Retreat - APK for life

11 dagen luxe verwend worden aan het Noordwijkse strand

Meld je direct aan

Een burn-out kan een zeer uitdagende en stressvolle periode zijn in je leven. Het kan moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen met het herstellen van je energie en het vinden van balans in je leven...

Ontsnap naar een oase van rust: 11 dagen alleen voor jou, de ultieme weg naar herstel en vernieuwing!

Onze ervaren coaches en therapeuten staan voor je klaar om je dagelijks te begeleiden tijdens deze reis naar innerlijke rust en balans. Je krijgt de kans om te praten met gelijkgestemde mensen en te leren van hun ervaringen. Daarnaast krijg je ook de kans om te genieten van heerlijke gezonde maaltijden en te ontspannen aan het strand of in de bosrijke natuur van Noordwijk.
Meld je direct aan

Voor wie is het retreat?

Ons burn-out retreat is bedoeld voor iedereen die de kans willen grijpen om te ontspannen en te herstellen in een rustige en serene omgeving. Als je op zoek bent naar een plek waar je kunt werken aan zowel je mentale als fysieke gezondheid, dan is dit retreat iets voor jou.


Tijdens je verblijf zul je begeleid worden door ervaren coaches en therapeuten die jou dagelijks ondersteunen op je reis naar innerlijke rust en balans. Je zult de gelegenheid hebben om te praten met gelijkgestemde mensen en te leren van hun ervaringen, waardoor je een waardevolle gemeenschap om je heen hebt.


Na afloop van het retreat zul je je als herboren voelen en ben je klaar om de uitdagingen van het dagelijkse leven weer aan te gaan. Je hebt geleerd hoe je beter voor jezelf kunt zorgen en hoe je jezelf kunt beschermen tegen een burn-out. Deze retreat is een waardevolle investering in jezelf en je gezondheid, waardoor je met vernieuwde energie en veerkracht kunt floreren in het leven.


Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

Tijdens het burn-out retreat...

Krijg je de kans om te ontspannen en te herstellen in een rustige en serene omgeving.

Ga je onder begeleiding werken aan je mentale en fysieke gezondheid.

Leer je hoe je beter om kunt gaan met stress en preventie hiervan.

 • Dagelijkse begeleiding vanuit Burn Out Poli en ondersteuning vanuit Zorghotel De Kim.
 • Overdag kun je wandelen langs het strand of in het pittoreske Noorwijk-binnen.
 • Er worden in het hotel mooie lezingen, meetings en spellen georganiseerd.
 • De gehele dag staat de koffiebar open voor verse koffie en thee.
 • De gastronomische keuken van Zorghotel de Kim verzorgt iedere dag afwisselende verse en gezonde maaltijden met een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert naar keuze.

Ontmoet de coaches:

Erik Veldman, osteopaat

Mijn naam is Erik Veldman, 51 jaar en woon in Amsterdam. Ik heb de zeven jarige HBO opleiding Osteopathische geneeskunde afgerond bij College Sutherland. Dit opleiding instituut staat bekend om haar integere en subtiele manier van opleiden en was daarom voor mij een logische keuze. Bij osteopathische behandelingen wordt er altijd van uitgegaan dat het lijf (en geest) één geheel is. Het richt zich op het vinden en vervolgens stimuleren van datgene wat gezond is en daar waar je krachten liggen. Een klacht wordt gezien als een teken dat het lichaam uit balans is geraakt door bijvoorbeeld stress, trauma of simpelweg het leven zelf. Het lijf kan dingen “vertellen” die je soms zelf niet meer zo ziet of niet kunt zien. Oude gebeurtenissen bepalen zo hoe je nu reageert en wie je nu bent, zowel geestelijk als lichamelijk. Osteopathie geeft je lijf alle kansen terug om zich te herstellen naar jouw eigen authentieke gezondheid. Ik voel mij elke dag weer bevoorrecht dit mooie vak te mogen uitoefenen.

Door het begrijpen en ondersteunen van individuele behoeften,
kunnen mensen met een burn-out herstellen en harmonie hervinden.

Totale waarde: 10.000 EUR
Vandaag: €7.500

Retreat - APK for life

Van 31 oktober t/m 10 november 2023 


Dit is alles wat je krijgt:

 • Verblijf van 10 nachten, inclusief maaltijden
 • Dagelijks 1 coaching sessie door Burn Out Poli (9 totaal)
 • De mogelijkheid om aan te sluiten bij yoga 
 • Dagelijkse thalasso wandeling in de Hollandse duinen
  • Dagelijkse begeleiding vanuit Burn Out Poli en ondersteuning vanuit Zorghotel De Kim.
 • Kleine groep, maximaal 9 plekken

Hoe anderen onze aanpak ervaren:

Ik heb mijn traject als heel waardevol ervaren


"De combinatie van een drukke baan en een jong gezinsleven ging voor mij op een gegeven moment knellen. Achteraf gezien heeft het wel een tijdje geduurd voordat ik besefte dat ik daar iets mee moest. De aanpak van Burn Out Poli sprak me meteen aan en ik heb mijn traject als heel waardevol ervaren. In het begin was het verwarrend, maar uiteindelijk vielen de puzzelstukjes op hun plek. De meerwaarde zat voor mij echt in de multidisciplinaire aanpak waarbij je op verschillende niveaus aan jezelf werkt. Het grootste inzicht was wel mijn “controlemechanisme”, dat toch een grotere rol in mijn leven speelde dan waar ik me bewust van was."


