Uitleg: wat is een burn out?

"Jij bruist. Jij hebt altijd alles onder controle. Jij kunt veel hebben. Maar dan… een burn out?" Wat is een burn out nu eigenlijk en welke behandeling is hier voor nodig? In onze nieuwe animatievideo krijg je uitleg: wat is een burn out?

Burn-out Test en meer informatie

Wil je zeker weten of jij ook een burn-out hebt? Doe dan onze burn out test!  Je kunt ook meer informatie over burn-out op onze website vinden.

Over de schrijver
Ik ben bevoorrecht dat ik hier al sinds 2007 dagelijks anderen mag begeleiden naar een prettiger en moeitelozer leven. We zitten soms vast in negatieve gevoelens en belemmerende overtuigingen, die haast als de waarheid voelen. Als dat te vaste vormen aanneemt in ons dagelijkse leven, in het werk, waar de uitdagingen soms te groot worden, lopen we vast. Ik kijk zowel op mentaal, emotioneel als fysiek niveau naar de ander. Als we namelijk naar de totale mens in zijn gehele omgeving kunnen kijken, kunnen we naar de oorzaak van de problematiek. Op dat diepste niveau alle belemmeringen weg te nemen creëert ongekende rust en vrijheid.
Reactie plaatsen