De unieke aanpak van Burn Out Poli
06 september 2022 

De unieke aanpak van Burn Out Poli

We krijgen vaak de vraag: wat is er nou zo uniek aan de aanpak van Burn Out Poli? Burn Out Poli is vijftien jaar geleden gestart als samenwerking tussen een coach, emotietherapeut en osteopaat. Dit is zo gekomen omdat we zagen dat de focus van bestaande burn-outbegeleiding te veel lag op het cognitieve.

Als je een burn-out hebt, dan heb je allerlei patronen en vermijdingsstrategieën. Je hebt bepaalde emoties niet willen voelen en ze vermeden. Daardoor loop je op een dag gewoon letterlijk emotioneel vast.

3D aanpak

Het unieke en onderscheidende van ons bedrijf is de focus op emotietherapie. Daarin zorgen we dat je letterlijk vanuit het lijf, vanuit celherinneringsniveau, beperkende overtuigingen wegneemt. Daarnaast combineren we deze therapie met coaching en fysieke behandeling.

Een osteopaat focust zich op het fysieke, deze is gespecialiseerd in stressfysiologie. Die zorgt dat dat hele autonome zenuwsysteem dat helemaal uit balans is, dat eigenlijk overprikkeld aanstaat, weer in balans terugkomt. De osteopaat zorgt er ook voor dat de uitgeputte darmflora weer levend worden, waardoor mensen hun immuunsysteem weer kunnen opbouwen en echt weer feelgood-hormonen kunnen opbouwen. Tot slot zorgt deze er ook voor dat het hele energetische systeem weer gaat stromen, waardoor uiteindelijk ook de geest tot rust kan komen.

We kijken dus altijd naar de combinatie van mentaal, emotioneel en fysiek en hoe deze elkaar beïnvloeden. Wij geloven dat je het beste herstelt op het moment dat je naar al die gebieden kijkt. Immers is de burn-out zelf ook gekomen door uitputting van al deze drie, en dus ligt de oplossing ook in die integrale behandeling.

Bij Burn Out Poli vliegen we het behandelen van een burn-out dus altijd integraal en 3D aan. Dat is wat ons al vijftien jaar succesvol maakt en onderscheidt. Meer weten? Neem contact met ons op.



Over de schrijver
Reactie plaatsen