Thuiskomers: blijf je je wel ontspannen?
02 september 2016 

Thuiskomers: blijf je je wel ontspannen?

Ben je terug in Nederland weer aan het werk of op andere wijze terug in je routine? Blijf je je wel ontspannen? Besef dat je dat fijne, ontspannen gevoel van vakantie kunt vasthouden. Op verschillende manieren - een paar suggesties: Je kunt bijvoorbeeld beginnen met een serie ontspanningsmassages van Lianne de Hoog te boeken. Heerlijk, gezond en ontspannend. Lianne over haar Praktijk voor Massage: 'Mensen gelukkig(er) maken door te masseren is mijn passie. Door een massage ervaar je je lichaam, je hele 'zijn' op een prettige manier die ook emoties losmaakt. Dat mag allemaal, daar hoef je niets mee te doen, gewoon jezelf zijn, vrij van oordeel – dat is pas ontspannen. Ik werk met verschillende technieken pas toe op wat jij op dat moment prettig vindt of nodig hebt. Het gaat om zorgvuldige en zorgzame aandacht, waardoor je contact maakt met jezelf.' Je bent per september van harte welkom! Reserveer je plek bij onze office en blijf ontspannen.

Lifehack: Everyone Should Know These 10 Tips Before Returning To Work After Vacation

Deze tips willen we je natuurlijk niet ontzeggen... 10 lifehacks om je hoofd boven water te houden in de zee van e-mails, vakantie-ervaringen van collega's, taken en agenda-items.

Bewegen vanuit ontspanning: dat is Zhineng QigongZhineng Qigong: energie in beweging!

Bewegen vanuit ontspanning: dat is Zhineng Qigong. Daphne Stapel is 24 augustus gestart met een nieuwe serie lessen. Iedereen kan deelnemen, beginners en gevorderden. Daphne laat je ervaren dat je op verschillende manieren kunt mediteren en daarmee de rust kunt pakken, die je vaak zo hard nodig hebt. Je wordt je bewust van je lichaamsenergie en je leert er ook mee werken. Deze unieke bewegingsleer is gericht op ontspanning en het versterken van je gezondheid. Een work-out voor lichaam en geest! Ben je nieuwsgierig wat Zhineng Qigong voor jou kan betekenen en wil je het zelf ervaren? Doe dan mee! Je kunt je inschrijven voor 10 lessen, maar ook losse lessen volgen. Meer info vind je op www.qi-at-work.nl.

Opstappen doe je zo!

Een andere manier om het ontspannen vakantiegevoel vast te houden, is vertrouwen op je gut feeling en het goede voornemen om afscheid te nemen van je baan, manager, directeur of collega's, die niet bij je passen. Maar nu komt het moeilijke gedeelte: de uitvoering van je voornemen. Meer weten en een paar tips & trics (Focus on the future, Get over the feeling that you are irreplaceable, Work hard until your last day) bij het opzeggen van je baan? Lees het leuke artikel van de Harvard Business Review 'what to do after you tell your boss you're leaving'.

Veel succes, werkplezier en ontspanning!

Ga je nog weg, begint het ontspannen nog voor jou? Maak er een mooie tijd van! Hartelijke groet, Barbara Kok en Victor Overmars blijf je je wel ontspannen
Over de schrijver
Ik ben bevoorrecht dat ik hier al sinds 2007 dagelijks anderen mag begeleiden naar een prettiger en moeitelozer leven. We zitten soms vast in negatieve gevoelens en belemmerende overtuigingen, die haast als de waarheid voelen. Als dat te vaste vormen aanneemt in ons dagelijkse leven, in het werk, waar de uitdagingen soms te groot worden, lopen we vast. Ik kijk zowel op mentaal, emotioneel als fysiek niveau naar de ander. Als we namelijk naar de totale mens in zijn gehele omgeving kunnen kijken, kunnen we naar de oorzaak van de problematiek. Op dat diepste niveau alle belemmeringen weg te nemen creëert ongekende rust en vrijheid.
Reactie plaatsen