20 april Heb je interesse? Meld je dan direct aan via info@burnoutpoli.com. Je ontvangt een e-mail van ons ter bevestiging. Plaats: Burn Out Poli, Herenstraat 55A te Voorburg
Over de schrijver
Ik ben bevoorrecht dat ik hier al sinds 2007 dagelijks anderen mag begeleiden naar een prettiger en moeitelozer leven. We zitten soms vast in negatieve gevoelens en belemmerende overtuigingen, die haast als de waarheid voelen. Als dat te vaste vormen aanneemt in ons dagelijkse leven, in het werk, waar de uitdagingen soms te groot worden, lopen we vast. Ik kijk zowel op mentaal, emotioneel als fysiek niveau naar de ander. Als we namelijk naar de totale mens in zijn gehele omgeving kunnen kijken, kunnen we naar de oorzaak van de problematiek. Op dat diepste niveau alle belemmeringen weg te nemen creëert ongekende rust en vrijheid.
Reactie plaatsen