Over Burn Out Poli

Over Burn Out Poli

Barbara Kok en Victor Overmars zijn de initiatiefnemers van Burn Out Poli, een onderdeel van Unlimited People. Samen met een team van experts werken zij sinds 2007 vanuit hun vestigingen in Voorburg, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Burn Out Poli begeleidt als gespecialiseerde zorgaanbieder mensen naar hun onbegrensde authentieke kracht.


Wij begeleiden cliënten die zijn ‘vastgelopen’. Geen vage of langdurige trajecten maar gedegen resultaat in een compleet programma. Uniek is hierbij de multidisciplinaire aanpak, onze 3D formule. Sinds 2007 hebben wij duizenden mensen binnen 12 weken succesvol laten starten met re-integreren, snel en duurzaam terug naar hun werkplek.

Alle Burn Out Poli doorbraakcoaches zijn opgeleid aan de Unlimited Academy. De Jaaropleiding Unlimited Doorbraakcoach is HBO-geaccrediteerd door Stichting Nederlands Register voor Opleidingen (SNRO.) Een onafhankelijk instituut voor kwaliteitsborging van (beroeps)opleidingen in het particulier onderwijs.


                                                                       

Visie Barbara

Onze visie

Burn Out Poli beziet de wereld vanuit een holistisch mensbeeld. Ieder mens is een combinatie van mentale, emotionele- en lichamelijke processen, die continu interacteren met elkaar. Daarbij speelt een vierde element een prominente rol; je essentie, je volledige potentieel. Wil jij je ontwikkelen, of de beste versie van jezelf zijn, dan zal begeleiding ook in die combinatie moeten plaatsvinden. 


Onze missie

Het is de missie van Burn Out Poli ieder mens, team en organisatie holistisch te begeleiden. Onze coaching, training, team ontwikkeling en consultancy is een transformatie proces.

Ons team

Victor Overmars

Doorbraakcoach / eigenaar

Lees verder

Barbara Kok

Emotietherapeut / eigenaar

Lees verder

Michael Beers

Doorbraakcoach

Lees verder

Yolan Biemans

Emotietherapeut

Lees verder

Bianca van Dalen,

Doorbraakcoach

Lees verder

Ivo van Dijk

Osteopaat

Lees verder

Manon de Haan

Doorbraakcoach

Lees verder


Saskia Hulleman

Doorbraakcoach

Lees verder


Rose Jansen

Psycholoog / doorbraakcoach

Lees verder

Nick de Jong

Doorbraakcoach

Lees verder

Richard Sulkers

Osteopaat

Lees verder

Rosaline Tóth

Emotietherapeut

Lees verder

Picolette van Starrenburg

Office medewerker

Lees verder

Arna Vliegen-Verschure

Emotietherapeut / doorbraakcoach

Lees verder

Sophie Goes

Office medewerker

Lees verder

Fleur Huigsloot

Doorbraakcoach

Lees verder

Harriët Cabout

Doorbraakcoach

Lees verder

Paula Vlaar

Relatiemanager

Lees verder

Pauline Hoogland

Osteopaat

Lees verder

Inez Hafkamp

Emotietherapeut

Lees verder

Jeroen van der Vlist

Doorbraakcoach

Lees verder

Eveline Zeldenthuis

Doorbraakcoach

Lees verder

Marline Schreuder

Emotietherapeut

Lees verder

Marca de Greef

Emotietherapeut

Lees verder

Carine Beerens

Doorbraakcoach

Lees verder

Steven Ninck Blok

Osteopaat

Lees verder

Annelies Hofstee

Osteopaat

Lees verder

Jacqueline Kolman

Doorbraakcoach

Lees verder

Erik Veldman

Osteopaat

Lees verder


Katrien Visser

Emotietherapeut

Lees verder

Stéphanie Hulleman

Emotietherapeut

Lees verder

Anita Kuipers

Doorbraakcoach

Lees verder

Menno Boss

Manager relaties

Lees verder

Enkele opdrachtgevers

null
null
null

Ontdek wat Burn Out Poli voor jou kan betekenen

Victor Overmars, doorbraakcoach / eigenaar

Vrijheid en gezondheid / Stress is gif / Burn out

Vrijheid en gezondheid zijn geen vanzelfsprekendheid in een mensenleven. Als vader, partner en professional heb ik het zelf ervaren, tot en met een burn out. Doorlopend onderhoud aan lichaam, geest en emotie is daarom essentieel. Zeker met de lading ongezonde prikkels zoals stress waaraan we dagelijks worden blootgesteld. Vergis je niet, stress is gif en heeft schadelijke effecten ook al voel je er niets van. Net als koolmonoxide is stress een sluipmoordenaar waarvan je niets merkt tot het soms al te laat is…

Ga terug naar overzicht team

Barbara Kok, emotietherapeut / eigenaar

Persoonlijke begeleiding * Missie * Geluk voelen

Ik ben bevoorrecht dat ik hier al sinds 2007 dagelijks anderen mag begeleiden naar een prettiger en moeitelozer leven. We zitten soms vast in negatieve gevoelens en belemmerende overtuigingen, die haast als de waarheid voelen. Als dat te vaste vormen aanneemt in ons dagelijkse leven, in het werk, waar de uitdagingen soms te groot worden, lopen we vast. Ik kijk zowel op mentaal, emotioneel als fysiek niveau naar de ander. Als we namelijk naar de totale mens in zijn gehele omgeving kunnen kijken, kunnen we naar de oorzaak van de problematiek. Op dat diepste niveau alle belemmeringen weg te nemen creëert ongekende rust en vrijheid.

