Workshops en Trainingen

Medewerkers laten ontwikkelen en leren

De verdere ontwikkeling van personeel door middel van workshops en trainingen kan om uiteenlopende redenen noodzakelijk of wenselijk zijn, zoals het creëren van bewustwording, invoering van het nieuwe werken, krimp van een organisatie, verzuimpreventie en leidinggeven onder moeilijke omstandigheden.

Veel van deze veranderprocessen leveren stress op en kunnen leiden tot klachten en verhoogd verzuim. Wij zijn expert op het gebied van; hun emoties, gedrag en drijfveren van mensen. We maken personen zelflerend, stressbestendig, in staat proactief met veranderingen om te gaan en om zichzelf en hun organisatie toekomstbestendig te maken.

Afhankelijk van de vraag geven we op maat gemaakte workshops en trainingen op kantoor of op een andere locatie, in groepen of individueel.

Unlimited Professionals

Onder Unlimited Professionals begeleiden wij organisaties en professionals naar hun onbegrensde kracht. Dit doen wij door klankbordsessies, bezieling in uw organisatie, coaching, emotie-coaching, trainingen en workshops:

Themaworkshops

Unlimited People verzorgt ook diverse themaworkshops, zoals:

  • De kracht van emotie
  • De kracht van gedachte
  • Vitaal aan het Werk
  • Bewust op de werkvloer
  • Leidinggeven onder moeilijke omstandigheden
  • De Passietest

Neem voor meer informatie een kijk op: unlimitedpeople.nl/professionele-groei

Unlimited People

Burn Out Poli is onderdeel van Unlimited People dat volledig gericht is op groei van personen in organisaties. Vandaar het motto: ‘thank you for growing with us’. Al vele jaren begeleiden de professionals van Unlimited People werknemers van grote en middelgrote organisaties door middel van coaching, workshops en trainingen in heel Nederland. Kijk op unlimitedpeople.nl voor meer informatie of neem contact met ons op.

Book your tickets

Call Now Button