Welke persoon is je in 15 jaar bijgebleven?
13 oktober 2022 

Welke persoon is je in 15 jaar bijgebleven?

De afgelopen vijftien jaar hebben we bij Burn Out Poli heel veel verschillende soorten mensen geholpen in meer dan drieduizend programma’s. Als je beseft dat mensen gemiddeld zo’n twaalf weken bij ons in huis zijn, is dat best een heleboel. We zien uiteenlopende mensen, van DGA’s tot een vorkheftrucchauffeur.

Deze laatste was een geweldige man die aangaf dat hij niet precies wist of hij nou alles over onze aanpak goed begreep, maar wel een sterk gevoel had dat hij graag compleet bij Burn Out Poli behandeld wilde worden. “Leg het me maar uit,” zei hij, “en neem me maar mee.” Deze man had misschien niet de theoretische opleiding gehad om cognitief het allemaal mee te nemen, maar hij voelde haarfijn aan hoe hij in die emotietherapie naar binnen mocht gaan. Hij deed het ontzettend goed bij de osteopaat, waar hij helemaal in verbinding kwam met zijn eigen lichaam en daarna heel goed kon aanvoelen wanneer het weer fout dreigde te gaan en weer hij weer terug in die ontspanning moest gaan. Dit zei hij zelfs jaren later nog.

Het is heel interessant als mensen vanuit een heel holistisch gedachtegoed bij ons binnenkomen en dat allemaal heel goed willen leren begrijpen. Maar hoe mooi is het als iemand zich helemaal kan overgeven en zegt: “Leg het me maar uit, vertel me maar hoe ik mijn patronen kan veranderen. Ik wil leren en me de rest van mijn leven wél goed voelen.”

Zo bijzonder is het, om allerlei soorten mensen te mogen begeleiden bij Burn Out Poli. Wil jij hier meer over weten? Doe dan de Burn Out Test.

Over de schrijver
Reactie plaatsen