Ga terug naar overzicht team

Michael Beers, doorbraakcoach

De ultieme doorbraak…leven vanuit jeZelf!

Als doorbraakcoach ben ik op een missie om zoveel mogelijk mensen zich weer vrij te laten voelen. Deze missie is het resultaat van een jarenlange ontdekkingsreis langs uiteenlopende filosofische stromingen, trainingen, opleidingen en urenlange (zelf)reflecties en meditaties. Mijn conclusie: íets in mij is vrij én iets in jou is vrij! Vrij van gedachten, conditioneringen en angsten. Als wij ons bewust verbonden voelen met die vrijheid ervaren we kracht, vertrouwen, helderheid, innerlijke rust. Dat is dan ook het doel van mij als doorbraakcoach bij Unlimited People…jou weer verbinden met dat vrije deel in jou, noem het jeZelf. Samen doorbreken we oude patronen waardoor jij vervolgens andere keuzes gaat maken en kunt gaan creëren wat jij wilt…vanuit vrijheid en liefde voor jezelf. Ik help je graag op weg, vanuit diezelfde vrijheid en liefde.

Ga terug naar overzicht team

Yolan Biemans, emotietherapeut

Door verschillende ervaringen uit mijn jeugd, ben ik erachter gekomen dat ik voel wat er zich in andere mensen afspeelt en hoe hun stemmingen zijn. Mijn passie is het coachen en helpen van mensen op allerlei vlakken. Ik ben getrouwd sinds 1995 en samen hebben we 3 kinderen mogen opvoeden, ik geniet onwijs van mijn 3 kinderen, hun aanhang en van mijn mooie kleinkind. Ik hou van dansen, cardio- krachtraining, bootwalk.  Ik woon in Nijverdal en ik ben zeer flexibel, daardoor werk ik ook op meerdere plekken in Nederland zoals Oostzaan, Amsterdam, Zwolle en Beek (Limburg).

In 2004 leerde ik de Journey methode kennen. Er ging een mooie wereld voor me open; het voelt voor mij als een kostbare verdieping in mijn werk. Ik heb de volledige opleiding tot Journey Practitioner gevolgd bij Brandon Bays en Ik ben sinds oktober 2006 gediplomeerd Journey Practitioner. Vervolgens ben ik in 2006 naar Amerika gegaan en ik heb daar trainingen gevolgd die ik eigen gemaakt heb en deze geef in groepen en individueel: ontdek je levensdoel, succesvol denken, eigenwaarde-zelfvertrouwen. Ook heb ik de opleiding en de vervolgopleiding / mastery gedaan van familie/systeemopstellingen in het Bert Hellinger Instituut in Groningen. En met diploma succesvol afgerond.

Ik geef familie, organisatie, systeem en gezins-opstellingen in groepen en in individuele sessies. Vervolgens heb ik in 2011 de HBO medische basiskennis opleiding Summa Cum Laude afgerond. Ook heb ik EMDR methode succesvol afgerond in 2019.

Ga terug naar overzicht team

Bianca van Dalen, doorbraakcoach

De juiste stap naar vrijheid begint in het NU!

Ik ben Bianca van Dalen, getrouwd met een liefdevolle partner en moeder van een prachtige zoon. Mijn passie is dat ik het iedereen gun vanuit vrijheid en met veel plezier zijn leven te leven! Ik ben tijdens een burn out in 2015 vastgelopen in mijn eigen zelfbeeld en overtuigingen. Na mijn traject bij Unlimited People ben ik er achter gekomen wie ik werkelijk mag zijn: vrij en onbegrensd van bepaalde gedachten-, gevoels- en gedragspatronen. Deze positieve ervaring wil ik graag overbrengen op anderen. Als mentale doorbraakcoach begeleid ik jou heel graag op je mentale en emotionele ontwikkeling om jou persoonlijk te zien groeien naar jouw eigen vrijheid. Het maakt mij enorm blij wanneer iemand het pad van verandering kan inslaan en zijn vrijheid in het NU mag ervaren!

Ga terug naar overzicht team

Ivo van Dijk, Osteopaat

Wat het lichaam te vertellen heeft.

