Retreat - APK for life

7 dagen luxe verwend worden aan het Noordwijkse strand

Ontdek het retreat

Een burn-out kan een zeer uitdagende en stressvolle periode zijn in je leven. Het kan moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen met het herstellen van je energie en het vinden van balans in je leven...

Ontsnap naar een oase van rust

7 dagen alleen voor jou, de ultieme weg naar herstel en vernieuwing

Ontdek het retreat in deze video!

Onze ervaren coaches en therapeuten staan voor je klaar om je dagelijks te begeleiden tijdens deze reis naar innerlijke rust en balans. Je krijgt de kans om te praten met gelijkgestemde mensen en te leren van hun ervaringen. Daarnaast krijg je ook de kans om te genieten van heerlijke gezonde maaltijden en te ontspannen aan het strand of in de bosrijke natuur van Noordwijk.

Ontdek het retreat >>

Voor wie is het retreat?

Ons burn-out retreat is bedoeld voor iedereen die de kans wil grijpen om te ontspannen en te herstellen in een rustige en serene omgeving. Als je op zoek bent naar een plek waar je kunt werken aan zowel je mentale als fysieke gezondheid, dan is dit retreat iets voor jou.


Dit retreat is ook voor mensen die zich niet kunnen veroorloven om drie maanden thuis op de bank te zitten, maar wel snel een verbetering willen voelen in een omgeving die speciaal voor hen is gecreëerd.

Tijdens je verblijf zul je begeleid worden door ervaren coaches en therapeuten die jou dagelijks ondersteunen op je reis naar innerlijke rust en balans. Je zult de gelegenheid hebben om te praten met gelijkgestemde mensen en te leren van hun ervaringen, waardoor je een waardevolle gemeenschap om je heen hebt.


Na afloop van het retreat zul je je als herboren voelen en ben je klaar om de uitdagingen van het dagelijkse leven weer aan te gaan. Je hebt geleerd hoe je beter voor jezelf kunt zorgen en hoe je jezelf kunt beschermen tegen een burn-out. Dit retreat is een waardevolle investering in jezelf en je gezondheid, waardoor je met vernieuwde energie en veerkracht kunt floreren in het leven.

Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want we laten je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

Tijdens het burn-out retreat...

Krijg je de kans om te ontspannen en te herstellen in een rustige en serene omgeving.

Ga je onder begeleiding werken aan je mentale, emotionele en fysieke gezondheid.

Leer je hoe je beter om kunt gaan met stress en preventie van de opbouw hiervan.

 • Dagelijkse begeleiding vanuit Burn Out Poli (15 jaar uitgebreide ervaring en scoort een 9.2/10 vanuit klanten)
 • De gastronomische keuken van Zorghotel de Kim verzorgt iedere dag afwisselende verse en gezonde maaltijden met een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert naar keuze.
 • Perfecte locatie in de natuur op steenworp afstand van het strand.
 • Overdag kun je wandelen langs het strand of in het pittoreske Noorwijk-binnen.
 • Er worden in het hotel mooie lezingen, meetings en spellen georganiseerd.
 • De gehele dag staat de koffiebar open voor verse koffie en thee.
 • Ondersteuning vanuit Zorghotel De Kim
 • In het hotel zijn ook mogelijkheden om gebruik te maken (op eigen kosten) van de kapper, schoonheidsspecialiste en lichaamsmassage.

Ontmoet de coaches:

Martine visser 't Hooft

Als klein kindje al liep ik met mijn grootvader, die huisarts was, mee op zijn huisbezoeken. Ik was gefascineerd door het zien opbloeien van zijn patiënten. Achteraf gezien ben ik toen getuige geweest van de lichamelijke en fysieke veerkracht van de mens en de snelheid waarmee de balans hersteld kan worden. Later werd mijn interesse gewekt door de invloed van het adresseren van emoties en het oplossen van de diepere oorzaak ervan zowel als de conditioneringen die hierdoor in ons gedrag zijn ontstaan op het oneindige potentieel van ieder mens.

Tijdens het leiden van vele kampen en het lopen van een trail in Zuid Afrika is mij steeds weer duidelijk geworden hoe groot de invloed is op de veranderbereidheid van de mens wanneer deze voor langere tijd uit zijn dagelijkse omgeving en zijn dagelijks leven wordt gehaald. Binnen één week kwamen er totaal andere gedragspatronen tot uiting. 

Vandaar mijn grote passie om emotietherapie tijdens een retreat te kunnen geven, waardoor een optimale situatie ontstaat om blijvende veranderingen in jezelf te creëren/realiseren.

Door onze holistische aanpak waarbij lichaam , geest en emoties onder de loep worden genomen komen onze cliënten weer tot rust en in balans.

