Retreat  - Reset for life

11 dagen luxe retreat aan het Texelse strand

Ontdek het retreat
Een (bijna) burn-out kan een zeer uitdagende en buitengewoon stressvolle periode creëren in je leven. Het kan moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen met het herstellen van je energie en het hervinden van balans in je leven...

Ontsnap naar een oase van rust: 

11 dagen alleen voor jou, de ultieme weg naar herstel en vernieuwing!

Een reset voor life onder de deskundige begeleiding van de Coaches en Therapeuten van de alom bekende Burn Out Poli. Al 15 jaar nummer 1 in Preventie & Herstel & Reset !


Onze ervaren coaches en therapeuten staan voor je klaar om je dagelijks te begeleiden tijdens deze reis naar innerlijke rust en balans. Je krijgt de mogelijkheid om te praten met gelijkgestemde mensen en te leren van elkaars ervaringen. En bovenal krijg je de kans om te genieten van heerlijke gezonde maaltijden en te ontspannen in de prachtige Texelse natuur; op de uitgestrekte stranden, in de mooie duinen en de heerlijke zee. Tot rust komend op de plek met het laagste fijnstof gehalte van Nederland.
Ontdek het retreat >>

Voor wie is het retreat?

Ons burn-out  en reset  retreat is bedoeld voor iedereen die de kans wil grijpen om uit zijn dagelijkse omgeving te stappen,  te ontspannen en te herstellen in een rustige  omgeving midden in de natuur.  Als je op zoek bent naar een plek waar je kunt werken aan zowel je mentale , emotionele, als je fysieke gezondheid, dan biedt dit retreat  jou de uitgelezen kans.


Dit retreat is ook voor mensen die zich niet kunnen veroorloven om drie maanden thuis op de bank te zitten, maar zich intensief willen onderdompelen en snel een verbetering willen voelen in een omgeving die speciaal voor hen is gecreëerd.

Tijdens je verblijf zul je dagelijks individueel begeleid worden door deze ervaren coaches en therapeuten die jou ondersteunen op je reis naar innerlijke rust en balans. Je zult de gelegenheid hebben om te praten met gelijkgestemde mensen en te leren van hun ervaringen, waardoor je een waardevolle gemeenschap om je heen hebt.


Na afloop van het retreat zul je je als herboren voelen en ben je klaar om de uitdagingen van het dagelijkse leven weer aan te gaan. Je hebt geleerd hoe je beter voor jezelf kunt zorgen en hoe je jezelf kunt beschermen tegen een burn-out. Dit retreat is een waardevolle investering in jezelf en je  gezondheid, waardoor je met vernieuwde energie en veerkracht kunt floreren in het leven.

Al 15 jaar hebben we een slagingspercentage van 95%. Waar de gemiddelde burn-out hersteltrajecten 9 maanden duren, biedt Burnout Poli een traject van slechts 3 maanden. Met 'Reset for Life' wordt deze expertise gecomprimeerd in een intensief 11-daags programma.


Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want we laten je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

Tijdens het burn-out retreat...

Krijg je de kans om te ontspannen en te herstellen in een rustige en serene omgeving.

Ga je onder begeleiding werken aan je mentale, emotionele en fysieke gezondheid.

Leer je hoe je beter om kunt gaan met stress en de preventie van het opbouwen hiervan.

 • Dagelijkse begeleiding vanuit Burn Out Poli (15 jaar uitgebreide ervaring en scoort een 9.2/10 vanuit klanten)
 • De gastronomische keukens van Hotel Molenbos en Golfbaan De Texelse verzorgen iedere dag afwisselende verse en gezonde maaltijden met een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert naar keuze.
 • Perfecte locatie in de natuur op steenworp afstand van het strand.
 • Overdag kun je wandelen langs het strand, en in de duinen van ‘De Slufter’  of fietsen naar de pittoreske dorpjes op Texel.
 • Je kunt gebruik maken van de sportschool en het heerlijke zwembad.
 • Er worden in het hotel mooie lezingen, meetings en spellen georganiseerd.
 • De gehele dag staat de koffiebar open voor verse koffie en thee.
 • Ondersteuning door ons specialisten team
 • Op het nabijgelegen resort (Vakantiepark De Krim) zijn ook mogelijkheden om een afspraak te maken (op eigen kosten) met de kapper of een masseur voor een lichaamsmassage.

Door het begrijpen en ondersteunen van individuele behoeften,
kunnen mensen met een burn-out herstellen en harmonie hervinden.