In 2005 maakte ik als patiënt kennis met osteopathie. Sinds mijn 14e had ik na een partijtje voetballen of trainen zo’n last van mijn rug dat ik steevast op de bank lag uit te rusten. Na 20 jaar met pijn geleefd te hebben, kwam ik via mijn partner bij een osteopaat terecht. Het resultaat van deze behandeling heeft ervoor gezorgd dat ik mij ben gaan verdiepen in de osteopathie. En voor ik het wist had ik me ingeschreven voor de studie Osteopathie in Amsterdam. Wat mij tijdens de opleiding vooral aansprak is de holistische benadering van osteopathie. Het gehele lichaam wordt in het onderzoek meegenomen, op zoek naar de oorzaak van de klachten die je als patiënt voelt. En heel vaak blijkt dat de oorzaak in een heel ander gedeelte van het lichaam zit dan waar de klacht gevoeld wordt. Elke keer laat ik mij weer verrassen door wat het lichaam mij te vertellen heeft.

Ga terug naar overzicht team

Manon de Haan, doorbraakcoach

Na een studie in oa HR, communicatie en filosofie, heb ik prachtige kansen gekregen in mijn leven om mensen te ondersteunen en te coachen in communicatie, presentatie, omgaan met de media, teambuilding en werken aan persoonlijk leiderschap. Vanuit deze functie heb ik veel mogen reizen en ook op internationaal vlak verdieping ervaren in diverse culturen, met name Engelstalige.

Na een vol en fascinerend leven ben ik neergestreken in het Noorden van Nederland. De opleiding tot doorbraakcoach bij Unlimited People heeft voor mij alle puzzelstukjes op zijn plaats doen vallen en me gevormd tot volwaardig coach. Ik help je helderheid te scheppen in de gedachten, gevoelens en ervaringen die jou belemmeren of je laten vastlopen en laat je ervaren hoe het is om jouw beste leven te leven. Met toewijding, doortastendheid én een vleugje humor. Je bent van harte welkom.

Ga terug naar overzicht team

Saskia Hulleman, doorbraakcoach

De weg naar jezelf

Mijn naam is Saskia Hulleman en ik woon met mijn man en twee kinderen in Voorburg. Op de weg naar mijzelf ben ik bij Unlimited People thuisgekomen. Een plek waar ik me verder heb mogen ont-wikkelen waardoor ik me nu vrij voel om helemaal mezelf te zijn. Wanneer de behoefte wegvalt aan bijvoorbeeld goedkeuring, waardering, veiligheid en controle, ontstaat er ruimte om vol te leven. Die complete vrijheid ervaren om helemaal jezelf te kunnen zijn vind ik het mooiste dat er is, dat gun ik iedereen. Ik vind het daarom geweldig om mensen te begeleiden in het bewandelen van ieder zijn eigen weg naar zichzelf.

Ga terug naar overzicht team

Rose Jansen, psycholoog / doorbraakcoach

Jij creëert jouw leven!

‘Hoe kan het dat sommige mensen een uitzonderlijk leven leiden terwijl anderen mensen altijd worstelen?' Dat is een vraag die mij meer dan 20 jaar heeft bezig gehouden. Het verschil komt niet door motivatie, wilskracht, karma of opvoeding, het verschil komt door zelfkennis en persoonlijk leiderschap. Als doorbraakcoach bij Unlimited People leer ik je herkennen wat jouw gedrag, gevoel en energie op het diepste niveau aanstuurt, zodat je geen slaaf meer bent van je gewoontes en patronen en in vrijheid kunt kiezen voor een leven waar je gelukkig van wordt.

Ga terug naar overzicht team

Nick de Jong, doorbraakcoach

Wie is de echte jij achter de verhalen die je jezelf en anderen vertelt?

Destijds heb ikzelf een burn out gehad. Een periode in mijn leven die ik in het begin mentaal, emotioneel en fysiek als heel zwaar, moeilijk, uitzichtloos en pijnlijk heb ervaren. Uiteindelijk kwam ik bij Unlimited People terecht. In mijn leven vóór deze periode was ik altijd op zoek naar hoe het leven werkt, wat de mens werkelijk drijft en beweegt, wat erachter zit op een diepere laag. Met behulp van een aantal gesprekken bij Unlimited People vond ik het missende puzzelstukje waarnaar ik altijd op zoek was geweest. Van alles waartegen ik heb gevochten ben ik bevrijd (èn… van alle verhalen die ik mijzelf en anderen vertelde). Het is een waanzinnige ontdekkingstocht geweest naar wie ik werkelijk ben, voorbij alle conditioneringen waarmee ik mijzelf ben gaan identificeren.

Vanuit die verbinding met mijzelf, mijn eigen ervaring en eerdergenoemde fascinatie voor ‘wat beweegt de mens’, heb ik mij omgeschoold tot doorbraakcoach. Hoe dankbaar en energie gevend is het om iemand van uitgeput te zien transformeren naar levendig. Iemand die weer zin heeft in dingen, weer ruimte heeft gekregen voor nieuwe dingen. Iedere keer raakt het mij opnieuw als ik iemand na, of al tijdens, het traject stralend de toekomst tegemoet zie gaan.