Erik Veldman

Mijn naam is Erik Veldman, 51 jaar en woon in Amsterdam. Ik heb de zeven jarige HBO opleiding Osteopathische geneeskunde afgerond bij College Sutherland. Dit opleiding instituut staat bekend om haar integere en subtiele manier van opleiden en was daarom voor mij een logische keuze. Bij osteopathische behandelingen wordt er altijd van uitgegaan dat het lijf (en geest) één geheel is. Het richt zich op het vinden en vervolgens stimuleren van datgene wat gezond is en daar waar je krachten liggen. Een klacht wordt gezien als een teken dat het lichaam uit balans is geraakt door bijvoorbeeld stress, trauma of simpelweg het leven zelf. Het lijf kan dingen “vertellen” die je soms zelf niet meer zo ziet of niet kunt zien. Oude gebeurtenissen bepalen zo hoe je nu reageert en wie je nu bent, zowel geestelijk als lichamelijk. Osteopathie geeft je lijf alle kansen terug om zich te herstellen naar jouw eigen authentieke gezondheid. Ik voel mij elke dag weer bevoorrecht dit mooie vak te mogen uitoefenen.

Over Burn Out Poli...

15 jaar

Nummer 1 in burn out preventie & herstel

3000+

Mensen terug naar de werkvloer

60+

Coaches door heel Nederland

95%

Binnen 12 weken terug naar de werkvloer
Totale waarde: 10.000 EUR
Vandaag: €5.250 excl BTW

Retreat - APK for life

Van 31 oktober t/m 6 november 2023 


Dit is alles wat je krijgt:

 • Verblijf van 6 nachten, inclusief maaltijden
 • Dagelijks 1 coaching sessie door Burn Out Poli (5 totaal)
 • De mogelijkheid om aan te sluiten bij Yoga 
 • De mogelijkheid aan te sluiten bij Mindfulness
 • Dagelijks mogelijkheid voor Thalasso wandelingwandeling in de Hollandse duinen
  • Dagelijkse begeleiding vanuit Burn Out Poli en ondersteuning vanuit Zorghotel De Kim.
    • Je kan het retreat als zakelijke kosten opvoeren.
 • Kleine groep

Prijsopbouw retreat

€ 5.250 excl. btw lijkt in eerste instantie wellicht een flink bedrag. Echter, zodra we de prijsopbouw van ons 'Reset for Life' retreat inzichtelijk maken, zul je begrijpen wat je ervoor terugkrijgt en waaruit dit bedrag is opgebouwd.


 • Je geniet van 7 dagen comfortabel verblijf in een prachtig gelegen en kwalitatief hoog aangeschreven hotel. Jouw luxe privékamer met eigen badkamer vertegenwoordigt een waarde van € 1600.
 • Tijdens je verblijf krijg je 6 keer volpension: een uitgebreid continentaal ontbijt, een luxe lunch, en een gastronomisch 3-gangen diner, allemaal ter waarde van € 600. Daarnaast is onbeperkt thee en koffie altijd beschikbaar.
 • Dagelijks profiteer je van extra's zoals yogalessen, een persoonlijke fiets, onbeperkte toegang tot het zwembad en het state-of-the-art fitnesscentrum, en begeleide wandelingen. Al deze extra's hebben een waarde van € 1000.
 • Elke dag wordt er speciaal voor jou een bespreking georganiseerd met onze drie behandelaren, ter waarde van € 1500.
 • Ook zijn er dagelijks 1:1 sessies, variërend van coachingsessies tot osteopathie, ter waarde van € 3500.
 • 's Avonds bieden we speciale programma's aan, zoals lezingen over bioresonantie en introducties tot familieopstellingen, met een totale waarde van € 900.
 • Tot slot bieden we nazorg ter waarde van € 900.


Dit brengt de totale waarde van het retreat op € 10.000 excl btw.
Maar wij rekenen slechts een Early Bird prijs van € 5.250 excl btw.


Mocht het bedrag een uitdaging vormen, weet dan dat werkgevers vaak bereid zijn bij te dragen, zoals we bij onze andere programma's hebben gezien. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie hierover.


Al 15 jaar hebben we een slagingspercentage van 95%. Waar de gemiddelde burn-out hersteltrajecten 9 maanden duren, biedt Burnout Poli een traject van slechts 3 maanden. Met 'APK for Life' wordt deze expertise gecomprimeerd in een intensief 7-daags programma.

Hoe anderen onze aanpak ervaren:

Ik heb mijn traject als heel waardevol ervaren


"De combinatie van een drukke baan en een jong gezinsleven ging voor mij op een gegeven moment knellen. Achteraf gezien heeft het wel een tijdje geduurd voordat ik besefte dat ik daar iets mee moest. De aanpak van Burn Out Poli sprak me meteen aan en ik heb mijn traject als heel waardevol ervaren. In het begin was het verwarrend, maar uiteindelijk vielen de puzzelstukjes op hun plek. De meerwaarde zat voor mij echt in de multidisciplinaire aanpak waarbij je op verschillende niveaus aan jezelf werkt. Het grootste inzicht was wel mijn “controlemechanisme”, dat toch een grotere rol in mijn leven speelde dan waar ik me bewust van was."


Leonhard
Ik stond 24/7 aan, het was te veel...


