Visie

Onze visie en werkwijze

Van ervaring naar visie

Onze ervaring leert dat burn-outcliënten een sterke emotionele beleving hebben bij wat er in hun omgeving gebeurt. Het zijn factoren zoals hard werken, grote onzekerheid en/of een tekort aan grip op het leven, die in de gevoelsbeleving een persoonlijke grens overschrijden. Op dat moment manifesteert zich de burn-out. Met andere woorden: Het menselijk systeem houdt langdurig vast aan emotionele belevingen totdat het aangeeft dat het zo niet langer kan en ‘gooit de handdoek in de ring’.

 

Drie dimensionale behandeling bij burn-out

De behandeling bij Burn Out Poli richt zich dan ook op het optimaliseren van de gezondheid van alle drie de onlosmakelijk met elkaar verbonden aspecten van de mens:
- De mentale toestand
- De emotionele beleving
- Het fysieke lichaam

Indien alle drie van deze aspecten gezond zijn functioneert een mens optimaal en vormen emotionele belevingen geen probleem meer. Burn Out Poli helpt haar cliënten hun leven te herscheppen en gezond te worden op deze drie niveau's. Dit garandeert een zeer duurzaam resultaat. Met deze behandelwijze, ons Burn Out Programma, bereiken we in korte tijd groot effect bij onze cliënten.

 1 op 7 werknemers met burn-outklachten

Het percentage werknemers met burn-outklachten blijft de laatste jaren verder toenemen: In 2016 kampte 14 procent van de werknemers met een burn-out, in 2007 was dat nog 11 procent. (bron CBS.nl)

Keurmerk Blik Op Werk: ‘duurzaam resultaat, zonder terugval, 95% slagingspercentage.’

burn-out behandeling