De kunst van het loslaten, is jezelf toestemming geven te mogen vertrouwen.

Ga terug naar overzicht team

Richard Sulkers, osteopaat

Bevredigend en doeltreffend

Tijdens mijn studie fysiotherapie trok osteopathie mijn aandacht. Ik kon toen nog niet vermoeden wat een prachtig en fascinerend vakgebied osteopathie is. Al ruim 17 jaar onderzoek en behandel ik patiënten waarbij osteopathie zich keer op keer bewijst als uitermate bevredigende en doeltreffende methode.

Ga terug naar overzicht team

Rosaline Tóth, emotietherapeut

De weg naar innerlijke kracht en vrijheid!

Iedereen ervaart emoties in zijn leven, sommige maken ons blij en gelukkig, andere vermijden we liever en verstoppen we onbewust in ons lichaam. Dit kan ervoor zorgen dat we ziek worden, ongelukkig zijn of blijven steken op ons levenspad. Tijdens onze sessies begeleid ik jou naar je innerlijke kracht en vrijheid. We maken samen de weg weer vrij door het opruimen van ver weg gestopte emoties, patronen en andere blokkades. Dit zodat je een gezonde relatie krijgt met alle emoties die bij het leven horen. Uit eigen ervaring weet ik dat dit werkelijk het grootste cadeau is wat je jezelf kunt geven!

Ga terug naar overzicht team

Patrick Treffers, relatiemanager/ loopbaanadviseur

Verander je gedachten, verander je wereld.

Mijn naam is Patrick, getrouwd met een fantastische vrouw en de trotse vader van een zoontje. Mijn werk als Manager Relaties stelt me in staat nieuwe verbindingen aan te gaan met mensen en bestaande relaties te verdiepen. Het in verbinding staan met anderen is mijn hoogste goed. Tevens werk ik bij Unlimited People als loopbaanadviseur waarbij ik cliënten help vanuit vrijheid bewust te kiezen voor hun loopbaan.

Ga terug naar overzicht team

Erik Veldman, osteopaat

De totale samenhang van alle bewegingen in het lichaam vormt het terrein van de osteopathie.

Mijn naam is Erik Veldman, 51 jaar en woon in Amsterdam. Ik heb de zeven jarige HBO opleiding Osteopathische geneeskunde afgerond bij College Sutherland. Dit opleiding instituut staat bekend om haar integere en subtiele manier van opleiden en was daarom voor mij een logische keuze. Bij osteopathische behandelingen wordt er altijd van uitgegaan dat het lijf (en geest) één geheel is. Het richt zich op het vinden en vervolgens stimuleren van datgene wat gezond is en daar waar je krachten liggen. Een klacht wordt gezien als een teken dat het lichaam uit balans is geraakt door bijvoorbeeld stress, trauma of simpelweg het leven zelf. Het lijf kan dingen “vertellen” die je soms zelf niet meer zo ziet of niet kunt zien. Oude gebeurtenissen bepalen zo hoe je nu reageert en wie je nu bent, zowel geestelijk als lichamelijk. Osteopathie geeft je lijf alle kansen terug om zich te herstellen naar jouw eigen authentieke gezondheid. Ik voel mij elke dag weer bevoorrecht dit mooie vak te mogen uitoefenen.

Ga terug naar overzicht team

Katrien Visser, emotietherapeut

Mensen zijn mijn passie. Ik zie graag dat mensen zich goed voelen en vrij om zichzelf te zijn. Al jaren werk ik als life- en doorbraakcoach en voor Unlimited People als emotie-coach. Daarbij zie ik hoe belangrijk een gezonde emotionele huishouding is. Het zorgt ervoor dat je in balans bent.

Bij UP hebben we een mooie en doeltreffende methode om je emotioneel gezond te krijgen en verborgen saboteurs die jou in je oude patroon houden, los te laten. Het is een misvatting dat, wat we in de volksmond ‘onze rugzak’ noemen, ook ons hele leven moeten meedragen.Op een eenvoudige en efficiënte manier wordt in de emotie-coachsessie ‘oud zeer’ alsnog verwerkt en losgelaten. Dat schept ruimte, rust, daar word je blij van en het resultaat is duurzaam.
Jou begeleiden bij het loslaten van stress, onrust en weerstand maakt mijn werk super de moeite waard.

Emotional well-being is the key for a happy life!

Ga terug naar overzicht team

Picolette van Starrenburg, office medewerker

Met elkaar' is mijn dagelijks motto...

Picolette van Starrenburg is mijn naam en als officemanager verzorg ik met veel plezier de ondersteunende dienstverlening bij Unlimited People. Mijn motto 'met elkaar' laat zich in vele facetten van mijn leven zien, zowel met man en twee kinderen, als actief zijn op sportgebied en zeker ook in mijn werk. Juist het samenwerken in dit team naar een mooi eindresultaat voor onze cliënten geeft mij de voldoening in dit werk. Het is een voorrecht om een onderdeel te mogen zijn van Unlimited People en hier onze cliënten zich 'thuis' te laten voelen.