"De chaos in mijn hoofd, de herrie in mijn oren, de prikkels in mijn brein... Ik stond 24/7 aan, het was te veel... Chronische stress, mijn lichaam zei Stop en ik kwam voor de tweede keer in een burn-out...

Mijn werkgever gaf mij de gelegenheid om naar de Burn Out Poli te gaan. Ik ben op de website gaan lezen en toen ik er aan toe was besloot ik een afspraak te maken voor de intake. Hoe spannend ik dit ook vond, het voelde meteen goed en we hadden de juiste klik.

De holistische aanpak met 2 coaches en osteopaat heeft me zover gebracht dat ik weer rust, ruimte, kracht, vertrouwen, lichter leven, geluk en liefde voel. Ik mag er zijn en ben goed genoeg, zonder angst. De reis naar mijn innerlijke zelf in een veilige omgeving hebben mij laten groeien.

Trudy

Hoe gaan de dagen eruit zien...

Dag 1

15:00u: aankomst en incheck                            

17:00u: kennismaken met de coaches en deelnemers

18:00u: diner en informatie over de komende dagen

Iedere dag 1 sessie met een mentaal coach, emotie coach of osteopaat


Dag 2 t/m 6

8:00u   yoga voor wie dat wenst (is niet dagelijks)

9:00u   ontbijt

10:00u start eerste sessies

12:30u lunch

13:00u start tweede sessies

16:00u start derde sessies

19:00u diner

Dag 7

9:00u   ontbijt

12:30u lunch

Vertrek na de lunch

*Iedere dag is er 1 sessie per deelnemer met een mentaal coach, emotie coach óf een osteopaat. In totaal doe je 9 sessies tijdens het gehele retreat. Het schema aan welke sessie je meedoet op een dag ontvang je vooraf.


Daarnaast is er vrije tijd zelf in te vullen met, wandelen, fietsen of zwemmen in zee. Desgewenst kun je op eigen kosten van optionele activiteiten gebruik maken. Denk aan heerlijk naar de kapper gaan en een massage boeken. Extra activiteiten kunnen in overleg worden georganiseerd.

Heilzame Badplaats Noordwijk

Sinds maart 2020 is Noordwijk de trotse bezitter van de Europese erkenning als heilzame badplaats. De erkenning is ontvangen van de ESPA (European Spas Association) op basis van de kwaliteit van het zeewater, de klimatologische omstandigheden, de omgeving, de faciliteiten en diverse toepassingen. 

 

Een strandwandeling, een duik in de zee of slapen in de zuivere zeelucht doet wonderen voor je gezondheid.
Het zilte zeewater, het getij, de luchtstromen en het zonlicht dragen bij aan een helend effect en vormen de basis voor de erkenning van Noordwijk als heilzame badplaats.

Zorghotel de Kim

Zorghotel De Kim is in 1991 opgericht en sindsdien een toonaangevend zorghotel aan de kust van de Zuid-Hollandse badplaats Noordwijk. Het hotel heeft ruimte voor 44 gasten die in meer of mindere mate zorg nodig hebben na een operatie van bijvoorbeeld een heup of knie maar ook na andere operaties, ingrepen of een behandeling.

Maar het hotel ontvangt ook gasten die even op adem willen komen na een moeilijke periode of die de laatste fase van hun herstelproces na ziekte in een hotel in een vakantiesetting willen doorbrengen. Tot slot is er ook een beperkt aantal gasten dat voor een vakantieverblijf komt.

Kom vrijblijvend in contact 

Jouw reis naar meer balans start met...

1. Rust en ontspanning

Mensen met een burn-out hebben vaak behoefte aan rust en ontspanning om hun lichaam en geest te laten herstellen van de stress en uitputting. Dit kan betekenen dat ze tijd moeten nemen om te rusten, te slapen, te mediteren of andere ontspanningstechnieken te gebruiken.

2.Ondersteuning

Mensen met een burn-out hebben vaak behoefte aan ondersteuning van vrienden, familie of professionals om hen te helpen bij het herstellen en om te gaan met de uitdagingen van de burn-out. Dit kan betekenen dat ze hulp nodig hebben bij dagelijkse taken, emotionele steun of professionele begeleiding.

3. Structuur en routine

Mensen met een burn-out hebben vaak behoefte aan structuur en routine om hen te helpen bij het herstellen en om te gaan met de burn-out. Dit kan betekenen dat ze een dagelijkse routine moeten opstellen, prioriteiten moeten stellen en hun tijd moeten beheren om hun energie te behouden.

4.Zelfzorg

Mensen met een burn-out hebben vaak behoefte aan zelfzorg om hun lichaam en geest te ondersteunen tijdens het herstelproces. Dit kan betekenen dat ze gezonde voeding moeten eten, regelmatig moeten bewegen, voldoende slaap moeten krijgen en andere zelfzorgpraktijken moeten toepassen.

Zet vandaag jouw eerste stap naar meer balans.

Klik hieronder om je aan te melden.

Kom vrijblijvend in contact