Tekenen van chronische stress en burn out
02 februari 2021 

Tekenen van chronische stress en burn out

Zit je veel in je hoofd? Ben je wat prikkelbaarder en heb je vage fysieke klachten? Dit zijn allemaal tekenen van chronische stress. Hoe sneller je deze chronische stress/ burn out klachten adresseert, hoe sneller jij je weer goed voelt. Wanneer je nu meerdere burn out klachten bij jezelf herkent, is het tijd om aan bel te trekken. We zien dat burn out signalen vaak al lange tijd aanwezig zijn, voordat deze worden (h)erkend.

Voorkomen is beter dan genezen

Je hoeft niet volledig opgebrand te zijn, voordat je contact opneemt met Burn Out Poli. Wij adviseren juist om een gesprek aan te gaan met één van onze specialisten, voordat het lichaam uitgeput is en STOP zegt. Het herstel van het lichaam duurt namelijk het langst. Dit is ook waarom het herstel van het lichaam in al onze 3D programma's wordt ondersteund door de osteopaat. Twijfel je of je nu burn out klachten ervaart? Doe de Burn Out Test. De gratis test is ontwikkeld door onze specialisten en biedt direct resultaat.
Over de schrijver
Ik ben bevoorrecht dat ik hier al sinds 2007 dagelijks anderen mag begeleiden naar een prettiger en moeitelozer leven. We zitten soms vast in negatieve gevoelens en belemmerende overtuigingen, die haast als de waarheid voelen. Als dat te vaste vormen aanneemt in ons dagelijkse leven, in het werk, waar de uitdagingen soms te groot worden, lopen we vast. Ik kijk zowel op mentaal, emotioneel als fysiek niveau naar de ander. Als we namelijk naar de totale mens in zijn gehele omgeving kunnen kijken, kunnen we naar de oorzaak van de problematiek. Op dat diepste niveau alle belemmeringen weg te nemen creëert ongekende rust en vrijheid.
Reactie plaatsen