Ga terug naar overzicht team

Arna Vliegen-Verschure, emotietherapeut / doorbraakcoach

Van ‘shit naar shiny’

Ik vind het heerlijk om mensen te kunnen helpen van ‘shit naar shiny’. Waardoor mensen fysiek, mentaal en emotioneel beter in balans zijn. Wanneer mijn cliënten er sterker uitkomen dan ze vooraf voor mogelijk hielden, dan ben ik tevreden. Mijn motto is dat "waar een wil is, ook een weg is" en iedereen, ongeacht de situatie, de mogelijkheid heeft om zijn/haar eigen leven op een positieve manier te beïnvloeden. Ontdek je ware zelf en zet die op nummer één. Waardoor je in je flow komt, je vrij voelt en steeds makkelijker bereikt wat je wilt bereiken. Dat wens ik iedereen toe.
Ga terug naar overzicht team

Sophie Goes, office medewerker

‘Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!’

Mijn naam is Sophie Goes – van Leeuwen en ik heb al lange tijd buitengewone interesse in alles wat te maken heeft met je goed voelen, lekker in je vel zitten en blij zijn. Ik wil open, onbevangen en vrolijk door het leven gaan. Lol, lichtheid en verbinding zijn daarbij mijn sleutelwoorden. Ik schrijf het nu makkelijk en kort op, maar dat is niet altijd zo geweest. Om open en vrolijk door het leven te gaan heb ik tijd voor mezelf, goed voor mezelf zorgen en daardoor in balans zijn nodig. Door alle rollen die ik in mijn leven vervul: moeder, vrouw, dochter, (schoon)zus, vriendin en collega om maar wat te noemen, vergat ik wel eens tijd voor mezelf te maken en leefde ik grotendeels op de automatische piloot. Ik vond het egoïstisch om op deze manier ruimte voor mezelf te nemen, ik moest toch voor iedereen klaar staan? Maar gaandeweg ondervond ik dat het eigenlijk egoïstisch is om niet goed voor mezelf te zorgen. Mijn kinderen, man, familie, vrienden en collega’s hebben toch veel meer aan me als ik energiek, fit, blij, optimistisch en uitgerust in het leven sta? Met de visie en methode van Unlimited People en Burn Out Poli ben ik in staat om bewust te leven en dat ervaar ik als een ontzettende verrijking. Als medewerker op ons Office heet ik je van harte welkom en draag ik krijg bij aan het soepel laten verlopen van alle randvoorwaarden van jouw traject zodat jij je volledig kunt focussen op en openen voor de inhoud van het persoonlijke programma.

Ga terug naar overzicht team

Fleur Huigsloot, doorbraakcoach


‘ Alles wat je probeert te verbergen, niet erkent en uit de weg gaat, zal het leven je laten zien. Stop met het ontkennen en vechten tegen je projecties en ga zien wat de projecties je vertellen.

Alle verwoede pogingen om liefde en erkenning in de buitenwereld te krijgen zullen pas slagen wanneer je erkent het binnen onvoldoende te vinden en jezelf belooft hierin te veranderen.

Accepteer hoe het is, vind van binnen wat je wil en beweeg.’  

Dit korte tekstje heeft 5 jaar geleden mijn hele leven veranderd en beschrijft mijn visie op het leven. Naar binnen keren, leven vanuit mijn hart en anders kijken naar mijzelf en naar de wereld om mij heen heeft mij zoveel vrijheid gegeven. In dit bijzondere proces, ben ik van de ene verbazing in de andere gevallen. Na mijn bachelor Commerciële Economie en bijna vijf jaar in de makelaardij te hebben gewerkt, heb ik gekozen om mij om te scholen tot Doorbraakcoach om zo andere mensen te begeleiden in hun weg naar vrijheid, het mooiste wat er is. 

Ga terug naar overzicht team

Harriët Cabout, doorbraakcoach

Vanuit innerlijke vrijheid sta jij straks weer zelf aan het roer

In mijn gedachtewereld was ik altijd op zoek naar wie ik was en wat ik wilde in het leven. Ik zocht naar verdieping en naar verbinding met mijn echte ik. Ik noemde mezelf een ‘gevoelsmens’ maar liet mijn gedachten leiden in alles. Die gedachten hielden me tegen om alles uit het leven te halen. 

De opleiding tot Unlimited Doorbraak Coach was mijn reis naar binnen en leerde mij in verbinding te staan met mijn innerlijke vrijheid. Dat zorgt ervoor dat ik me vrij voel om te zijn wie ik écht ben en te doen wat ik écht wil. Als coach is het mijn passie om jou te helpen verbinden met jezelf, zodat ook jij alles uit het leven kan halen.

