Podcast | Doorgaan op pure wilskracht met radio dj Patrick Kicken
14 november 2021 

Podcast | Doorgaan op pure wilskracht met radio dj Patrick Kicken

Luister mee hoe radio dj Patrick Kicken twee keer in een burn out belandde door de beste te willen zijn en door te gaan op pure wilskracht. Hoe legt uit hoe hij spiritualiteit gebruikte als medicijn en het perspectief dat hij dankzij zijn ervaringen heeft verkregen.

Luister mee en laat je inspireren door deze gave man:

Twijfel je naar aanleiding van deze podcast of je zelf op een burn out af gaat? Doe de Burn Out Test. Je ontvangt direct jouw resultaat.

Wil je meer podcasts van Patrick Kicken beluisteren? Abonneer je dan op zijn podcast Leven Zonder Stress

Over de schrijver
Ik ben bevoorrecht dat ik hier al sinds 2007 dagelijks anderen mag begeleiden naar een prettiger en moeitelozer leven. We zitten soms vast in negatieve gevoelens en belemmerende overtuigingen, die haast als de waarheid voelen. Als dat te vaste vormen aanneemt in ons dagelijkse leven, in het werk, waar de uitdagingen soms te groot worden, lopen we vast. Ik kijk zowel op mentaal, emotioneel als fysiek niveau naar de ander. Als we namelijk naar de totale mens in zijn gehele omgeving kunnen kijken, kunnen we naar de oorzaak van de problematiek. Op dat diepste niveau alle belemmeringen weg te nemen creƫert ongekende rust en vrijheid.
Reactie plaatsen