Gezonde en stressvrije organisaties

Bewustwording en vitaliteit voor medewerkers

Burn Out Poli is onderdeel van Unlimited People. Samen helpen wij bij de bewustwording over gezondheid en vitaliteit in organisaties. Zodat er een gezond werkklimaat wordt gerealiseerd met gezonde en stressvrije organisaties als resultaat.

Complete organisaties en teams staan we succesvol met raad en daad bij. Dat begint bij visieontwikkeling en beleidsformulering op het gebied van gezondheid en resulteert in top-down bewustwording in de hele organisatie. Van hieruit ontstaat vaak een opleidingsbehoefte, waarmee het nieuwe beleid geïmplementeerd en uitgevoerd kan worden. Werknemers en teams waarbij  een verandering in mindset en vaardigheden wordt verwacht, worden begeleid.

Burn Out Poli helpt met het formuleren van antwoorden bij de gewenste veranderingen. Met onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van emotie, professionele groei en persoonlijke ontwikkeling, bieden wij menselijk inzicht en ondersteuning in deze veranderingsprocessen naar gezonde en stressvrije organisaties.

Neem direct contact op voor persoonlijk advies van onze experts. We beantwoorden alle vragen graag in een persoonlijk gesprek.

Book your tickets

Call Now Button