Burn Out Poli en The Recharge company lanceren KICK OUT BURN OUT
17 november 2020 

Burn Out Poli en The Recharge company lanceren KICK OUT BURN OUT

KICK OUT BURN OUT is gelanceerd en dit mooie nieuws willen wij jou niet onthouden. KICK OUT BURN OUT is een samenwerking tussen Burn Out Poli en The Recharge Company, tezamen dé complete partner voor preventie en herstel van burn out. Door onze krachten te bundelen geven wij bedrijven een deskundige en multidisciplinaire oplossing, met online en offline programma’s en doelgerichte coaching op maat.

Kick Burn Outs de wereld uit

Dat is de missie van wellbeing consultant Hidde de Vries en burn out specialist Barbara Kok. Nu steeds meer werknemers kampen met vermoeidheid en gevoelens van stress, hebben zij de handen ineen geslagen om met een multidisciplinaire aanpak en online programma's burn out symptomen te voorkomen én burn out te herstellen. Daarbij richten zij zich ook op Millennials, een risicogroep waarbij burn outs opvallend vaak op de loer liggen. Zeker nu. “Millennials (geboren tussen 1980 en 2000) stellen torenhoge eisen aan zichzelf en willen alles uit het leven halen,” vertelt Burn Out Poli eigenaresse Barbara Kok, nu ruim 13 jaar burn out specialist. “Dat is momenteel een stuk ingewikkelder. Ik zie regelmatig jonge mensen bij ons in de praktijk die hierdoor dreigen vast te lopen. Als burn out professionals hanteren we een holistische methode die deze groep aanspreekt. Dat betekent: de juiste balans vinden tussen inspanning en ontspanning; een vitaal lichaam, gebalanceerde emotionele beleving, een gezonde mind, hart én ziel.” Het draait allemaal om welzijn, goed in je vel zitten Hidde de Vries is gespecialiseerd in het welzijn van teams waarin Millennials werken. De tech-industrie bijvoorbeeld, maar ook bedrijven als Rituals, KLM en Young Capital. Stuk voor stuk bedrijven waar dit een zeer actueel thema is. Hidde vertelt: “Steeds meer organisaties zetten in op het welzijn van hun personeel. Fysiek, maar ook mentaal en emotioneel hebben zij aandacht nodig. Dat is nu nog actueler geworden door het vele thuiswerken dat we nu doen.” “De beste aanpak van burn out symptomen omvat wat ons betreft meerdere elementen. Van een voedings- en bewegingsplan tot en met psychische ondersteuning. Door onze krachten te bundelen zijn wij nu de perfecte partner op het gebied van preventieve en curatieve oplossingen,” vertelt Hidde Voor meer informatie: bezoek de website van KICK OUT BURN OUT
Over de schrijver
Ik ben bevoorrecht dat ik hier al sinds 2007 dagelijks anderen mag begeleiden naar een prettiger en moeitelozer leven. We zitten soms vast in negatieve gevoelens en belemmerende overtuigingen, die haast als de waarheid voelen. Als dat te vaste vormen aanneemt in ons dagelijkse leven, in het werk, waar de uitdagingen soms te groot worden, lopen we vast. Ik kijk zowel op mentaal, emotioneel als fysiek niveau naar de ander. Als we namelijk naar de totale mens in zijn gehele omgeving kunnen kijken, kunnen we naar de oorzaak van de problematiek. Op dat diepste niveau alle belemmeringen weg te nemen creëert ongekende rust en vrijheid.
Reactie plaatsen