Irene deelt over haar burn out ten tijde van corona |  Burn Out Poli Podcast
23 november 2020 

Irene deelt over haar burn out ten tijde van corona | Burn Out Poli Podcast

In deze Burn Out Poli podcast deelt Irene over haar burn out ervaring ten tijde van corona. De Burn Out Test en haar ervaring met haar coaching programma bij Burn Out Poli.

Luister naar Irene over haar burn out tijdens corona

Irene deelt openhartig wat een burn out kan zijn. Luister hieronder of via Spotify mee voor inzicht en perspectief. [audio mp3="https://www.burnoutpoli.com/wp-content/uploads/2020/11/10455771b2f9fad6dae959439cb16f94.mp3"][/audio] Twijfel je of je zelf ook burn out klachten hebt? Doe dan de Burn Out Test. Het is mogelijk om vrijblijvend met één van onze coaches jouw testresultaten en jouw volgende stappen te bespreken.
Over de schrijver
Ik ben bevoorrecht dat ik hier al sinds 2007 dagelijks anderen mag begeleiden naar een prettiger en moeitelozer leven. We zitten soms vast in negatieve gevoelens en belemmerende overtuigingen, die haast als de waarheid voelen. Als dat te vaste vormen aanneemt in ons dagelijkse leven, in het werk, waar de uitdagingen soms te groot worden, lopen we vast. Ik kijk zowel op mentaal, emotioneel als fysiek niveau naar de ander. Als we namelijk naar de totale mens in zijn gehele omgeving kunnen kijken, kunnen we naar de oorzaak van de problematiek. Op dat diepste niveau alle belemmeringen weg te nemen creëert ongekende rust en vrijheid.
Reactie plaatsen