Podcast | Drs. Ines von Rosenstiel over pionieren met integrative medicine
20 april 2021 

Podcast | Drs. Ines von Rosenstiel over pionieren met integrative medicine

Vandaag spreken wij met pioniers Ines von Rosenstiel en Barbara Kok. Ines zag als jonge vrouw wat voor impact integrative medicine heeft op de patiĆ«ntenzorg. in 2001 heeft zij integrative medicine in Nederland geĆÆntroduceerd. Zij is uiteraard op een hoop weerstand gestuit. In deze podcast bevragen wij Ines over de weg die zij heeft bewandeld, waar zij tegenaan liep en wat zij nu (2021) ziet veranderen.

Burn Out Poli podcast met Ines von Rosenstiel

Voel je vrij om contact op te nemen voor meer informatie over de holistische programma's van Burn Out Poli en Kracht na Kanker.
Over de schrijver
Ik ben bevoorrecht dat ik hier al sinds 2007 dagelijks anderen mag begeleiden naar een prettiger en moeitelozer leven. We zitten soms vast in negatieve gevoelens en belemmerende overtuigingen, die haast als de waarheid voelen. Als dat te vaste vormen aanneemt in ons dagelijkse leven, in het werk, waar de uitdagingen soms te groot worden, lopen we vast. Ik kijk zowel op mentaal, emotioneel als fysiek niveau naar de ander. Als we namelijk naar de totale mens in zijn gehele omgeving kunnen kijken, kunnen we naar de oorzaak van de problematiek. Op dat diepste niveau alle belemmeringen weg te nemen creƫert ongekende rust en vrijheid.
Reactie plaatsen