Burn Out Poli blijft geopend binnen nieuwe Corona maatregelen
20 december 2021 

Burn Out Poli blijft geopend binnen nieuwe Corona maatregelen

Beste cliƫnten,

Gelukkig kan Burn Out Poli binnen de nieuwe Corona maatregelen de vestingen geopend houden. Wel houden we rekening met het aantal cliƫnten in de gemeenschappelijke omgeving.

De gebruikelijke hygiene maatregelen blijven van toepassing en mondkapje in de gangen is verplicht. Bij klachten bij jezelf of gezinsleden graag via de office afmelden.

Komende week is Burn Out Poli gewoon geopend, tussen kerst en oud en nieuw zijn onze vestigingen gesloten.

Heel veel sterkte allemaal in deze bijzondere tijd, mooie feestdagen met elkaar, liefde en warmte toegewenst en blijf gezond!

Team Burn Out Poli

Over de schrijver
Ik ben bevoorrecht dat ik hier al sinds 2007 dagelijks anderen mag begeleiden naar een prettiger en moeitelozer leven. We zitten soms vast in negatieve gevoelens en belemmerende overtuigingen, die haast als de waarheid voelen. Als dat te vaste vormen aanneemt in ons dagelijkse leven, in het werk, waar de uitdagingen soms te groot worden, lopen we vast. Ik kijk zowel op mentaal, emotioneel als fysiek niveau naar de ander. Als we namelijk naar de totale mens in zijn gehele omgeving kunnen kijken, kunnen we naar de oorzaak van de problematiek. Op dat diepste niveau alle belemmeringen weg te nemen creƫert ongekende rust en vrijheid.
Reactie plaatsen