Podcast met Jan Bommerez en Barbara Kok over de impact van vastgezette emoties
25 februari 2020 

Podcast met Jan Bommerez en Barbara Kok over de impact van vastgezette emoties

Jan Bommerez post regelmatig over het belang van het toelaten van emoties. Een visie die Burn Out Poli eigenaresse en emotietherapeut Barbara Kok deelt. Goede reden om met deze fascinerende man de diepte in te gaan over de impact van vastgezette emoties op ons leven. Beluister de nieuwe Burn Out Poli podcast met Jan Bommerez en Barbara Kok. Voel je vrij om een reactie achter te laten. We zijn benieuwd naar wat je ervan vindt.

Luister de podcast met Jan Bommerez en Barbara Kok

[audio mp3="https://www.burnoutpoli.com/wp-content/uploads/2020/02/Podcast-Jan_Bommerez-Barbara_Kok.mp3"][/audio] Emoties zijn lichaamsreacties. Gezond omgaan met emoties is de basis wat iedereen op jonge leeftijd al zou moeten leren. Het weten hoe je systeem in elkaar zit, zou ons veel onnodig lijden besparen. Emoties horen bij ons beschermingsmechanisme en stellen ons in staat om snel te reageren. Door een emotie toe te laten, de ruimte te geven en zijn natuurlijke curve te laten maken kunnen we vastgezette emoties en trauma ontladen. Wanneer de energie de kans krijgt stroomt het door het lichaam heen. Het gaat over toelaten, accepteren en overgave. Dit kun jij leren.

Coaching programma emoties leren loslaten

Wordt jij ook nog regelmatig getriggerd en is de tijd nu rijp om dit los te laten? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. Naast burn out preventie en burn out behandelingen bij Burn Out Poli, bieden wij ook programma’s aan voor jouw persoonlijke of professionele ontwikkeling onder het label Unlimited People die je in jouw specifieke behoefte ondersteunen. Om de juiste match vinden bespreken we de mogelijkheden voor jou graag in een persoonlijk gesprek. Voel je vrij om direct contact op te nemen.

Online training van Jan Bommerez

Je krijgt nu ook 40 euro korting op de online training 'Leren loslaten' van Jan Bommerez met de couponcode: Losl@ten40 - (40 euro korting op 147 euro) - de coupon is geldig tot 29 feb.

Opleiding tot Doorbraakcoach

Ben je nieuwsgierig naar de holistische jaaropleiding tot Doorbraakcoach? Ga dan naar Unlimited Academy. Bewustwording is de eerste stap voor jouw ontwikkeling. Bedankt voor het luisteren naar deze podcast met Jan Bommerez en Barbara Kok over de impact van vastgezette emoties op ons leven.          
Over de schrijver
Ik ben bevoorrecht dat ik hier al sinds 2007 dagelijks anderen mag begeleiden naar een prettiger en moeitelozer leven. We zitten soms vast in negatieve gevoelens en belemmerende overtuigingen, die haast als de waarheid voelen. Als dat te vaste vormen aanneemt in ons dagelijkse leven, in het werk, waar de uitdagingen soms te groot worden, lopen we vast. Ik kijk zowel op mentaal, emotioneel als fysiek niveau naar de ander. Als we namelijk naar de totale mens in zijn gehele omgeving kunnen kijken, kunnen we naar de oorzaak van de problematiek. Op dat diepste niveau alle belemmeringen weg te nemen creëert ongekende rust en vrijheid.
Reactie plaatsen