Doorbraakcoaching

Helpt je gedachten veranderen, piekeren en stress stoppen en leert je anders met situaties omgaan

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding, gericht op jouw mentale toestand. De bedoeling is dat je weer in beweging komt. We doen dat door ons te verdiepen in het bewustzijn en op de effecten van je eigen gedrag. Doelgerichte doorbraakcoaching als onderdeel van burn out therapie helpt je bij het her-programmeren van de gedrags,- gedachte,- en gevoelspatronen die bijdragen aan het bovengemiddelde stressniveau dat je ervaart. Hierdoor kom je sterker in het leven te staan, met minder stress en krijg je weer grip op je situatie.

Onze coaching bestaat uit één op één gesprekken gericht op doorbraak. Je zal bij de Burn Out Poli ervaren dat je een snelle ontwikkeling doormaakt. Ook bij het herscheppen van de gedrags,- gedachte,- en gevoelspatronen werken we op een dieper niveau, dat aansluit bij de emotietherapie.

Victor Overmars is doorbraakcoach bij Burn Out Poli.

'Als doorbraakcoach zie ik een burn  outcliënt als een gezond wezen dat door omstandigheden bij die gezondheid is ‘weggeraakt’. De oplossing ligt deels in het loslaten van patronen die belemmerende overtuigingen hebben gecreëerd. Er moet dus eerst iets worden kwijtgeraakt voordat er wat nieuws gevonden kan worden. De nieuwe patronen moeten uitgroeien tot nieuwe ondersteunende overtuigingen. Als doorbraakcoach help ik cliënten bij dit inzicht en leert ze om zelf nieuwe, intelligente overtuigingen te omarmen. Elk mens is namelijk alleen zelf in staat om de gewenste veranderingen daadwerkelijk te verankeren en te blijven onderhouden. In combinatie met emotietheraphie en osteopathie zorgt coaching voor een duurzame gezondheidsbeleving.'

Ook deze coaches helpen je:

De emotietherapeut

De osteopaat

Book your tickets

Call Now Button