Gespecialiseerde Burn Out Coach Den Haag

Burn Out Poli coacht en begeleidt je bij een burn-out terug naar de werkvloer. Vanuit onze praktijk zijn wij een gespecialiseerde burn out coach in Den Haag.

Het aantal mensen met een burn-out neemt drastisch toe. Gemiddeld is een cliënt met een burn-out 40 weken uit de roulatie. Dat kan en moet anders. Burn Out Poli helpt mensen met deze diagnose binnen 12 weken weer aan het werk en terug in het sociale leven. Plus daarbij zorgt dit voor een revolutionaire doorbraak waardoor je in de toekomst zelf alle touwtjes in handen hebt.

Wat doet een gespecialiseerde burn out coach?

Anders dan andere trajecten helpt onze gespecialiseerde burn out coach, of eigenlijk drie coaches, je binnen 12 weken weer naar de werkvloer. Dat kan door onze driedimensionale werkwijze. Hierbij werken drie verschillende therapeuten nauw samen. Dit zijn een emotietherapeut, mental coach en de osteopaat. Samen maken ze een plan om bij jou binnen enkele weken een levensveranderende transformatie door te maken. Opzoek naar jouw innerlijke kracht waardoor je zelf weer aan het roer komt.

Gratis Burn-out test!

Ben je benieuwd of jij een burn-out hebt of heb je slechts last van enkele symptomen? Doe de gratis burn-out test. De uitslag wordt binnen 2 dagen bekeken door onze gespecialiseerde burn out coach. Een intakegesprek kan daarop al gauw volgen. Dat betekent dus geen lange wachttijd tot je gehoord wordt en met een specialist kunt spreken.

Begeleiding naar werk

Onze burn out coaches zijn erbij gebaat dat jij zo snel mogelijk weer aan het werk gaat. Dat betekent dan ook dat je niet belast moet zijn met het ‘gedoe’ met je werkgever. Wij ontzorgen bij het aanvragen van jouw begeleidingstraject, nemen contact op met de arbodiensten en jouw manager. Dit doen we uiteraard wel in nauw overleg met jou. Omdat we de afgelopen 10 jaar al zo’n 900 cliënten hebben geholpen kennen veel werkgevers onze werkwijze al.

Heb je een burn-out of twijfel je hier nog over? Neem contact op met onze gespecialiseerde burn-out coach in Den Haag.

Book your tickets

Call Now Button