Kosten burn-out programma

Kosten burn-out programma

Investeren en besparen

Burn Out Poli maakt maatwerkprogramma’s, toegespitst op de individuele situatie en wensen van de medewerker. Een gedeelte van het Burn Out Programma wordt vergoed door de ziektekostenverzekeraars. Aan de hand van de verzekeringspolis kunnen we inzicht geven in de totale investering van het programma. Het is onze ervaring dat veel werkgevers het grootste gedeelte van het programma voor hun rekening nemen omdat de snelle re-integratie een enorme kostenbesparing oplevert. 

Kostenbesparing

Volgens nieuw onderzoek van TNO bleek dat in 2016 het gemiddelde aantal werkstress gerelateerd verzuim opliep naar 242 dagen, ruim 8 maanden! In 2015 was dit nog 236 dagen. Verzuim kost de werkgevers veel geld, zo’n 250 euro per dag. Per burn-out maakt de rekensom al gauw 60.000 euro, zonder kosten voor vervanging. Het Nederlandse bedrijfsleven kost dit volgens TNO op jaarbasis 1,8 miljard euro! 

Binnen 12 weken weer op de werkvloer door begeleiding bij Burn Out Poli kost een werkgever maximaal 4000 euro! 

Via een behandeling bij Burn Out Poli is uw medewerker binnen 12 weken weer aan het werk. Dit bespaart u een hoop kosten!

  • Sneller re-integreren op de werkvloer met duurzaam resultaat
  • Lagere kosten voor vervanging
  • Financiële sancties die u als werkgever riskeert vanuit de Wet Poortwachter. (Sinds 1 juli 2017 van toepassing)

Vergoeding burn-out door verzekering

Een gedeelte van het maatwerkprogramma voor een re-integratie bij Burn Out Poli wordt vergoed door verzekeraars. Wij geven u graag inzicht op basis van uw verzekeringspolis. 

Meer weten over de kosten van ons programma?

Neem contact met ons op!