Trainingen voor leidinggevenden

Zoals je wellicht weleens hebt gezien op onze website, organiseren wij heel veel programma’s voor mensen die vastlopen, die dreigen vast te lopen, of inmiddels echt een burn-out hebben. Maar wat wij daarnaast al vijftien jaar organiseren, is heel veel workshops, masterclasses en trainingen voor leidinggevenden. 

Ben jij een leidinggevende die wil leren signaleren en voorkomen op de werkvloer, die wil leren de vertaalslag te maken naar de werkvloer en hoe je dat lastige gesprek aan kunt gaan met iemand met een burn-out? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We organiseren trainingen, workshops en masterclasses om burn-out zoveel mogelijk te voorkomen in jouw organisatie, maar ook hoe je iemand die wél burn-out klachten heeft het beste kunt begeleiden. 

Voel je welkom om daar eens over te informeren, bijvoorbeeld via een gratis kennismaking.


 

Over de schrijver
Ik ben bevoorrecht dat ik hier al sinds 2007 dagelijks anderen mag begeleiden naar een prettiger en moeitelozer leven. We zitten soms vast in negatieve gevoelens en belemmerende overtuigingen, die haast als de waarheid voelen. Als dat te vaste vormen aanneemt in ons dagelijkse leven, in het werk, waar de uitdagingen soms te groot worden, lopen we vast. Ik kijk zowel op mentaal, emotioneel als fysiek niveau naar de ander. Als we namelijk naar de totale mens in zijn gehele omgeving kunnen kijken, kunnen we naar de oorzaak van de problematiek. Op dat diepste niveau alle belemmeringen weg te nemen creëert ongekende rust en vrijheid.
Reactie plaatsen