Verborgen burn out wordt nu zichtbaar
30 augustus 2021 

Verborgen burn out wordt nu zichtbaar

De vakantie is voorbij. Alle burn out die voorheen verborgen was gaat nu zichtbaar worden. Wekenlang heb je naar de vakantie toegeleefd om bij te komen. Nu is de vakantie voorbij en de stress is alleen maar groter geworden. Er wordt verwacht dat je weer volle bak aan de slag gaat, maar je voelt aan alles dat dit onmogelijk is. Je hebt, te lange tijd, te veel gegeven en bent uitgeput. Je dacht dat dit jou nooit zou overkomen. Jij kan tocht alles aan? Maar alles wijst nu echt op een burn out. Wist je dat wij bij Burn Out Poli juist de diehards ontvangen, mensen die alleen maar doorgaan? Je komt alleen tot een burn out als je signalen van chronische stress lange tijd genegeerd hebt en roofbouw op jouw lichaam heb gepleegd. Nu schreeuwt jouw lichaam STOP. Doorgaan is gewoonweg geen optie meer. Wat verborgen was is nu zichtbaar en de burn out symptomen mogen onder ogen worden gezien.

Het is genoeg geweest

De tijd is aangekomen om weer op te laden en extra goed voor jezelf te zorgen, zodat je weer de beste versie van jezelf kunt zijn. Dat jij je mentaal, emotioneel en fysiek goed voelt. Dat je genoeg energie hebt om leuke dingen te doen en daar van kunt gaan genieten. Herken jij hier iets in? Gun jezelf die ontspanning en neem contact op om jouw situatie vrijblijvend te bespreken met Ć©Ć©n van onze ervaren coaches. Je hoeft dit niet alleen te doen. Al 14 jaar is Burn Out Poli expert in burn out preventie en herstel. Door middel van onze multidisciplinaire programmaā€™s hebben we al meer dan 3000 cliĆ«nten gezond terug naar de werkvloer begeleid, zĆ³nder terugval.
Over de schrijver
Ik ben bevoorrecht dat ik hier al sinds 2007 dagelijks anderen mag begeleiden naar een prettiger en moeitelozer leven. We zitten soms vast in negatieve gevoelens en belemmerende overtuigingen, die haast als de waarheid voelen. Als dat te vaste vormen aanneemt in ons dagelijkse leven, in het werk, waar de uitdagingen soms te groot worden, lopen we vast. Ik kijk zowel op mentaal, emotioneel als fysiek niveau naar de ander. Als we namelijk naar de totale mens in zijn gehele omgeving kunnen kijken, kunnen we naar de oorzaak van de problematiek. Op dat diepste niveau alle belemmeringen weg te nemen creƫert ongekende rust en vrijheid.
Reactie plaatsen