1. Doorbraakcoaching

De doorbraakcoach

helpt je gedachten veranderen, het piekeren stoppen en leert je anders met situaties om gaan.

Het Burn Out Programma duurt 12 weken en is zeer effectief door de multidisciplinaire benadering bestaande uit: doorbraakcoaching, emotietraining en osteopathie.

Doorbraakcoaching

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding - we leren jou te leren - gericht op jouw mentale toestand. De bedoeling is dat de je ‘in beweging’ komt. We doen dat door het bewustzijn op de effecten van je eigen gedrag te verdiepen. Doelgerichte doorbraakcoaching als onderdeel van een burn-out therapie helpt je bij het herprogrammeren van de gedrags,- gedachte,- en gevoelspatronen die hebben bijgedragen aan het ontstaan van het bovengemiddelde stressniveau dat je ervaart. Je herziet op punten jouw zelfbeeld en wereldbeeld. Je ervaart daarna dezelfde situaties anders dan voorheen. Hierdoor sta je nu versterkt in het leven, met het gevoel grip op de situatie te hebben.

Hoe gaat coaching in zijn werk?

Coaching bestaat uit één op één gesprekken gericht op doorbraak. Je bij Burn Out Poli ervaren dat je snel ontwikkeling maakt. Ook bij het herscheppen van de gedrags,- gedachte,- en gevoelspatronen werken we op een dieper niveau dat aansluit bij de emotietherapie.

Victor Overmars is doorbraakcoach bij Burn Out Poli en legt je uit:

 

'Als doorbraakcoach zie ik een burn-outcliënt als een gezond wezen dat door omstandigheden bij die gezondheid is ‘weggeraakt’. De oplossing ligt deels in het loslaten van patronen die belemmerende overtuigingen hebben gecreëerd. Er moet dus eerst iets worden kwijtgeraakt voordat er wat nieuws gevonden kan worden. De nieuwe patronen moeten uitgroeien tot nieuwe ondersteunende overtuigingen. Als doorbraakcoach help ik cliënten bij dit inzicht en leert ze om zelf nieuwe, intelligente overtuigingen te omarmen. Elk mens is namelijk alleen zelf in staat om de gewenste veranderingen daadwerkelijk te verankeren en te blijven onderhouden. In combinatie met emotietheraphie en osteopathie zorgt coaching voor een duurzame gezondheidsbeleving.'

Ook deze coaches helpen je:

De emotietherapeut

De osteopaat