Bedrijfsarts & burn out

Vitale medewerkers uw hoogste doel?

Als bedrijfsarts bent u de verbinding tussen organisaties en de mensen die er onderdeel van zijn - voor zover het de gezondheid en vitaliteit van die mensen betreft. U bent degene die opgebrande werknemers spreekt en begeleidt. En dat zijn er - zoals u weet - veel. Want volgens recente cijfers van het CBS heeft maar liefst een op de zeven werknemers een burn-out. U bent degene die risico's en patronen herkent, die met een enorme dosis medisch vakmanschap en mensenkennis bijdraagt aan een gezonde organisatie.

Bedrijfsarts: verlaging verzuim, gezamenlijke winst

Gemiddeld zijn werknemers 40 weken uit de roulatie (CBS), een enorme kostenpost. En volkomen onnodig, want met een uniek driedimensionaal programma krijgen we bij Burn Out Poli cliënten (bewezen sinds 2007) in 12 weken uit een burn out. Het is onze specialiteit en vele gerenommeerde organisaties zijn tevreden opdrachtgever van ons. De te behalen gezamenlijke winst voor medewerker en werkgever is enorm groot en amper in bedragen uit te drukken. Ook met preventieadvies kunnen we u als bedrijfsarts terzijde staan.

Wilt u meer weten? Wilt u zelf beleven hoe het Burn Out Programma verloopt voor de werknemers? Neem dan direct contact met ons op.

Book your tickets

Call Now Button