Martijn over zijn burn out en het herstel |  Burn Out Poli Podcast
07 december 2020 

Martijn over zijn burn out en het herstel | Burn Out Poli Podcast

In deze Burn Out Poli podcast neemt Martijn je mee in zijn burn out ervaring en herstel onder begeleiding van Burn Out Poli. Luister mee om een beeld te krijgen over wat een burn out kan zijn en hoe een traject bij Burn Out Poli eruit ziet.

Podcast met voormalig Burn Out Poli cliƫnt Martijn

Martijn deelt openhartig wat een burn out kan zijn. Luister hieronder of via Spotify mee voor inzicht en perspectief over burn out. [audio mp3="https://www.burnoutpoli.com/wp-content/uploads/2020/12/395fa772d5772f0369aa378585fc909d.mp3"][/audio] Voel je vrij om naar aanleiding van de podcast contact op te nemen met Burn Out Poli. Twijfel je of je zelf ook burn out klachten ervaart? Doe de Burn Out Test. Het is mogelijk om ook vrijblijvend met Ć©Ć©n van onze coaches jouw testresultaten en jouw volgende stappen te bespreken.
Over de schrijver
Ik ben bevoorrecht dat ik hier al sinds 2007 dagelijks anderen mag begeleiden naar een prettiger en moeitelozer leven. We zitten soms vast in negatieve gevoelens en belemmerende overtuigingen, die haast als de waarheid voelen. Als dat te vaste vormen aanneemt in ons dagelijkse leven, in het werk, waar de uitdagingen soms te groot worden, lopen we vast. Ik kijk zowel op mentaal, emotioneel als fysiek niveau naar de ander. Als we namelijk naar de totale mens in zijn gehele omgeving kunnen kijken, kunnen we naar de oorzaak van de problematiek. Op dat diepste niveau alle belemmeringen weg te nemen creƫert ongekende rust en vrijheid.
Reactie plaatsen