Workshops & Trainingen

Workshops en Trainingen

Ontwikkelen en leren

De verdere ontwikkeling van individuele werknemers, MT’s, complete afdelingen of hele organisaties kan om uiteenlopende redenen noodzakelijk of wenselijk zijn: bewustwording, invoering van het nieuwe werken, krimp van een organisatie, verzuimpreventie, ‘leidinggeven onder moeilijke omstandigheden’. Veel van deze veranderprocessen leveren stress op en kunnen leiden tot verhoogd verzuim. We zijn geen strategen of bestuurskundigen maar wel expert van ‘mensen’: hun emoties, gedrag en drijfveren. We maken ze ‘zelflerend’, in staat pro-actief met veranderingen om te gaan, zichzelf en hun organisatie toekomstbestendig te maken.

Afhankelijk van de vraag geven we maatwerk trainingen en workshops. In- en out-companytrainingen, in groepen of individueel.

Unlimited Professionals

Onder Unlimited Professionals begeleiden wij organisaties en professionals naar hun onbegrensde kracht. Dit doen wij door klankbordsessies, bezieling in uw organisatie, coaching, emotie-coaching, trainingen en workshops:

Themaworkshops

Unlimited People verzorgt diverse themaworkshops in het non-profit en bedrijfsleven. Thema's van deze workshop zijn bijvoorbeeld:

  • De kracht van emotie
  • De kracht van de gedachte
  • Vitaal aan het Werk
  • Bewust op de werkvloer
  • Leidinggeven onder moeilijke omstandigheden
  • De Passietest

Neem voor meer informatie een kijk op: unlimitedpeople.nl/professionele-groei

Unlimited People

Burn Out Poli is onderdeel van Unlimited People dat volledig gericht is op groei van personen in organisaties. Vandaar de claim: ‘thank you for growing with us’. Al vele jaren begeleiden de professionals van Unlimited People werknemers van grote en middelgrote organisaties door Nederland. Kijkt u op unlimitedpeople.nl voor meer informatie of neem contact met ons op.