Fysieke ondersteuning is essentieel bij burn out
13 september 2019 

Fysieke ondersteuning is essentieel bij burn out

We hebben een waanzinnig gaaf filmpje gevonden over het Hypothalamus Hypofyse Bijnier systeem. In dit filmpje is duidelijk te zien wat stress voor invloed heeft op jouw hele systeem en hoe je jouw systeem kan uitputten, als je geen rust neemt. Bij Burn Out Poli worden cliënten al meer dan twaalf jaar fysiek ondersteund door een osteopaat. Door deze unieke multidisciplinaire behandelmethode wordt ook de herstel van het lichaam bevordert waardoor jouw energie sneller terug komt.

Het belang van fysieke ondersteuning

https://www.youtube.com/embed/3ud5cjkHtPs

Bij chronische stress wordt jouw cortisol steeds lager. De bijnieren zijn hard aan het werk om deze weer aan te vullen. Als de chronische stress nog langer aanhoud, ga je richting een burn out. De bijnieren hebben bij een burn out lange tijd zo hard gewerkt dat ze volledig zijn uitgeput. Daarom wordt óók het fysieke lichaam bij Burn Out Poli behandeld door een osteopaat. 

De osteopaat biedt fysieke ondersteuning en bevordert de herstel van het lichaam. Dit is een belangrijke toevoeging aan het behandelplan van iemand met een burn out. Gemiddeld zitten mensen met een burn out in Nederland wel acht maanden thuis. Mensen die bij Burn Out Poli een volledig programma volgen, voelen zich binnen 12 weken al zo goed dat ze weer rustig kunnen gaan re-integreren.

Volledige burn out behandeling

Bij Burn Out Poli krijg je een volledige burn out behandeling met drie behandelend specialisten:
1. De mentale coach (inzicht en doorbraak op mentaal vlak)
2. De emotietherapeut (vastgezette emoties loslaten)
3. De osteopaat (fysieke ondersteuning
Je kunt binnen 3 dagen terecht voor een vrijblijvend gesprek en binnen 5 dagen heb jij jouw behandelplan en kan het herstel starten. 

Twijfel je of je een burn out hebt? Doe dan meteen de burn out test. In deze test beantwoord in slechts 3 minuten 28 vragen . De test wordt gratis en vrijblijvend geanalyseerd door de behandelend specialisten van Burn Out Poli. Je ontvangt daarna binnen twee dagen een persoonlijk advies per mail en deze kunnen we indien gewenst ook telefonisch aan je toelichten .
Over de schrijver
Ik ben bevoorrecht dat ik hier al sinds 2007 dagelijks anderen mag begeleiden naar een prettiger en moeitelozer leven. We zitten soms vast in negatieve gevoelens en belemmerende overtuigingen, die haast als de waarheid voelen. Als dat te vaste vormen aanneemt in ons dagelijkse leven, in het werk, waar de uitdagingen soms te groot worden, lopen we vast. Ik kijk zowel op mentaal, emotioneel als fysiek niveau naar de ander. Als we namelijk naar de totale mens in zijn gehele omgeving kunnen kijken, kunnen we naar de oorzaak van de problematiek. Op dat diepste niveau alle belemmeringen weg te nemen creëert ongekende rust en vrijheid.
Reactie plaatsen