Burn out signaleren en voorkomen

Voor leidinggevenden & HR professionals

Dat mensen uitvallen met psychische klachten is geen individueel probleem, maar een collectieve uitdaging. Het signaleren en voorkomen van een burn out is essentieel om ziekteverzuim te voorkomen. Uit onderzoek blijkt dat leidinggevenden een grote rol spelen bij de openheid van werknemers naar organisaties over hun staat van zijn. Wij horen van Leidinggevenden en HR professionals dat het nu voor hen een uitdaging is om op afstand in verbinding te blijven met medewerkers. Burn Out Poli heeft voor Leidinggevenden en HR professionals programma’s ontwikkeld om verbinding tussen mens en organisatie te behouden en resultaten vanuit een positieve flow te behalen.

  1. 1. Trainingen voor leidinggevenden
  2. 2. Masterclasses voor HR professionals
  3. 3. Coaching voor leidinggevenden bij een dreigende burn out

1. Trainingen voor leidinggevenden

Vanuit verbindend leiderschap creëer je een werkomgeving waar medewerkers energie krijgen van hun werk, doordat zij de ruimte krijgen om hun potentieel optimaal te benutten en doen waar zij goed in zijn.

Door middel van (incompany) trainingen bieden wij leidinggevenden (zelf)inzicht, kennis en vaardigheden uit de jaaropleiding tot Doorbraakcoach. Zo worden zij zich bewust van hun voorbeeldrol. Naast het individuele aspect nemen we ook het systemische aspect mee van de betreffende afdeling of organisatie.

Leidinggevenden worden zelflerend, stressbestendig, in staat proactief met veranderingen om te gaan. Zo worden zijzelf en de organisatie toekomstbestendig.

Afhankelijk van de vraag bieden we op maat gemaakte workshops en trainingen. Neem vrijblijvend contact op om direct een trainer te spreken over de wensen en mogelijkheden.

2. Masterclasses voor HR professionals

HR professionals kunnen echt een verschil maken in de manier waarop mensen hun potentieel kunnen inzetten en ontplooien in werk. Burn Out Poli helpt organisaties te transformeren naar een plek waar mensen graag werken, energie krijgen van het werk dat ze doen en een zinvolle bijdrage leveren. Zodat werk meer toevoegt aan het leven van mensen.

De potentie zit in organisaties waar mensen hun potentieel maximaal inzetten en resultaten vanuit een positieve flow worden behaald.

Neem vrijblijvend contact op om direct een trainer te spreken over de wensen en mogelijkheden.

3. Coaching voor leidinggevenden bij een dreigende burn out

Het signaleren en voorkomen van een burn out is essentieel om door middel van preventie ziekteverzuim te voorkomen. Leidinggevenden spelen hierin een grote rol. Burn Out Poli biedt programma’s om een chronische stress te signaleren en leidinggevenden te ondersteunen in de rol die zij hebben wanneer een medewerker wordt geconfronteerd met een (dreigende) burn out.

Door middel van (zelf)inzicht, kennis en vaardigheden worden leidinggevenden bewust van hun eigen handelen en het effect daarvan. Wat hebben medewerkers met een dreigende burn out nodig en hoe speel jij hierop in met jouw communicatievaardigheden en kennis?

Afhankelijk van de vraag bieden we op maat gemaakte workshops en trainingen voor het signaleren en voorkomen van burn out. Neem vrijblijvend contact op om direct een trainer te spreken over de wensen en mogelijkheden.

Andere populaire programma’s

Burn Out Poli is onderdeel van Unlimited People dat zich volledig richt is op groei van personen in organisaties met het motto: ‘thank you for growing with us’.

Al vele jaren begeleiden de professionals van Unlimited People preventief werknemers van grote en middelgrote organisaties door middel van coaching, workshops en trainingen in heel Nederland.

Training Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijke Effectiviteit

Programma Outplacement

Kijk op Unlimited People voor meer informatie of neem direct contact met om direct met een trainer te spreken over de wensen en mogelijkheden.

Book your tickets

Call Now Button