Werknemer

Alles over burn-out voor jouw als cliënt

Binnen 12 weken uit je burn-out!

Je zit de laatste tijd niet goed in je vel. Je voelt je somber, ziet overal tegenop, slaapt minder goed of hebt aanhoudend vage klachten? Je weet dat er iets niet goed gaat, maar de vraag is: wat precies?

Veel mensen weten - terecht - niet wat ze moeten doen, niks wat ze bedenken lijkt te helpen. Waar moet je heen om helderheid te krijgen over vage klachten? Je beseft dat niemand duurzaam geneest van een jaar op de bank zitten of pillen slikken. Neem contact met ons op en we leggen uit wat je kunt doen. Ook kun je eerst naar jouw huisarts of bedrijfsarts gaan en om een verwijzing naar de Burn Out Poli vragen. Want bij de Burn Out Poli hebben we cliënten in 12 weken weer in de running dankzij de unieke – intensieve - driedimensionale benadering op lichaam, geest en emotie. Deze multidisciplinaire aanpak zorgt ervoor dat je snel en duurzaam herstelt en weer vol energie raakt.

Ruim 1 op 7 werknemers met burn-out klachten

Het percentage werknemers met burn-out klachten is de laatste jaren toegenomen. In 2016 kampte 14 procent van de werknemers met een burn-out, in 2007 was dat nog 11 procent. (bron CBS.nl)

Burn-out behandeling

Intakegesprek

Kosten & verzekering

Doorbraakcoaching

Emotietherapie

Osteopathie

Nazorg

Verder ontwikkelen