Ontmoet de coaches:

Martine visser 't Hooft

Als klein kindje al liep ik met mijn grootvader, die huisarts was, mee op zijn huisbezoeken. Ik was gefascineerd door het zien opbloeien van zijn patiënten. Achteraf gezien ben ik toen getuige geweest van de lichamelijke en fysieke veerkracht van de mens en de snelheid waarmee de balans hersteld kan worden. Later werd mijn interesse gewekt door de invloed van het adresseren van emoties en het oplossen van de diepere oorzaak ervan zowel als de conditioneringen die hierdoor in ons gedrag zijn ontstaan op het oneindige potentieel van ieder mens.

Tijdens het leiden van vele kampen en het lopen van een trail in Zuid Afrika is mij steeds weer duidelijk geworden hoe groot de invloed is op de veranderbereidheid van de mens wanneer deze voor langere tijd uit zijn dagelijkse omgeving en zijn dagelijks leven wordt gehaald. Binnen één week kwamen er totaal andere gedragspatronen tot uiting. 

Vandaar mijn grote passie om emotietherapie tijdens een retreat te kunnen geven, waardoor een optimale situatie ontstaat om blijvende veranderingen in jezelf te creëren/realiseren.

Door onze holistische aanpak waarbij lichaam , geest en emoties onder de loep worden genomen komen onze cliënten weer tot rust en in balans.

Erik Veldman

Mijn naam is Erik Veldman, 51 jaar en woon in Amsterdam. Ik heb de zeven jarige HBO opleiding Osteopathische geneeskunde afgerond bij College Sutherland. Dit opleiding instituut staat bekend om haar integere en subtiele manier van opleiden en was daarom voor mij een logische keuze. Bij osteopathische behandelingen wordt er altijd van uitgegaan dat het lijf (en geest) één geheel is. Het richt zich op het vinden en vervolgens stimuleren van datgene wat gezond is en daar waar je krachten liggen. Een klacht wordt gezien als een teken dat het lichaam uit balans is geraakt door bijvoorbeeld stress, trauma of simpelweg het leven zelf. Het lijf kan dingen “vertellen” die je soms zelf niet meer zo ziet of niet kunt zien. Oude gebeurtenissen bepalen zo hoe je nu reageert en wie je nu bent, zowel geestelijk als lichamelijk. Osteopathie geeft je lijf alle kansen terug om zich te herstellen naar jouw eigen authentieke gezondheid. Ik voel mij elke dag weer bevoorrecht dit mooie vak te mogen uitoefenen.

Victor Overmars

Vrijheid en gezondheid / Stress is gif / Burn-out

Vrijheid en gezondheid zijn geen vanzelfsprekendheid in een mensenleven. Als vader, partner en professional heb ik het zelf ervaren, tot en met een burn out toe. Doorlopend onderhoud aan lichaam, geest en emotie is daarom essentieel. Zeker met de lading ongezonde prikkels zoals stress waaraan we dagelijks worden blootgesteld. Vergis je niet, stress is gif en heeft schadelijke effecten ook al voel je er niets van. Net als koolmonoxide is stress een sluipmoordenaar waarvan je niets merkt tot het soms al te laat is…

Tijdens onze retreat doen we een enorme onderhoudsbeurt aan deze drie-eenheid, waardoor je stress onder de loep genomen wordt, je emoties onderkend- en ontladen worden en je lichaam weer vrij wordt van oude blokkades. Het feit dat je 11 dagen uit je dagelijkse omgeving bent, geeft je de ruimte om te ontspannen, inzicht te krijgen in je patronen en veranderingen te creëren die vanuit jezelf komen en daarom bij je passen. Zonder inmenging van mensen van buitenaf. Een voor jou op maat gemaakte onderhoudsbeurt. Zo is een optimale situatie gecreëerd om blijvend van je burn-out af te komen. 

Over Burn Out Poli...

15 jaar

Nummer 1 in burn out preventie & herstel

3000+

Mensen terug naar de werkvloer

60+

Coaches door heel Nederland

95%

Binnen 12 weken terug naar de werkvloer
INSCHRIJVING GESLOTEN

Retreat - Reset for life

Van 11 september t/m 21 september 2023 


Dit krijg je allemaal:

 • Verblijf van 10 nachten, inclusief maaltijden
 • Dagelijks 1 coaching-, emotionele- of fysieke sessie door Burn Out Poli (9 totaal)
 • De mogelijkheid om aan te sluiten bij Yoga 
 • De mogelijkheid aan het einde van de middag aan te sluiten bij een haardvuur ronde.
 • Dagelijks de mogelijkheid om een wandeling te maken in de Texelse duinen.
   • Dagelijkse begeleiding en ondersteuning vanuit Burn Out Poli.
   • Je kan het retreat als zakelijke kosten opvoeren.
 • Kleine groep, maximaal 9 plekken

*prijstoelichting zie hieronder

Prijsopbouw retreat

€ 7250 lijkt in eerste instantie wellicht een flink bedrag. Echter, zodra we de prijsopbouw van ons 'Reset for Life' retreat inzichtelijk maken, zul je begrijpen wat je ervoor terugkrijgt en waaruit dit bedrag is opgebouwd.


