Voor een burn out in Den Haag moet je bij Burn Out Poli zijn. Wij begeleiden werknemers met een burn out terug naar de werkvloer binnen 12 weken. Daarbij hebben we een duurzaam resultaat van 95%!

In de regio Den Haag is Burn Out Poli de specialist op het gebied van begeleiding en coaching bij een burn-out. Steeds meer werknemers in Nederland kampen met een burn out. Gemiddeld is een Nederlander 40 weken thuis. Dit kan sneller! Door de unieke werkwijze van Burn Out Poli zijn werknemers binnen 12 weken weer terug op de werkvloer.

Een burn out kan door talloze oorzaken ontstaan. Vaak is het een combinatie van de werk- én prive-situatie, maar er is ook al een heel deel vastgelegd in de innerlijke mens. Om hierin een transitie te maken is het enkel hebben van gesprekken met een psycholoog of een aantal medicijnen niet voldoende.

Duurzaam resultaat zonder terugval

De werkwijze omvat een driedimensionale benadering waarbij drie verschillende coaches binnen een praktijk samenwerken. Dit zijn de emotietherapeut, de mentalcoach en de osteopaat. Door juist de begeleiden op deze drie vlakken ontstaat een transformatie in de innerlijke mens van de cliënt. Dit leidt tot een duurzaam resultaat zonder terugval in de burn out.

Begeleiding burn out in Den haag

Als zorgaanbieder is Burn Out Poli uniek in Nederland. De begeleiding vindt plaats in de praktijk in het historische centrum van Voorburg. Overheden, multinationals, mkb bedrijven, arbodiensten verwijzen hun werknemers met een burn out door voor een re-integratietraject. De kosten van een traject zijn in verhouding tot een langdurige ziekmelding (40 weken gemiddeld) en de vervangingskosten voor de werkgever een aantrekkelijke overweging. Per cliënt stellen we een eigen ontwikkelingsplan op, waarmee we binnen vijf werkdagen aan de slag gaan.

Meer weten over de begeleiding van burn out in Den Haag? Neem contact op met Burn Out Poli.