2. Emotietraining / GIZO

De emotietherapeut

gaat met je belemmerende overtuigingen en emoties, die zijn vastgezet, wegnemen.

Het Burn Out Programma duurt 12 weken en is zeer effectief door de multidisciplinaire benadering bestaande uit: doorbraakcoaching, emotietraining en osteopathie.

Emotietraining / GIZO

De emotietraining volgens Geleid Intern Zelf Onderzoek (GIZO) is erop gericht los te komen van 'oude', belemmerende emoties die het welbevinden, de lichamelijke balans en de denk- en gedragspatronen negatief beïnvloeden.

Hoe gaat GIZO in zijn werk ?

In een GIZO begeleidt de therapeut jou naar een dieper bewustzijnsniveau om contact te maken met onderliggende emoties. De negatieve emoties die in het verleden op een stressmoment of gedurende lange tijd zijn vastgezet en niet goed verwerkt, vormen nu triggers in bepaalde situaties. Op den duur krijg je het gevoel dat je hierdoor steeds meer vastloopt en problemen ervaart op lichamelijk niveau. Na enkele sessies GIZO voelt de oude pijn anders aan, zijn angsten weggenomen en is er meer ruimte voor activiteiten die voorheen veel moeite kostten.

Barbara Kok is emotietherapeut bij Burn Out Poli en legt je uit:

'Burn-out is een situatie die op elk moment in je leven kan ontstaan. Je moet oppassen zodra op een bepaald moment onderdrukte, vastgezette emoties zich te vaak aandienen op een storende manier of als telkens terugkerende depressieve gevoelens. Dit is het moment om met een therapeut te gaan kijken wat er nu precies speelt. Wat is nu precies de oorzaak van de oververmoeidheid en/of het ‘plotse’ disfunctioneren. Doorgaan op de oude manier, met je oude bekende gedrag en volhardend in het ingesleten patroon is geen optie. Het leidt tot of verdiept de burn-out. GIZO afgewisseld met doorbraakcoaching en osteopathie haalt je relatief snel uit die oude spiraal. Vooral de emotionele begeleiding door GIZO is de eerste stap naar ontspanning. Essentieel voor een opgebrand mens!'

Ook deze coaches helpen je:

De doorbraakcoach

De osteopaat