OERsterk podcast met Richard de Leth en Barbara Kok
24 januari 2022 

OERsterk podcast met Richard de Leth en Barbara Kok

"Een burn out is vaak een emotionele uitputting die tot fysieke uitputting leidt." Hoe dit zit, bespreekt Richard de Leth met burn out expert Barbara Kok in deze oer-interessante OERsterk podcast. Kijk of luister hieronder mee!

OERsterk podcast met Richard de Leth en Barbara Kok bekijken

OERsterk podcast beluisteren

Powered by: OERsterk.

Je bent niet alleen

1 op de 6 werknemers heeft burn out klachten. Bij Burn Out Poli helpen wij jaarlijks honderden mensen die over hun eigen grenzen zijn gegaan. Overspannen zijn komt vaak niet alleen door werk maar een combinatie van factoren en stress. Daarom behandelen wij je met een multidisciplinair programma. Met bewezen succes: binnen 12 weken loskomen van burn out kenmerken en starten met re-integreren! Fijner voor je werkgever maar natuurlijk vooral voor jezelf. Na een gratis en vrijblijvend intakegesprek ontwikkelen we jouw persoonlijke multidisciplinaire behandelprogramma en stemmen dit af met je werkgever. Drie mentale doorbraakcoach, emotietherapeut en osteopaat gaan je onder Ć©Ć©n dak begeleiden. Ervaar je momenteel stressklachten? Neem direct contact op voor meer informatie of plan direct een gesprek in met burn out expert Barbara Kok.
Over de schrijver
Ik ben bevoorrecht dat ik hier al sinds 2007 dagelijks anderen mag begeleiden naar een prettiger en moeitelozer leven. We zitten soms vast in negatieve gevoelens en belemmerende overtuigingen, die haast als de waarheid voelen. Als dat te vaste vormen aanneemt in ons dagelijkse leven, in het werk, waar de uitdagingen soms te groot worden, lopen we vast. Ik kijk zowel op mentaal, emotioneel als fysiek niveau naar de ander. Als we namelijk naar de totale mens in zijn gehele omgeving kunnen kijken, kunnen we naar de oorzaak van de problematiek. Op dat diepste niveau alle belemmeringen weg te nemen creƫert ongekende rust en vrijheid.
Reactie plaatsen