Ga terug naar overzicht team

Paula Vlaar, relatiemanager

De beste versie van jezelf

Hoe fijn is het als je de beste versie van jezelf bent? Je jezelf kunt ontplooien, kan groeien en je potentieel kan benutten? Weten wat je drijfveren zijn om met nog meer plezier naar je werk te gaan en gelukkig te zijn in je leven? Of je als mens/ organisatie nu insteekt vanuit re-integratie, preventie of duurzame inzetbaarheid, in elke fase kun je ontwikkelen en groeien tot het volledige potentieel. Het is mijn missie om hierin mijn steentje bij te dragen en je op weg te helpen. Ik ben relatiemanager bij Unlimited People en vind het belangrijk om te werken (en leven) vanuit eerlijkheid, respect, evenwicht, verbondenheid en doe het graag samen. Ik heb uit eigen ervaring gevoeld hoe belangrijk het is om in een fijne werkomgeving te zijn waarin ontwikkeling/ duurzame inzetbaarheid gestimuleerd wordt. Bij Unlimited People ben ik de beste versie van mijzelf en dat gun ik jou ook.

Ga terug naar overzicht team

Pauline Hoogland, osteopaat


Leven vanuit je vrije Zelf. Zodat je je kunt ontwikkelen vanuit je kern. Hiervoor is het ook nodig vrijheid in het lichaam te kunnen ervaren. Binnen Unlimited People begeleid ik dit fysieke onderdeel vanuit de osteopatische benadering. Op subtiele wijze wordt de kracht van de gezondheid in het lichaam gezocht om vervolgens de balans te herstellen naar fysieke rust en ontspanning. Dat in je meedragen geeft verwondering en vertrouwen in de kracht van je fysieke lichaam. Samen met jou ga ik graag deze ontdekkingstocht aan zodat je met vertrouwen in je vrije lichaam je pad verder gaat bewandelen.

Ga terug naar overzicht team

Inez Hafkamp, emotietherapeut


Ik denk dat wij allemaal in wezen gezond, 'heel', zijn. Dat onze ware natuur meer of minder verduisterd is, maar dat iedereen hier weer mee in contact kan komen. Het is als de hemel die nooit aangetast zal worden door de wolken. Al zien wij alleen maar deze wolken, wanneer we erachter zouden kunnen kijken is daar de hemel, stralend blauw, onaangetast. Maar het oplossen van deze wolken; onze overtuigingen, blokkades, ego patronen, gewoontes en littekens, daar moeten we een weg in vinden. Mijn grote wens is het mensen te helpen weer in contact te komen met wie zij werkelijk zijn.

Dit is een levenslange weg en een groot avontuur!

Ga terug naar overzicht team

Jeroen van der Vlist , doorbraakcoach


Ik heb gezien en ervaren welke impact doorbraakcoaching op iemand heeft. Het heeft mij zo veel gebracht, dat wil ik anderen ook laten zien. Daarom gooide ik het roer om. Ik liet de economische wereld achter me en koos voor zelfontwikkeling en zelfzorg. Hiervoor liet ik me omscholen bij Unlimited People. Zodoende ben ik nu waar ik wil zijn: anderen helpen om ze hun echte zelf te laten zijn, zodat zij vrij kunnen leven.

Ga terug naar overzicht team

Anita Kuipers, doorbraakcoach

De belangrijkste vrijheid is te zijn wie je werkelijk bent

Deze zin zegt voor mij alles! Wij mensen hebben allemaal patronen waar we in vast zitten. Dat zorgt ervoor dat we op een bepaalde manier reageren, denken en voelen. Zelf werd ik ook gedomineerd door die patronen.  De coaching die ik zelf onderging heeft mij laten zien dat ik niet die patronen ben en dat ik, en dus ook jij, daar heel goed van los kan komen. En dan wordt het leven zoveel makkelijker, mooier en vrijer! Ik heb jarenlang gewerkt als manager in de 1e lijns gezondheidszorg; toen ik de opleiding tot mentale doorbraakcoach bij Unlimited Academy volgde wist heel zeker dat het tijd was om het roer om te gooien. Nu coach ik voor Unlimited People & Burn Out Poli. Als coach is het mijn missie om jou te begeleiden zodat je kunt zijn wie je werkelijk bent!

Ga terug naar overzicht team

Stéphanie Hulleman , emotietherapeut

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten

Mijn naam is Stéphanie Hulleman. Ik woon samen met mijn partner en kinderen in Voorburg. Zelf heb ik mogen ervaren dat het enorm bevrijdend is als je je niet meer met je verhaal, lichaam en emoties hoeft te identificeren. Je creëert rust en ruimte voor jezelf om weer je pad van geluk te belopen en te creëren wat je werkelijk wenst.