Leonhard
Ik stond 24/7 aan, het was te veel...


"De chaos in mijn hoofd, de herrie in mijn oren, de prikkels in mijn brein... Ik stond 24/7 aan, het was te veel... Chronische stress, mijn lichaam zei Stop en ik kwam voor de tweede keer in een burn-out...

Mijn werkgever gaf mij de gelegenheid om naar de Burn Out Poli te gaan. Ik ben op de website gaan lezen en toen ik er aan toe was besloot ik een afspraak te maken voor de intake. Hoe spannend ik dit ook vond, het voelde meteen goed en we hadden de juiste klik.

De holistische aanpak met 2 coaches en osteopaat heeft me zover gebracht dat ik weer rust, ruimte, kracht, vertrouwen, lichter leven, geluk en liefde voel. Ik mag er zijn en ben goed genoeg, zonder angst. De reis naar mijn innerlijke zelf in een veilige omgeving hebben mij laten groeien.

Trudy

Hoe gaan de dagen eruit zien...

Dag 1

15:00u: aankomst en incheck                            

17:00u: kennismaken met de coaches en deelnemers

18:00u: diner en informatie over de komende dagen

Iedere dag 1 sessie met een mentaal coach, emotie coach of osteopaat

Dag 2 t/m 6

8:00u Yoga voor wie dat wenst (is niet dagelijks)

9:00u Ontbijt

10:00u start eerste sessies

12:30u lunch

13:00u start tweede sessies

16:00u start derde sessies

19:00u diner

Dag 7

Dag vrij om met jezelf of dierbaren door te brengen.

Dag 8 t/m 10

8:00u Yoga voor wie dat wenst

9:00u Ontbijt

10:00u start eerste sessies

12:30u lunch

13:00u start tweede sessies

16:00u start derde sessies

19:00u diner

Dag 11

9:00u Ontbijt

12:30u lunch

Vertrek na de lunch

Heilzame Badplaats Noordwijk

Sinds maart 2020 is Noordwijk de trotse bezitter van de Europese erkenning als heilzame badplaats. De erkenning is ontvangen van de ESPA (European Spas Association) op basis van de kwaliteit van het zeewater, de klimatologische omstandigheden, de omgeving, de faciliteiten en diverse toepassingen. 

 

Een strandwandeling, een duik in de zee of slapen in de zuivere zeelucht doet wonderen voor je gezondheid.
Het zilte zeewater, het getij, de luchtstromen en het zonlicht dragen bij aan een helend effect en vormen de basis voor de erkenning van Noordwijk als heilzame badplaats.

Zorghotel de Kim

Zorghotel De Kim is in 1991 opgericht en sindsdien een toonaangevend zorghotel aan de kust van de Zuid-Hollandse badplaats Noordwijk. Het hotel heeft ruimte voor 44 gasten die in meer of mindere mate zorg nodig hebben na een operatie van bijvoorbeeld een heup of knie maar ook na andere operaties, ingrepen of een behandeling.

Maar het hotel ontvangt ook gasten die even op adem willen komen na een moeilijke periode of die de laatste fase van hun herstelproces na ziekte in een hotel in een vakantiesetting willen doorbrengen. Tot slot is er ook een beperkt aantal gasten dat voor een vakantieverblijf komt.

Meld je direct aan 

Jouw reis naar meer balans start met...

1. Rust en ontspanning

Mensen met een burn-out hebben vaak behoefte aan rust en ontspanning om hun lichaam en geest te laten herstellen van de stress en uitputting. Dit kan betekenen dat ze tijd moeten nemen om te rusten, te slapen, te mediteren of andere ontspanningstechnieken te gebruiken.

2.Ondersteuning

Mensen met een burn-out hebben vaak behoefte aan ondersteuning van vrienden, familie of professionals om hen te helpen bij het herstellen en om te gaan met de uitdagingen van de burn-out. Dit kan betekenen dat ze hulp nodig hebben bij dagelijkse taken, emotionele steun of professionele begeleiding.

3. Structuur en routine

Mensen met een burn-out hebben vaak behoefte aan structuur en routine om hen te helpen bij het herstellen en om te gaan met de burn-out. Dit kan betekenen dat ze een dagelijkse routine moeten opstellen, prioriteiten moeten stellen en hun tijd moeten beheren om hun energie te behouden.

4.Zelfzorg

Mensen met een burn-out hebben vaak behoefte aan zelfzorg om hun lichaam en geest te ondersteunen tijdens het herstelproces. Dit kan betekenen dat ze gezonde voeding moeten eten, regelmatig moeten bewegen, voldoende slaap moeten krijgen en andere zelfzorgpraktijken moeten toepassen.

Zet vandaag jouw eerste stap naar meer balans.

Klik hieronder om je aan te melden.

Meld je direct aan