Burn out behandeling in Den Haag

Heb je een burn-out en ben je op zoek naar een gedegen behandeling in de regio Den Haag? Burn Out Poli is expert burn out behandeling in Den Haag. Al tien jaar begeleiden en coachen wij cliënten van een burn-out terug naar het dagelijks leven.

Het gevoel dat je opgebrand bent. Geen energie meer hebt voor werk, sociale activiteiten en de controle letterlijk kwijt bent. Symptomen van een burn-out… Op dat moment stappen veel cliënten van ons binnen bij Burn Out Poli. Veel van hen dachten, dit had mij toch niet kunnen overkomen. Maar je bent niet de enige! Wij helpen je op weg naar een toekomst na de burn-out. Binnen vijf werkdagen vindt je eerste intake al plaats.

Wil je zeker weten of je een burn-out hebt? Doe dan de gratis burn-out test.

Onze burn out behandeling in Den Haag

Gemiddeld zijn in Nederland cliënten 40 weken uit de roulatie bij een burn-out. Dat kan en moet anders! Burn Out Poli begeleidt je door een unieke werkwijze binnen 12 weken terug naar de werkvloer. Bovendien is dit bij ons in 95% van de gevallen succesvol en duurzaam zonder terugval! Zowel voor de werknemer als werkgever is dit een enorme winst, niet alleen financieel. Onze werkwijze omvat een driedimensionale benadering waarbij een mentale coach, emotietherapeut en osteopaat samenwerken aan een traject om bij jou zo gauw mogelijk voor een transformatie te zorgen. Alles vindt daarbij plaats in onze praktijk aan de Herenstraat, in oud-Voorburg, vlakbij Den Haag.

Burn-out behandeling en de werkgever

Bij een burn-out traject zorgt Burn Out Poli dat jij je ook niet druk hoeft te maken. Na een intakegesprek neemt de coach contact op met een werkgever om het re-integratieplan te bespreken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het kostenplaatje. Jij kunt je volledig focussen op het herstel. In de regio Den Haag werken wij samen met tientallen bedrijven, overheden en multinationals. Veel werkgevers, arbodiensten en huisartsen kennen Burn Out Poli’s werkwijze al.

Meer weten over burn out behandeling in Den Haag? Neem contact op met ons of vraag direct om een intakegesprek.

Book your tickets

Call Now Button