Het is een cadeau om nu mensen die vastgelopen, weer terug te wijzen naar zichzelf. En het is een nog groter cadeau als zij zichzelf weer ontmoeten. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Ga terug naar overzicht team

Katelijne Ferman , emotietherapeut

Natuurlijk voorleven en in het nu zijn

De afgelopen 50 jaar van mijn leven is een rijk pallet van kleuren, ervaringen en professies die mij hebben ontwikkeld tot de vrouw die ik nu ben. Een ontwikkeling die zich blijft voortbewegen. Zoals het leven zelf, met alle hobbels, pijn, dankbaarheid, liefde en vreugde. Na meer dan 30 jaar ervaring in voornamelijk psychosociale aspecten van de verpleging ben ik mij gaan transformeren tot coach en emotietherapeut. Sinds 2020 werk ik bij Unlimited People en Burn Out Poli als emotietherapeut, live opgeleid door Brandon Bays herself. Het samen werken in een driedimensionaal team is zo mooi en uitreikend; samen kom je verder. Als moeder van 2 tienerzonen, partner, vriendin, collega, coach en therapeut kan ik je zeggen: voel je welkom. Je mag hier zijn, ont-moeten en verder door ontwikkelen. Welkom!

Ga terug naar overzicht team

Eveline Zeldenthuis, doorbraakcoach


Mijn naam is Eveline Zeldenthuis. Samen met mijn partner woon ik in Wilnis.

Lichamelijke klachten waren bij mij het begin van mijn zoektocht. Ik wilde niet zomaar accepteren dat ik mijn leven lang medicatie zou moeten nemen. Ik was ervan overtuigd dat mij dat niet zomaar is overkomen, ik wilde er alles aan doen om naar de oorzaak te zoeken en te kijken waar ik zelf invloed op heb. Toen ik thuis kwam te zitten met een burnout en ik naast lichamelijk, ook emotioneel en mentaal vast zat kon ik niet anders dan mezelf over te geven aan deze ontdekkingstocht. De opleiding tot holistisch therapeut en de opleiding tot doorbraakcoach sloten mooi op elkaar aan en hebben mijn leven veranderd. Alles is op zijn plek gevallen waardoor ik nu in staat ben vanuit vrijheid mijn leven vorm te geven. Heel graag help ik jou om weer in contact te komen met jezelf, zodat jij je mooiste leven kunt leiden.

Ga terug naar overzicht team

Marline Schreude , emotietherapeut

Emoties geven richting

Ik ben een gevoelsmens en inmiddels ook een gevoelsexpert. Jarenlang heb ik me verdiept in emoties. Ik heb met mijn eigen emoties gestoeid. Ze geanalyseerd. Ze willen begrijpen. Erin vastgezeten. Er een drama van gemaakt. Ik heb me overweldigd gevoeld. En gevoelens onbewust diep weggestopt als ze te pijnlijk waren. Inmiddels weet ik dat ik niet mijn emoties ben. Ik kan ze toelaten. Ze als golven door mijn lichaam laten stromen. Tot ze vanzelf uitdoven. En dan ervaar ik rust, vrede, dankbaarheid, meZelf. Emoties zijn richtingaanwijzers. Ze geven aan wat wel of juist niet in lijn is met wie je werkelijk bent. Ze vertellen je hoe het met je gaat en of je doet wat echt bij je past. Al meer dan 25 jaar leer ik volwassenen en kinderen om te gaan met hun emoties en oud zeer alsnog te verwerken. Ik werk vanuit mijn eigen praktijk en voor de Burn Out Poli in Zwolle. Ik neem je graag mee naar jeZelf, waar zoveel liefde, wijsheid en vrijheid ligt.

Ga terug naar overzicht team

Carine Beerens , doorbraakcoach


'Be the unchanging…'

Mijn naam is Carine Beerens. Ik  ben getrouwd met een liefhebbende hardwerkende man. Samen hebben we 2 zonen en wonen we in het mooie Brabant. Ik heb mij vele jaren zeer loyaal ingezet voor mijn omgeving. Vol meewerkend in het familiebedrijf van mijn man, met daarnaast de zorg voor ons gezin. Uiteindelijk liep ik volkomen vastliep eind 2017. Mentaal, emotioneel en fysiek. Nu zoveel inzichten en bewustwording verder kan ik zeggen dat ik juist heel dankbaar ben voor deze burnout periode. Het zorgde ervoor dat ik wakker werd uit mijn persoonlijke hypnose. 'Iets' liet me weten dat het tijd was om thuis te komen. Vanuit dit besef besloot ik me aan te melden voor de opleiding tot Doorbraak Coach. En het ene positieve zette het andere positieve in werking. Het tij was gekeerd. Ik ontdekte mijn ware potentieel en vanuit deze plek heb ik mijn roer omgegooid. Vanuit deze plek maak ik andere keuzes, keuzes die mij dienen. Daardoor ervaar ik veel meer moeiteloosheid en vertrouwen. Het is dan ook mijn hartenwens zo veel mogelijk mensen te helpen bij het versterken van hun persoonlijke leiderschap en ze weer in contact te brengen met hun ware potentieel. Leven vanuit innerlijke rust en vertrouwen, ondanks de turbulentie in de buitenwereld. Is het jouw tijd om thuis te komen?