 • Je geniet van 11 dagen comfortabel verblijf in een prachtig gelegen en kwalitatief hoog aangeschreven hotel. Jouw luxe privékamer met eigen badkamer vertegenwoordigt een waarde van € 2500.
 • Tijdens je verblijf krijg je 10 keer volpension: een uitgebreid continentaal ontbijt, een luxe lunch, en een gastronomisch 3-gangen diner, allemaal ter waarde van € 1000. Daarnaast is onbeperkt thee en koffie altijd beschikbaar.
 • Dagelijks profiteer je van extra's zoals yogalessen, een persoonlijke fiets, onbeperkte toegang tot het zwembad en het state-of-the-art fitnesscentrum, en begeleide wandelingen. Al deze extra's hebben een waarde van € 1000.
 • Elke dag wordt er speciaal voor jou een bespreking georganiseerd met onze drie behandelaren, ter waarde van € 1500.
 • Ook zijn er dagelijks 1:1 sessies, variërend van coachingsessies tot osteopathie, ter waarde van € 4900.
 • 's Avonds bieden we speciale programma's aan, zoals lezingen over bioresonantie en introducties tot familieopstellingen, met een totale waarde van € 900.
 • Tot slot bieden we nazorg ter waarde van € 900.


Dit brengt de totale waarde van het retreat op € 13.600.
Maar wij rekenen slechts € 10.000, en voor degenen die vroeg boeken is er de Early Bird prijs van € 7250.


Mocht het bedrag een uitdaging vormen, weet dan dat werkgevers vaak bereid zijn bij te dragen, zoals we bij onze andere programma's hebben gezien. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie hierover.


Al 15 jaar hebben we een slagingspercentage van 95%. Waar de gemiddelde burn-out hersteltrajecten 9 maanden duren, biedt Burnout Poli een traject van slechts 3 maanden. Met 'Reset for Life' wordt deze expertise gecomprimeerd in een intensief 11-daags programma.

Hoe anderen onze aanpak ervaren:

Ik heb mijn traject als heel waardevol ervaren


"De combinatie van een drukke baan en een jong gezinsleven ging voor mij op een gegeven moment knellen. Achteraf gezien heeft het wel een tijdje geduurd voordat ik besefte dat ik daar iets mee moest. De aanpak van Burn Out Poli sprak me meteen aan en ik heb mijn traject als heel waardevol ervaren. In het begin was het verwarrend, maar uiteindelijk vielen de puzzelstukjes op hun plek. De meerwaarde zat voor mij echt in de multidisciplinaire aanpak waarbij je op verschillende niveaus aan jezelf werkt. Het grootste inzicht was wel mijn “controlemechanisme”, dat toch een grotere rol in mijn leven speelde dan waar ik me bewust van was."


Leonhard
Ik stond 24/7 aan, het was te veel...


"De chaos in mijn hoofd, de herrie in mijn oren, de prikkels in mijn brein... Ik stond 24/7 aan, het was te veel... Chronische stress, mijn lichaam zei Stop en ik kwam voor de tweede keer in een burn-out...

Mijn werkgever gaf mij de gelegenheid om naar de Burn Out Poli te gaan. Ik ben op de website gaan lezen en toen ik er aan toe was besloot ik een afspraak te maken voor de intake. Hoe spannend ik dit ook vond, het voelde meteen goed en we hadden de juiste klik.

De holistische aanpak met 2 coaches en osteopaat heeft me zover gebracht dat ik weer rust, ruimte, kracht, vertrouwen, lichter leven, geluk en liefde voel. Ik mag er zijn en ben goed genoeg, zonder angst. De reis naar mijn innerlijke zelf in een veilige omgeving hebben mij laten groeien.

Trudy

Hoe gaan de dagen eruit zien...

