Team

Maak kennis met het Burn Out Poli team

Het team van Burn Out Poli bestaat uit ervaren professionals.

Victor Overmars, doorbraakcoach / eigenaar

Vrijheid en gezondheid / Stress is gif / Burn-out

Vrijheid en gezondheid zijn geen vanzelfsprekendheid in een mensenleven. Als vader, partner en professional heb ik het zelf ervaren, tot en met een burn-out. Doorlopend onderhoud aan lichaam, geest en emotie is daarom essentieel. Zeker met de lading ongezonde prikkels zoals stress waaraan we dagelijks worden blootgesteld. Vergis je niet, stress is gif en heeft schadelijke effecten ook al voel je er niets van. Net als koolmonoxide is stress een sluipmoordenaar waarvan je niets merkt tot het soms al te laat is…

Barbara Kok, emotietherapeut / eigenaar

Persoonlijke begeleiding * Missie * Geluk voelen

Ik ben Barbara Kok, moeder van drie prachtige kinderen, woon samen met een bijzondere man en zie het iedere dag als een uitdaging om werk en privé te combineren. Het is voor mij een voorrecht dagelijks anderen te begeleiden naar een prettiger en moeitelozer leven. Ik weet dat we soms vastzitten in negatieve gevoelens en belemmerende overtuigingen die waarheid zijn geworden. Als dat te vaste vormen aanneemt in ons dagelijkse leven lopen we vaak vast, zowel op emotioneel als fysiek niveau.

Lysanne Walraven, emotietherapeut

Vanuit al je vermogens, jezelf blijven uitdagen, blijven ontdekken en ontwikkelen.

Dit is leeftijdloos en daarmee heb je elke dag weer de kans om te kiezen. Ik ben Lysanne Walraven. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Mijn missie heb ik gevonden door bovenstaande telkens weer toe te passen. Vanuit mijn werk als emotietherapeut en coach help ik mensen hun keuzemogelijkheden te vergroten. Wanneer alles welkom is in wie je werkelijk bent, komt er een enorm potentieel vrij. Loslaten van oude patronen schept ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Ik vind het fantastisch om te zien wat er dan aan positieve veranderingen plaats vindt bij mensen.

Isabelle Constantino, emotietherapeut

Focus op Echt Zijn

Als emotietherapeut help ik je graag in mijn processen met het vrijmaken van de weg naar je eigen waarheid. Je ontdekt wie je echt bent. Doordat je dit ervaart en voelt, wil je ook daar vanuit leven. Heel vanzelfsprekend en geleidelijk verandert er van alles in jou, in jouw leven: hoe je de dingen doet, hoe je ze ziet, op je werk, thuis, overal. Je focus verandert en laat je zien hoe onbeperkt jouw mogelijkheden zijn. Leven vanuit “echt zijn” elke dag is voor mij bewust in verbinding zijn met mijn essentie. Zo ervaar ik liefde en vreugde in alles wat ik doe. Dit wens ik iedereen toe.

Richard Sulkers, osteopaat

Bevredigend en doeltreffend

Tijdens mijn studie fysiotherapie trok osteopathie mijn aandacht. Ik kon toen nog niet vermoeden wat een prachtig en fascinerend vakgebied osteopathie is. Al ruim 17 jaar onderzoek en behandel ik patiënten waarbij osteopathie zich keer op keer bewijst als uitermate bevredigende en doeltreffende methode.

Picolette van Starrenburg, office manager

'Met elkaar' is mijn dagelijks motto...

Picolette van Starrenburg is mijn naam en als officemanager verzorg ik met veel plezier de ondersteunende dienstverlening bij Unlimited People. Mijn motto 'met elkaar' laat zich in vele facetten van mijn leven zien, zowel met man en twee kinderen, als actief zijn op sportgebied en zeker ook in mijn werk. Juist het samenwerken in dit team naar een mooi eindresultaat voor onze cliënten geeft mij de voldoening in dit werk. Het is een voorrecht om een onderdeel te mogen zijn van Unlimited People en hier onze cliënten zich 'thuis' te laten voelen.

Gerrie van Leeuwen, consultant

Terug naar je kern, vitaliteit en levensgeluk

Dat lijkt heel simpel, maar is voor veel mensen moeilijk. Ooit liep ik zelf – enorm verkokerd – Burn Out Poli binnen met de overtuiging dat het heel moeilijk zou zijn om het levensgeluk weer te vinden. Drie maanden later zag de wereld er helemaal anders uit. De sleutel ligt in het ontmantelen van al die valse overtuigingen die je hebt, geleid zelfonderzoek, fysieke oorzaken en beperkingen opruimen en gewoon ervaren hoe mooi het leven is zonder blokkades. Sinds het doorlopen van het programma leef ik mijn leven compleet anders en ben ik hartstochtelijk ambassadeur voor Unlimited People geworden. Als consultant adviseer ik bedrijven en Rijksoverheid over onze vitaliteitsprogramma’s, preventie van burn-out op de werkvloer en daarnaast denk ik mee over de bedrijfsvoering van Unlimited People.