Ga terug naar overzicht team

Marca de Greef, emotietherapeut


Emoties als toegangspoort naar geluk'

Het leven biedt altijd uitdagingen, veranderingen, verlies, ziektes en nog veel meer. Door mijn eigen ervaringen, raakte ik meer en meer gefascineerd. Wat is er nodig om werkelijk verandering in gedrag te realiseren? Ik was al opgeleid als coach toen ik een Burn-Out kreeg. De Journey methode bleek voor mij de sleutel naar herstel. Tijdens de innerlijke reizen ging ik op ontdekking naar antwoorden en inzichten die in mijn onderbewuste opgeslagen lagen en kon ik de stress patronen loslaten. Dat was het begin van herstel. Sindsdien is het mijn missie om meer mensen bewust te maken van de invloed impactvolle gebeurtenissen uit het verleden op gezondheid, zowel fysiek als mentaal. In mijn eigen praktijk heb ik sindsdien talloze mensen geholpen om weer energiek en licht in het leven te staan. En dat, dat gun ik jou ook. Ik kijk ernaar uit om met je te mogen werken.

Ga terug naar overzicht team

Annelies Hofstee, osteopaat


Gezondheid heeft me altijd gefascineerd. Na een jaar psychologie en 4 jaar fysiotherapie ben ik osteopathie gaan studeren in België. Waar ik leerde kijken naar de mens in zijn geheel, meer oorzakelijk te behandelen en naar de gezondheid te gaan. Als mens zijn we continue in beweging, willekeurig en onwillekeurig. Is er een stagnatie in de bewegelijkheid door invloeden van buitenaf of binnenuit door b.v. ziekte, een operatie of stress, enz. dan kunnen er klachten ontstaan. Door het lichaam met zachte handgrepen te behandelen, gaat de spanning die er zit ontspannen, de beweging wordt beter. Ons zenuwstelsel komt tot rust, onze organen en het afweersysteem gaan beter functioneren, de circulatie verbetert en het zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd. De gezondheid is aan het werk, er is heling.
Dankbaar ben ik voor dit mooie beroep.

Ga terug naar overzicht team

Jacqueline Kolman , doorbraakcoach


Na jarenlang werken in een dynamische maar zeer veeleisende werkomgeving raakte de koek op. 

Ik verlangde naar meer zingeving en wilde graag verschil kunnen maken. Bijdragen aan iets groters.

Dat werd bijdragen aan het (her)vinden van het levensgeluk van anderen. Er in ieder geval mijn uiterste best voor doen. Mensen te laten ontdekken dat alles waar ze naar verlangen al in ze zit. Het is verrassend hoopvol om te ervaren dat 'anders' heel goed mogelijk is en just around the corner. 

Weer verbinding maken met dat deel in jou waar vanuit leven zoveel fijner, moeiteloos en vrij is. 

We kraken samen jouw cijferslotje en het is goed te weten dat niet kunnen je daarbij nooit in de weg zal staan, slechts het niet willen. Zonde om die kans te laten lopen. Je bent zeer welkom!

Ga terug naar overzicht team

Steven Ninck Blok , osteopaat


Ons lichaam past aan en wordt goed in datgene wat we er vaak van vragen. En wat wij van ons lichaam vragen is helaas niet altijd gezond. 

Inmiddels werk ik al meer dan 20 jaar met cliënten met de meest uiteenlopende klachten. Eerst als fysiotherapeut in een revalidatiecentrum en later als osteopaat in een vrijgevestigde praktijk. Ik heb mogen zien dat de weerbaarheid en het vermogen om te herstellen van het menselijk lichaam ongekend groot is. 

Het integrale systeem, ons lichaam, kan zo veel als wij het maar de juiste kans geven. Hiervoor is het van belang dat alle factoren die van invloed zijn op ons herstel op de juiste manier in het proces betrokken worden. Onze gedachten, keuzes en gevoelens spelen hier een enorme rol in.

Wat zit ons lichaam toch mooi in elkaar!

Ga terug naar overzicht team

Menno Boss, manager relaties


“Add life to years, not years to life”

Ik ben Menno Boss, ik woon met mijn prachtige gezin in de buurt van Utrecht en zoals mijn motto al verklapt gun ik iedereen, inclusief mezelf, een vrolijk en waardevol leven. Benut het volledige potentieel in jezelf, dat kan zo maar de start van vrijheid betekenen… In de 20 jaar dat ik binnen de internationale recruitmentindustrie heb gewerkt, heb ik gezien dat bedrijven niet voldoende moeite doen om echt een leuke en interessante werkgever te zijn. Als Manager Relaties adviseer ik dagelijks bedrijven hoe ze de werkbeleving snel en effectief kunnen verbeteren. Iedereen happy!

 

Ga terug naar overzicht team

Ontdek wat Burn Out Poli voor jou kan betekenen