Dag 1

15:00u: aankomst en incheck  

17:00u: kennismaken met de coaches en deelnemers

18:00u: diner en informatie over de komende dagen

Dag 2 t/m 10

8:00u   yoga voor wie dat wenst (is niet dagelijks)

9:00u   ontbijt

10:00u start eerste sessies*

12:30u lunch

13:00u start tweede sessies*

16:00u start derde sessies*
18:00u start open haard sessie

19:30u diner

Dag 11

9:00u   ontbijt

12:30u lunch

Vertrek na de lunch


*Iedere dag is er 1 sessie per deelnemer met een mentaal coach, emotie coach óf een osteopaat. In totaal doe je 9 sessies tijdens het gehele retreat. Het schema aan welke sessie je meedoet op een dag ontvang je vooraf.


Daarnaast is er vrije tijd zelf in te vullen met, wandelen, fietsen, zwemmen in zee of in het prachtige zwembaden naar de sportschool gaan. Desgewenst kun je op eigen kosten van optionele activiteiten gebruik maken. Denk aan een rondje golfen, heerlijk naar de kapper gaan en een massage boeken. Extra activiteiten kunnen in overleg worden georganiseerd.

Heilzame Badplaats Texel

Zodra je op de boot stapt, kom je letterlijk en figuurlijk los van je dagelijkse leven. Dit noemen we wel ‘het eiland gevoel’. Dit doet meteen iets met je mindset, waardoor je je zorgen kunt loslaten en je extra ontvankelijk bent voor de prikkels die worden geboden.

Uit grote hoeveelheid metingen gedaan in heel Nederland, is gebleken dat de lucht in Texel de minste fijnstofdeeltjes heeft.

En daar zijn de Texelaren heel trots op!


Een strandwandeling, een duik in de zee of slapen in de zuivere zeelucht doet wonderen voor je gezondheid.
Het zilte zeewater, het getij, de luchtstromen en het zonlicht dragen bij aan een helend effect en vormen de basis voor een heilzaam retreat.

Hotel Molenbos

KrimVitaal is onderdeel van De Krim Texel. Met KrimVitaal faciliteren zij vitale programma’s voor mensen die even uit hun normale omgeving willen stappen en tijdens een heerlijk verblijf op Texel willen werken aan hun gezondheid en vitaliteit. Zij bieden alle faciliteiten die dit retreat extra aangenaam en compleet maakt.

Tijdens het retreat verblijf je in het stijlvolle 3-sterrenhotel Molenbos. Hotel Molenbos ligt in het noordelijkste puntje van Texel, vlakbij de Noordzee, de Waddenzee én Golfbaan De Texelse. De ruime hotelkamers van dit hotel zijn voorzien van een volledig nieuw interieur, goede bedden, eigen badkamer met Smart TV en gratis WiFi. In de restaurants worden tijdens het programma speciale, gezonde maaltijden geserveerd. Tijdens het verblijf kan kosteloos gebruik gemaakt worden van het zwembad en de fitness op het nabijgelegen Vakantiepark De Krim.

Jouw reis naar meer balans start met...

1. Rust en ontspanning

Mensen met een -bijna- burn-out hebben vaak behoefte aan rust en ontspanning om hun lichaam en geest te laten herstellen van de stress en uitputting. Dit kan betekenen dat het belangrijk is tijd te nemen om te rusten, te slapen, te mediteren of andere ontspanningstechnieken te gebruiken.

2.Ondersteuning

Mensen met een -bijna- burn-out hebben vaak behoefte aan ondersteuning van vrienden, familie of professionals om hen te helpen bij het herstellen van en om te leren gaan met de uitdagingen van de burn-out. Dit kan bestaan uit emotionele steun of  hulp bij het omgaan met hun dagelijkse taken thuis en op het werk.

3. Structuur en routine

Mensen met een -bijna- burn-out hebben vaak behoefte aan structuur en routine om hen te helpen bij het herstellen van- en omgaan met de burn-out. Dit kan betekenen dat het belangrijk voor hen is een dagelijkse routine op te stellen, prioriteiten te stellen en hun tijd goed te beheren om zo hun energie te behouden.

4.Zelfzorg

Mensen met een -bijna- burn-out hebben vaak behoefte aan zelfzorg om hun lichaam en geest te ondersteunen tijdens het herstelproces. Dit  betekent dat gezonde voeding, regelmatig bewegen, voldoende slaap en andere zelfzorgpraktijken belangrijk zijn. Tijd doorbrengen in de prachtige natuur van Texel draagt extra bij aan een spoedig herstel.

Zet vandaag jouw eerste stap naar meer balans.

Klik hieronder om je aan te melden.