Emotietraining / GIZO

Afkomen van vastzittende en belemmerende overtuigingen en emoties

De emotietraining volgens Geleid Intern Zelf Onderzoek (GIZO) is erop gericht om los te komen van 'oude', belemmerende emoties die het welbevinden, de lichamelijke balans en de denk- en gedragspatronen negatief beïnvloeden. GIZO helpt bij het verminderen van stress, depressieverschijnselen en andere symptomen van een burn out.

Bij GIZO begeleidt de therapeut jou naar een dieper bewustzijnsniveau om contact te maken met onderliggende emoties. De negatieve emoties die in het verleden in een moment van stress zijn vastgezet en niet goed zijn verwerkt, vormen nu triggers in bepaalde situaties. Op den duur krijg je het gevoel dat je hierdoor steeds verder vastloopt, waardoor je problemen ervaart op lichamelijk niveau. Na enkele sessies GIZO voelt de oude pijn anders aan, zijn angsten weggenomen en is er meer ruimte voor activiteiten die voorheen te veel moeite kostten.

Barbara Kok is emotietherapeut bij Burn Out Poli.

'Burn out is een situatie die op elk moment in je leven kan ontstaan. Je moet oppassen zodra op een bepaald moment onderdrukte, vastgezette emoties zich te vaak aandienen op een storende manier of als telkens terugkerende depressieve gevoelens. Dit is het moment om met een therapeut te gaan kijken wat er nu precies speelt. Wat is nu precies de oorzaak van de oververmoeidheid en/of het ‘plotse’ disfunctioneren. Doorgaan op de oude manier, met je oude bekende gedrag en volhardend in het ingesleten patroon is geen optie. Het leidt tot of verdiept de burn out. GIZO afgewisseld met doorbraakcoaching en osteopathie haalt je relatief snel uit die oude spiraal. Vooral de emotionele begeleiding door GIZO is de eerste stap naar ontspanning. Essentieel voor een opgebrand mens!'

Barbara Kok

Ook deze coaches helpen je:

De doorbraakcoach

De osteopaat

Book your tickets

Call Now Button